mp3 indir dur

Abdurrahman Önül - Himmet Ya Gavs

Himmet Ya Gavs
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Himmet Ya Gavs
Boyut
: 5.07 MB
Toplam İndirme
: 185 İndirme
Haftalık İndirme
: 159 İndirme
Tarih
: 19-02-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Abdurrahman Önül - Himmet Ya Gavs )
  1. Mutlu

    Müjde https://youtu.be/e0ckuM__C3A https://youtu.be/Pvyoj6jmmsw https://youtu.be/qoyNDYBPzOg https://youtu.be/Bj1n3uGEVEM https://youtu.be/wCQKVKMN9yc

  2. Mutlu

    Allah dostlarının duası :Ey yüce Allah'ım bende Yunus Hz.leri gibi mevlana Hz.leri gibi evliya dostlarından olmayı istiyorum ne olur beni de dostlarından et.

  3. Hatice Bozkurt

    Yureyinize.salik.tesekurler.allah.sizi.butun.kotuluklerden.korusun.dualarim.sizinle.allah.uzun.omurler.versin.size.

  4. Irem Celik

    Çok güzel maşallah

  5. Murat Koyunbakan

    maşallah

  6. selçuklu 6nolu Asm

    HİMMET YA GAVS-CAN SULTANIMSen melhemsin bu yarayaBuldum araya arayaBekledim gün saya sayaHimmet himmet can sultanım Biçareyim bu âlemdeBir sancı var yüreğimdeVuslat gibi ellerimdeHimmet himmet can sultanım Kanıyor yaram kanıyorGönlüm sensizdir yanıyorBilmem nasıl dayanıyorHimmet himmet can sultanım Sen sultansın biliyorumAç kapıyı geliyorumSenin için söylüyorumHimmet himmet can sultanım Yaram derinde sultanımBilirim sende dermanımSensin benim gülüm dalımHimmet himmet can sultanım Himmet eyle himmet eyleBen de geleyim yanınaÂhir zaman sultanısınDüşmeyeyim dilden dile

Himmet Ya Gavs Şarkı Sözü
Himmet Ya Gavs Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Himmet Ya Gavs Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap