mp3 indir dur

Arif Ciziri - Metran Isa

Metran Isa
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Metran Isa
Boyut
: 6.95 MB
Toplam İndirme
: 61 İndirme
Haftalık İndirme
: 45 İndirme
Tarih
: 05-08-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Arif Ciziri - Metran Isa )
  1. ERBİL AÇAR

    ”Ez diçûme Wanê, Wan li wêde (Van’a gidiyordum, Van ötede)De tu rabe kelekvano (Kalksana kayıkçı)Kelek û qayikê ji me re girêde (Bizim için kayığı bağla)Emê biçine cem Metran Îsa di bahrê de (Denizin ortasında bulunan Metran İsa’nın yanına gideceğiz)Delîl delîl delîl sed carî lo dilo (Delil delil delil, bin kere delil)” Metrano çi sibeye sibe zûye (Metran bu nasıl bir sabahtır, şafak vaktidir)Ji xewka şîrîn rabe Metrano (Tatlı uykundan uyan Metran)Min tiştekî ne qenc di emneta fulehtê de qet nekiriye (Kötü bir şey yaptım ben, Hristiyanlık’ta bunun ifadesi yok)Min Meryema Fuleh destgirtiya waliyê Wanê revandiye (Van Valisi’nin nişanlısı Hristiyan Meryem’i kaçırdım)Ez li bextê te me û tu jî li bextê Xwedê be (Ben sana sığınıyorum, sen tanrıya sığın)Tu were mara min û Meryema Fuleh bibire bi fuletiye (Gel Hristiyan dininin kurallarına göre Meryem ile nikahımızı kıy)De hayê sed caran li min hayê.

  2. ayşegül tanış

    Beğenmeyen zekasızlar siz kimsiniz?

    le sa

    Mihemed arif cizrawi

  3. Cem Surmeli

    Mukemmel.allah mekanini cennet etsin.

  4. JALIL QILLO

    اغاني كردية للمطرب الاثوري عوديشو

  5. azad Kaya

    Harika bir ses ustattan

    Tahir Çakmak

    azad Kaya t

  6. Oskow Bayhan

    I love this voice of koerdistan

Metran Isa Şarkı Sözü
Metran Isa Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Metran Isa Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap