mp3 indir dur

Aynur Aydın - Hurricane

Hurricane
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Hurricane
Boyut
: 3.20 MB
Toplam İndirme
: 38 İndirme
Haftalık İndirme
: 26 İndirme
Tarih
: 19-10-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Aynur Aydın - Hurricane )
  1. Mert Yazıcı

    Eurovision 2012 1. Si looren vokal şarkı süper aynur aydın hep eurovision istedi ama olmadı

  2. artificialintelligence 1

    I can say just one word PERFECT👌👏

  3. artificialintelligence 1

    Keşke bu şarkıya Loreen ile birlikte klip çekilseydi.Dünya çapında izlenirdi

  4. Ahsen HCO

    Sözlerin Türkçesi: Bir an için Seni geride bıraktım sandım Hayatıma devam edebilirim sandım Ne büyük hata ama Bütün hatıralar solar Ben de iyiyim derim Ama adını bir duyayım İşte o an kopar giderim Nerede siperler? Savunmalarım işe yaramıyor Aşk felaketi Ayaklarımı yerden kesiyor Yağan yağmuru yenmeye çalışsam da Fırtınanın içine yeniden düşüyorum Beni hep yenik düşürüyorsun Fırtına gibi Belirsizlikten kurtulduğumu Düşünmeye kalktığımda Geri gelişine Hiç hazır olmuyorum Araman yetiyor Ya da kapımda beliriyorsun Ben de eskiye dönüyorum Hep aynı hikaye Nerede siperler? Savunmalarım işe yaramıyor Aşk felaketi Ayaklarımı yerden kesiyor Hala dünyamı altüst ediyorsun Ne zaman bitecek bu? Güvende miyim? Kaçışım yok Senden uzaklaşabilir miyim?

  5. Ahsen HCO

    Bu şarkı çok güzel ve yeni keşfettim

  6. ABT

    KLI CIKARMI BU SARKIYA LUTFEN CIKSIN

  7. ABT

    efsane bı parca

  8. Kerim Ortakoğlu

    Like a hurricane...

  9. Pırıl Ortakoğlu

    Siyah fırtına şarkının ingilizcesi hurricane.

  10. Didem Yılmaz

    Aynur Aydın - HurricaneFor a second I, I Thought I`d left you behind Could get on with my life What a big mistake All the memories can fade I can say I`m ok But just hearing your name And I`m set to break Where`s the shelter? My defenses keep on crashing down Love disaster Now my feet are taken off the ground Though I try to beat the pouring rain I am right back ın the storm again Cause you always leave me blown away Like a hurricane Like a hurricane Na na na Every time I dare, dare To think I`m in the clear I am never prepared For you coming back All it takes is one call Or you there at my door And I`m back to before It`s a one-way track Where`s the shelter? My defenses keep on crashing down Love disaster Now my feet are taken off the ground You still flip my whole world When will it be over? Am I safe? No escape Can I break away from you?

  11. Mavi

    Yorumlar neden az?

  12. Sariwin 35122760

    ☺☺☺

  13. Sariwin 35122760

    bayildim

    MAKE A WİSH

    +Sariwin 35122760 AYNEEEN :o

Hurricane Şarkı Sözü
Hurricane Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Hurricane Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap