mp3 indir dur

Burhan Çaçan - Sorma Ne Haldeyim

Sorma Ne Haldeyim
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Sorma Ne Haldeyim
Boyut
: 2.41 MB
Toplam İndirme
: 97 İndirme
Haftalık İndirme
: 81 İndirme
Tarih
: 24-02-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Burhan Çaçan - Sorma Ne Haldeyim )
  1. İlyas Ayyıldız

    Ah bir bilsen geride ne bıraktığını,Döner gelirsin pişmanım diyerek.Anlamadın beni kor kor yaktığını,Bir gün anlarsın, özür dileyerek. ********Yâr demiştim sana, kalbimi yardın,Ne merhem sürdün, ne de bir çaput sardın,Oysa gözümde dağlar kadardın,Şimdi silinip gittin, kar gibi eriyerek. ********Hayat ne garipmiş oysa vede ne acı,Ne kadar çokmuş dost yüzlü yalancı,Artık benim için oldun kardeş-bacı,Elveda diyorum sana, içim titreyerek.

  2. geyik geyik

    BU PARCAYI AYNI MUZUKLE YENIDEN SOYLESE YINE HIT OLUR

  3. Krasimir Beev

    SormaGün ağarınca boynum bükülürDalarım uzaklara gönlüm sıkılırSorma ne haldeyimSorma kederdeyimSorma yangınlardayım zaman zamanSorma utanırımSorma söyleyememSorma nöbetlerdeyim başım dumanAh bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaşKor kor ateşler yanıyor içimdeAşkı beni kül ediyor

  4. Omer Cindemir

    ne varsa türkülerde var ötekileri sorma

  5. İrfan

    1992 yılı damla damla albümünden

Sorma Ne Haldeyim Şarkı Sözü
Sorma Ne Haldeyim Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Sorma Ne Haldeyim Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap