mp3 indir dur

Ahuzar - Aktaş Diye Belediğim

Aktaş Diye Belediğim
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Aktaş Diye Belediğim
Boyut
: 3.16 MB
Toplam İndirme
: 58 İndirme
Haftalık İndirme
: 44 İndirme
Tarih
: 11-10-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Ahuzar - Aktaş Diye Belediğim )
  1. Dermano Online

    Karısını çok sevmesine rağmen,Ailesinin ve yakınlarının baskısına daha fazla dayanamayan Kemal, Çocuk için komşunun kızıyla evlenme hazırlığı içindedir. Bunu duyan karısı Esme, çok üzülür,Fakat elinden bir şey gelmez. Son çare olarak bir taşı tülbente sarar,Ve şöyle bir yakarışta bulunur:Ak taş diye belediğimTülbentime doladığımHak'tan dilek dilediğimMevlam bu taşa can versinÇektiğim dert ile mihnetBen kimlere edem minnetMedine'de ol MuhammedSöylen bu taşa can versinYolda giden ulu kervanDizimde kalmadı dermanKırşehir'de Ahi EvranSöylen bu taşa can versinKurban olam kavim kardaşBen kimlere olam yoldaşKoca Hünkar Hacı BektaşSöylen bu taşa can versinYazılanlar gelir başaHele bakın olan işeÜnü böyük Aşık PaşaSöylen bu taşa can versinFelek bana etti cevriDayanmıyor yürek gayriUlu Ahmed-i GülşehriSöylen bu taşa can versinKadir Mevlam kerem kaniKara taşa verir canıBaba Süleyman TürkmaniSöylen bu taşa can versinBu ne kısmet bu ne talihCiğerlerim bölük bölükKaya Şeyhi Şeyh SalihSöylen bu taşa can versinNiyaz eder sana EsmeKullarına cefa vermeZiyarette Yunus EmreSöylen bu taşa can versinKara taşa nenni dedikYedi kat tülbente sardıkEkecik'te Emrem TaptıkSöylen bu taşa can versinDileklerim kabul olaTaş bebeğim dile geleMecidiye'de Yağmur DedeSöylen bu taşa can versinDüştü yürek yandı közeİmdat eyle Esme kızaKızıl Dağ'da ol Şıh HamzaSöylen bu taşa can versinHarmanlarda olur yabaSavururlar kaba kabaAflak'ta Pir Abdal KocaSöylen bu taşa can versinBu ne acı bu ne kederYüreğimden kanlar giderDerde deva Şeyh KalenderSöylen bu taşa can versinEmeklerim verme yeleGöz yaşlarım döndü seleAvcı'daki Sayıt DedeSöylen bu taşa can versinYüksekte şahin yuvasıEnginde Türkmen obasıŞad olsun Kemal babasıMevlam bu taşa can versinSaygilar

  2. Diana Karimova

    Güzel olmuş

  3. Murat Dölekbaş

    Bu türkü ve bu yoruma bu izlenme ve beğenme çok cok az. Demek ki gerçekten harika bir iş yapıyorsunuz. Bildiğiniz gibi iyi işler bu ülkede en az beğenilen işler oluyor. Takipciniziz. Ellerinize sağlık.

  4. Emay DH

    💞💞💞💞

  5. Muallim FANİ

    sen sanatçıysan etraftakiler ne yaa nasıl bı sestir abi bu yaa MAASALLAH

  6. SEVİL ÇUBUK

    emegine sağlık çok güzel olmuş

Aktaş Diye Belediğim Şarkı Sözü
Aktaş diye belediğim

Tülbendime doladığım

Haktan dilek dilediğimMevlam bu taşa bir can ver



Tarlalarda olur yaba

Savururlar gaba gaba

Merzifonda Piri Baba

Mevlam bu taşa bir can ver



Yüksekte şahin yuvası

Alçakta avşar ovası

Gelsin yavrumun babası

Emzireyim nenni de nenni


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap