mp3 indir dur

Ahmet Özhan - Aşk Tangosu

Aşk Tangosu
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Aşk Tangosu
Boyut
: 4.78 MB
Toplam İndirme
: 63 İndirme
Haftalık İndirme
: 38 İndirme
Tarih
: 10-07-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Ahmet Özhan - Aşk Tangosu )
  1. Hasan Sami Bolak

    Bir kere kalbin kırılmaya görsün; sevginin gücüne göre ağır kansere yakalanmış gibi hissedersin kendini, gözün Dünya'yı görmez olur; feleğe çatıp durursun! Oysa, feleğin ne suçu var?Sevdiğiniz buzdan heykelErciyes bakışlı güzel'se eğer...İyi de; seni ısıtmayan sevginin buz gibi soğukluğunda ,Seven nasıl yaşar ki?Tanrım!Bir ömür birini aratmasaydın,Beni ya tek, ya hiç yaratmasaydın!

    Aytül Tekin

    Hasan Sami Bolak bir

  2. yılmaz türkoğlu

    AŞK ESKİ BİR YALAN MI DIRAşk,eski bir yalan mıdırAşk,eski bir masal mıdırAşk ,karşılıksız sevmek miAşk,sonsuz acı çekmek miMasal da olsa aşk , aşksız olmaz bu dünyaYalan da olsa aşk ,aşksız olmaz yaşanmazAşk,kırık bir demek miAşk,umutsuz beklemek miAşk,sabırla beklemek miAşk,beklemeyi bilmek miMasal da olsa aşk , aşksız olmaz bu dünyaYalan da olsa aşk ,aşksız olmaz yaşanmaz

Aşk Tangosu Şarkı Sözü
Aşk Tangosu Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Aşk Tangosu Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap