mp3 indir dur

Atilla Kaya - Annem

Annem
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Annem
Boyut
: 3.60 MB
Toplam İndirme
: 53 İndirme
Haftalık İndirme
: 37 İndirme
Tarih
: 20-10-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Atilla Kaya - Annem )
  1. Sipanso Letit

    Sesi o kadar hayran ettiki beni kendine duygusala bağlayamıyorum

  2. Cem Sezer

    Bence ahmet kaya, apo posterinin önünde pkklılara konser vererek, apoyu özledik diyerek pkk ya destek olarak, bu ülkenin yani bizim insanımız olmaktan çıkmıştır ve bunu bilerek kendi isteğiyle yapmış, kaçtığı Fransa da yüce Türk Devletine hakaret etmiş ve şikayet etmiştir. Türk İnsanının ahmet kayaya tepkisi bu sebeplerdendir. Teröriste terörist demek suç/ırkçılık/faşistlik/gericilik/kafatasçılık değildir. Aynı şey yılmaz güney içinde geçerlidir. Sanatçıysan sanatını icra et, politika ve siyasete karışacaksan bunu sanatçı kimliğini kalkan olarak kullanmadan yap. En önemlisi Ülkene, Devletine, Milletine, doğup büyüdüğün ve ekmeğini yiyip suyunu içtiğin yere ihanet etme, nankörlük yapma. Halkın tepkisi bu yüzden. Anlayan anlar

  3. Yagmur Ercaliskan8

    Cok güzel okumuş

  4. cengiz masatli

    Ahmet kaya da atila kaya da hebimiz bu ülkenin insaniyiz diğer ülkeler nerde biz nerdeyiz arkadaşlar aklımızı başımıza alalim

    BayDoruk

    cengiz masatli mukemmel tasvır

    Cem Sezer

    Bence ahmet kaya, apo posterinin önünde pkklılara konser vererek, apoyu özledik diyerek pkk ya destek olarak, bu ülkenin yani bizim insanımız olmaktan çıkmıştır ve bunu bilerek kendi isteğiyle yapmış, kaçtığı Fransa da yüce Türk Devletine hakaret etmiş ve şikayet etmiştir. Türk İnsanının ahmet kayaya tepkisi bu sebeplerdendir. Teröriste terörist demek suç/ırkçılık/faşistlik/gericilik/kafatasçılık değildir. Aynı şey yılmaz güney içinde geçerlidir. Sanatçıysan sanatını icra et, politika ve siyasete karışacaksan bunu sanatçı kimliğini kalkan olarak kullanmadan yap. En önemlisi Ülkene, Devletine, Milletine, doğup büyüdüğün ve ekmeğini yiyip suyunu içtiğin yere ihanet etme, nankörlük yapma. Halkın tepkisi bu yüzden. Anlayan anlar.

  5. tavernacıibrahim Tatlı

    ah atilla kaya keşke yaşasaydında yeni parçalarını dinleyebilseydik kıral seni çok özledik rabbim cenetine nasip etsin

  6. slm beybi

    ahmet kaya senin sikini yesin

    onur deniz

    ahaha adamsın la :D

    Haydullah Bilir

    slm beybi ahmet kaya senin ananı siksin orospu çocuğu

    Melahat Özdemir

    Haydullah Bilir cok ayip be

Annem Şarkı Sözü
Annem Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Annem Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap