mp3 indir dur

Erkan Oğur - Mor Dağlar

Mor Dağlar
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Mor Dağlar
Boyut
: 5.03 MB
Toplam İndirme
: 66 İndirme
Haftalık İndirme
: 37 İndirme
Tarih
: 13-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Erkan Oğur - Mor Dağlar )
  1. André Villas-Bòas

    19 ekimi 20 ekime bağlayan gece 1.44'te Ece sayesinde keşfettiğim şarkı.

  2. Kurtuluş Yıldız

    Sonu ve sonrası mor dağlar

  3. ALİ GÜVEN

    Derdime kim ağlar, ağlarsa anam ağlar.

  4. Milât

    Perdesiz gitarın amentüsü

  5. hzoy zoom

    Abdestsiz dinlenmez.

  6. ∆sdh∆

    I like this song a lot, anyone have any other music recommendations ? much appreciated:)

    R Ξ Ẏ N

    just try other songs of erkan ? ^^

  7. furkan çağlayan

    Antalya'da Batı Toroslar'ın eteğinde sobalı bir köy kahvesinde tanıdım Mehmet Amcayı. Üç sene önce eşi hakkın rahmetine kavuşmuş. yalnız yaşıyor. anadolu insanın yüzüne has hüzünlü çizgiler Mehmet amcanın mutlu mu mutsuz mu olduğunu sezdirmeyecek derecede derin. Mehmet amcanın yüzündeki izlerin peşine düşüyorum, zeytinden, ineklerden konu açılıyor çok sonraları soruyorum:- Tek başına kaç yıldır; köy kahvesinin sobasından kireçli tavana yansıyan odun alevinde mi yitiyor günlerin, yoksa köy camiinin sıvası dökük duvarlarına mı dayıyorsun omzunu Mehmet Amca?- Hiçbiri değil evlat, sırtımı dağlara kalbimi Allah'a dayadım hamd olsun. 70 model bir bisikletim var; selesinde zeytin, armut, ayva, ceviz aşısı var toroslara çıkıp yabani meyve ağaçlarını aşılıyorum meyve versinler diye.- Toplayıp satmak için mi Mehmet amca?- Yok be oğul ne satması, dağdaki hayvan nebatat sebeplensin diye. Onlar da Allah'ın kulu, bize emanet değil mi?- Nasıl yani anlamadım?- Ben o yabani meyveleri aşılıyorum ki, kurt kuş, yabani hayvanlar kış vakti aç kalmasın, aç kalıp köye inmesin evcil hayvanı telef etmesin, Toprağa düşen çürük meyveler gübre olsun, çiçeğe can versin, baharda arılara bal olsun. Şu koca mor dağlarda ne canlar var evlat, şu mor dağlarda ne çok bereket var.Mehmet amcayı Torosların eteğinde soba alevi harlarken tanıdım, ağzından bal damlıyordu, yüzündeki çizgilerden anadolu coğrafyası geçiyordu.Çocukluğumun geçtiği yerde kıyıda oturup akşam dağların omuzuna inen mor saçlı gökyüzü aklıma geldi onunla konuşurken, iyilik geldi, anneannem geldi...İyilik aklımdan gitmedi, çok gezdim, insanlarımızın yaşam kalitesi algısına göre çok fakir insan tanıdım hepsi bolluk bereket içindeydi, Mehmet amca da, o bolluk bereket içindeki fakirlerden biriydi.Anadolu dağlarını dolaştım binbir bereket içinde; iyi insanların yüzü suyu hürmetine, anaların duasında dimdik ayakta duruyorlardı.Erkan oğur ardımızda Anadolu'nun dağlara bakan perdelerinden sessizliğimize sızıyordu...

    Erkam Calik

    Merhaba! Bu kendisinden alinmis bir ani mi? Lutfen kaynak vs. gosterebilir misiniz?

    furkan çağlayan

    Erkam Calik Yazı bana ait.

    Muharrem Kılıç

    @furkan çağlayan Muhteşem olmuş. Yüreğine sağlık. Sakın bununla kalma devam et. Kutluyorum.

    Bilge Bertuğ

    Dünya bu güzel insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor. Yazdıklarınız Hz Ömer'in şu sözünü anımsattı : Dağlara buğdaylar serpin. Müslüman ülkede kuşlar aç  demesinler. Kurdu, kuşu kendine dert edinen tüm insanların ömürleri bereketli olsun !!!

  8. DIŞAVURUMCU

    ' insan değil de ağaç olsamdallarımın arasından rüzgar esseyapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa!mevsimleri yaşasam,köklerimle toprağın derinliklerine sarılsam.kuşlar konsa dallarıma, yuva bile yapsalar.böcekler, karıncalar yollansalar içime, çürütseler oralarımı.ballarım, sakızlarım olsa, gövdeme bir insan yaslanıp uyusa.ben bunları hiç bilmesem sadece ağaç olsam. ' #erkanoğur

  9. Zerrin Dede

    babami kaybettikten sonra ilk dinleyisim, gunlerce gecelerce dinledim mor daglar'i, ne hissettirdigini anlayamadim, simdi anliyorum.babamin arkasindan ağıtımdır mor daglar.keske babalar anneler hic gitmese.

  10. Samet Bayram

    her yola çıktığımda dinlerim.. her çıktığımda yolu dinlerim..

  11. Selçuk Tuzcuoğlu

    Gazeteci: Efendim eğer Elazığ'da kalsaydınız, hiç gitmemiş olsaydınız İstanbul'a acaba hangi meslekle uğraşırdınız?Erkan Oğur: Elazığ'da yolda yürüyen adam olsaydım da yeterdi bana..

  12. ibrahim arısal

    “neşeli müzikler besteleyemiyorum, ne yapsam insan olmanın hüznü çıkıyor ortaya, biz sizi eğlendiremeyiz, sadece eyleriz.”

  13. Mert -

    İÇ KANAMA GEÇİRDİM BE ÜSTAD

  14. Murat Mutlu

    nabız yok...

  15. Polat Ben

    Organlarımı birbirine vuran parça.. Paylaşım için teşekkür ederim.

  16. emrah murat aygun

    Bende bir yolculuk yapiyormus hissiyati veriyor ama mutlu bir yolculuk.

  17. Cihan KIRÇIL

    ...her seferinde korkarak dinliyorum bunu.. kendime bişeyler ederim diye. insanı dibe vurduruyor. varlığı da geçtim yokluğu sorgulatıyor insana...

  18. Don Buxton

    Beautiful soulful amazing talent.

    Onutube

    fellow english speaker.

  19. Ufuk Öztürk

    Al sırt çantanı dinleyerek çık dağlara, seyret ovaları, bulutları. Sahi dinlerken böyle hayal kurduruyor. Süpersin Erkan abi.

  20. antroposfb

    Üstad..

  21. mehmet dincer koksal

    gezegenimizin en alçakgönüllü ve en büyük müzisyeni.

  22. harryhallerification

    eyvallah cihat

  23. Semra çınar

    çok şükür tanışma imkanı bulabildim kendisiyle.harika bir insan harika bir sanatçı..onun gibi bir değere sahip olduğumuz için çok şanslıyız.onu dinlediğim için tanıdığım için çok mutluyum.sen var ol erkan oğur pamuk dedem benim :))

  24. Berker Göktan

    aynen bende.. çok derin çünkü

  25. valentindebyzantium

    süphanallah kardeş ibretlik paylaşımcrazy_sivaslı ccc

  26. Telvin

    gitarıyla, sazıyla, eline aldığı her enstrümanla en içli, en vurucu notaları veren adam.. kalpten müzik yapan kalpten adam.. müziğini yaşayan, yaşadığını müziğe döken eşsiz adam.. e-bow'a aşık ettiren soloları ve büyüleyici sesi ile gözümden yaş getiren adam... hayatımın dönüm noktalarında beni mor dağlara taşıyan, pencerelerime kar getiren, bir ömürlük misafirim.. çok çok büyük bir usta..

Mor Dağlar Şarkı Sözü
şehrin ortasında yalnızım kevok
uzaklarda ağlayan benim kevok
bastığım yerlerde efkarım ne çok
derdime derman olun hey
mor dağlar, mor dağlar
yürek ağlar, mor dağlar hey..

yadey, yadey, yadey
lele lele rebene....

hasretim düşümde salınsın kevok
al beni götür inan çaresi yok
derdime derman olun hey
mor dağlar....

yürek ağlar....


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap