mp3 indir dur

Abdurrahman Önül - Sultan Seyyid

Sultan Seyyid
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Sultan Seyyid
Boyut
: 3.76 MB
Toplam İndirme
: 68 İndirme
Haftalık İndirme
: 48 İndirme
Tarih
: 27-02-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Abdurrahman Önül - Sultan Seyyid )
  1. Hatice Bozkurt

    Super.guzel.bir.ilahi.tesekurler.yureyinize.salik.masallah.Allah.nazarlar.dan.korusun.sizi.saygı.selamlar.dilerim.

  2. Davamız Hak

    Sultan Seyyid diyorlar Menzilin seydasına ziyaret edenleri daldırır deryasınaO şanı o bakışı o gülüşü o yakışı aklımı baştan aldı salınarak gidişiAcımaktan verildi âşıkları eridi benim şu garip gönlüm nazarına büründüO şanı o bakışı o gülüşü o yakışı aklımı baştan aldı salınarak gidişiSofileri ağlaşır Hak zikriyle oynaşır güzel olan her övgü sultanıma yakışırO şanı o bakışı o gülüşü o yakışı aklımı baştan aldı salınarak gidişiGönül kapılarımı açtılar sona kadar damarlarım kesilse sultanım seyyid akarO şanı o bakışı o gülüşü o yakışı aklımı baştan aldı salınarak gidişiSeyda deyip mest oldum ciğerlerden kül oldum aradığım her şeyi seydam yanında buldumO şanı o bakışı o gülüşü o yakışı aklımı baştan aldı salınarak gidişi

  3. Muhammed Yesil

    Çok güzel bir ilahi

Sultan Seyyid Şarkı Sözü
Sultan Seyyid Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Sultan Seyyid Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap