mp3 indir dur

Can Bonomo - Maşrapa

Maşrapa
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Maşrapa
Boyut
: 2.38 MB
Toplam İndirme
: 36 İndirme
Haftalık İndirme
: 25 İndirme
Tarih
: 23-11-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Can Bonomo - Maşrapa )
  1. Deniz Tatar

    Eski albümlerin yeri çok başka be

    Can B

    Deniz Tatar helal be 2018 ama hala dinliyoruz

  2. Okan D.

    Şeefiiiiim!!

  3. İlayda x

    Ah ulan bak ne olduk ya Dolanamadık bir çarşafa Rakı makı ver bir maşrapa İçtim orama dokunma Ah kanıyor aman İçmezsem geçmez zaman Bin masal bir kahraman Yeni aşklar pek bir yaman aman aman Belki kara sevdalarda geçer zamanla Kandırılmam uyutulmam yalanla Belki yola gelir beni anlar sonunda Buluşuruz en olurlu masallarda Kumbara kara para firkete sopa Gene giremedik hiçbir topa Rakı makı ve bir maşrapa Öldüm Allahsız sen oyna Hiç yok mu iman ? Ben gemi sen o ıssız liman Saklarsan bir tek saman Gelmez hiç doğru zaman aman aman Belki kara sevdalarda geçer zamanla Kandırılmam uyutulmam yalanla Belki yola gelir beni anlar sonunda Buluşuruz en olurlu masallarda Oooooooo ooooo ooooo... Saatler sustu, alkol beni kustu Selam merhaba, taştı maşrapa aman aman Belki kara sevdalarda geçer zamanla Kandırılmam uyutulmam yalanla Belki yola gelir beni anlar sonunda Buluşuruz en olurlu masallarda

    Can B

    İlayda x çok çok teşekkürler şarkı sözlerini yazdığın için

  4. Enes Can KARGA

    selam.merhaba

  5. AyaZz kazo

    OoOoOoOoOoOoOoOo Süper :D

Maşrapa Şarkı Sözü
Maşrapa Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Maşrapa Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap