mp3 indir dur

Fikret Kızılok - Süleyman Hep Başbakan

Süleyman Hep Başbakan
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Süleyman Hep Başbakan
Boyut
: 4.96 MB
Toplam İndirme
: 122 İndirme
Haftalık İndirme
: 93 İndirme
Tarih
: 13-08-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Fikret Kızılok - Süleyman Hep Başbakan )
  1. Hanife Kicir

    KEŞKE SÜLAYMAN KALSAYMIŞ BASIMIZDA EN AZINDAN EDEPSIZ UTANMAZ DEGILDİ 😥ALLAH RAHMET EYLESIN💖🤲🌹🌳😥

  2. Killer Lullaby

    Ohooo şimdiyi görsün bir de şimdi padişahlık var ülkede ölene kadar başta kalacak daha da kötüsü o zaman eleştirenler var şimdi eleştiren de yok amk anca yağcılık anca kulluk köpeklik iktidarı mı eleştirdin? FEDÖCÜSÜN AMIA GOYAM

  3. adamın biri

    Süper ya 😊

  4. TARIK ATAV

    Orjinali bu degil, klibi vardi bunun

  5. Burak Nazlı

    Ülke 40 yıl önceye dönebilseydi, 15 yıl ileri giderdi.

    Suleyman Aslan

    Yine 25 yıl geride olurduk amk salağı

    Ahmet Aslamaci

    @Suleyman Aslan aq mun salagı adam ülkenin şu an 55 yıl geriye gittigini ima ediyor.

    Suleyman Aslan

    @Ahmet Aslamaci lan aq süper zekası bı sen aklisin aq

  6. Kaya Sağlam

    işte abd ci pislik HAİN bu günkü Türkiyenin temelini atan adnan menderesin artık dölü

  7. Mahir İnan

    Deniz gezmis asilmis diyince tuylerim diken diken oldu

  8. Gökhan Yalınız

    Şaşırılacak şekilde solcular, demediklerini bırakmadıkları Süleyman Demirel'i, Erbakan'ı bile, sağcılar ise, demediklerini bırakmadıkları Ecevit'i bile arar hale geldiler. Haksız da sayılmazlar. Fikret Kızılok böyle bir şarkıyı Başkan Erdoğan'a yapsaydı, Silivri Cezaevi'nde yaşamını tamamlardı.

  9. anonim refleks

    20 yılda türk siyaseti 2000 yıl geri gitmiş amk, şu klipteki adamları mumla arar olduk...

  10. Buğra Sever

    Yorumlar hep eski yillara ait. 2019 yoklaması?

  11. Arya AYÇİÇEK

    REİS hep Başbakan (!)

  12. koray duman

    Döviz kalmadı döviz bankada döviz kalmadı....Ajda henuz evlenmemisti dolar yükselmemişti....

  13. türk asalet

    Belediyeler shutdown bundan esinlenilmiş sanırım

  14. SADIK YALÇIN

    Akilli olmazsak tayip gider mayip gelir

  15. Hatsu Aski

    1974 Ecevit-Erbakan kibris harekati konulmamis en onemli olaylardan biri

  16. Deniz Yüksel

    Küçücük bir çocuktum Sebebini bilmeden Sokağa çıkamadık İhtilal oldu sandık Sonra biraz büyüdük Alfabeyi bitirdik Azı dişim çıkmıştı Sünnet bile olmuştu Kennedy öldürülmüş Migros açılmamıştı Beatles ortada yokken Ekonomi bomboktu Zeki müren ortada Bülent ersoy erkekti Vietnam savaşını Kendisiyle başlattı Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Sonra ay'a gidildi Evelallah dönüldü Suya yazı yazıldı İçimiz rahatladı Mao henüz ölmemiş Ortaokul bitmemiş Yahya işe başlarken Bankalar hep bomboştu Kırat attan inerek Kemerini sıkmıştı Halk üstüne binince Başımıza düşmüştü Hak hukuk düzen vardı Çüş demesi çok zor Ortaokul biterken Yine ihtilal oldu Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Bilgisayar bulunmuş Deniz gezmiş asılmış Papa yine değişmiş Mandela hapisteydi Çevre kirlenmemişti İbo evlenmemişti Ajda tam boşanırken Dolar yine çıkmıştı Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Kenan sopalısıydı Turgut boyalısıydıPek anlamazdı ama Mesut hopalısıydı Naim kaldırıyordu Zalim bastırıyordu Dündür bugün bugün Gafil avlanıyordu Kırat attan inerek Kemerini sıkmıştı Halk üstüne binince Başımıza düşmüştü Hak hukuk düzen vardı Çüş demesi çok zor Tam askere giderken Yine ihtilal oldu Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Paşa resim yapardı Sabancı'ya satardı Netekim ben demezsek Anasını satardı Tonton dayanamadı Hepimizi batırdı Efelerin efesi Muz ağacına tutundu Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Ecevit hep umuttu Erdal bizi uyuttu Yaş günü pastamızı Vestiyerde unuttu Arabamız, evimiz İki anahtarımız Nasıl da inanmıştık Verir diye babamız Kırat attan inerek Kemerini sıkmıştı Halk üstüne binince Başımıza düşmüştü Ne padişah ne sultan Bir enişten bir ablan Yanında bir de baban Sefam olsun yaradan Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Nerde kalmıştık Silindir şapkamı verin

  17. Çağrı Gürel

    Süleyman Demirel e teşekkür etme zamanı

  18. Sinema Hakkında Her Şey

    Şimdikilere bakıyorum da Süleyman Demirel nimetmiş bunların yanında

  19. some times

    millet bu adamı neden sevmez anlamam. solcusu kominist değil diye sevmez sağcısı mason diye sevmez. bu adamın yaptığı köprüden bedava geçiyoruz. bu adam sayesinde babam benim emekli olacağım yaştan 12 sene daha erken emekli oldu. bu adamın açtığı fabrikalar bu adamın yaptığı barajlar. bu adam yol yapmadı kardeşim.

  20. can can

    KESKE SULO OLSAYMIS GELEN GIDENI ARATIR ....TAYYIPIN AMIN A KOYUYUM

  21. coldbeer

    Adnan Menderesle beraber Türkiye Cumhuriyetinin en kötü başbakanı

  22. Hakan Hiz

    şimdi yaşasa tayyibi donunda sallardı rahmetli

  23. engin sahintas

    Bugün artık süleymani özlüyoruz....😂😂

  24. Mustafa Kemal Atatürk

    Tayyipten sonra Süleymanı bile özler olduk

  25. Barış Gülez

    Ben bunu neden hep dinliyorum :)

  26. Lenin ÖRGÜTLENİN

    Eskiler ne güzel

  27. Özgür Demir

    Arabamız evimizİki anahtarımızNasıl da inanmıştıkVerir diye babamız..:))Fikret Kızılok'a Allah rahmet eylesin..

  28. Alpaslan Erdemli

    Cağın çok ötesinde büyük adam fikret kızılok çok özledik senin gibi üstadları mekânın cennet olsun

  29. Kadıköylü Fenerli

    Atatürksel bağlam 😂

  30. tekwega 61

    Desene gün yüzü görmemişiz...

  31. marduktr

    baykal hep mecliste hep mecliste

  32. Ali Gümüş

    Sattas şu şarkının bi raggae versiyonunu yapsa yaw

  33. Ertan Kursun

    Şu andaki hırsızdanbin kat iyidir en azından halktan çalmadı saraylarda oturmadı bu dünyadan göçerken arkasından saray gemicikler bırakmadı bu ülke için barajlar fabrikalar yaptırdı millete iş imkanı sağladı utanın biraz küfür ederken..

  34. İbrahim Keleş

    van pövsi hep sakat hep sakat hep van pövsi

  35. Epicurus

    Sadece cumhurbaşkanı olduğu yılları hatırlayanlar?

    Exar Kun

    1993-2000

  36. Rench Lord

    Hep sülayman

  37. TroyaForceStudios

    Simdikine bin basar

  38. batu han

    bunun rte versiyonunu yapmak şart.

    T.C. Murat Can Dündar

    Var zaten "Erdoğan hep başbakan" yaz çıkar

  39. Türker Gökçe

    Totoş Süleyman ve Turgut ajan okullarının hazırladığı satılmış hainlerden iki kişi.Biri de malum zaten hepiniz biliyorsunuz.

    semih dinçer

    Ne alaka

  40. Tarihçi

    Küçücük bir çocuktum Sebebini bilmeden Sokağa çıkamadık İhtilal oldu sandık Sonra biraz büyüdük Alfabeyi bitirdik Azı dişim çıkmıştı Sünnet bile olmuştu Kennedy öldürülmüş Migros açılmamıştı Beatles ortada yokken Ekonomi bomboktu Zeki müren ortada Bülent ersoy erkekti Vietnam savaşını Kendisiyle başlattı Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Sonra ay'a gidildi Evelallah dönüldü Suya yazı yazıldı İçimiz rahatladı Mao henüz ölmemiş Ortaokul bitmemiş Yahya işe başlarken Bankalar hep bomboştu Kırat attan inerek Kemerini sıkmıştı Halk üstüne binince Başımıza düşmüştü Hak hukuk düzen vardı Çüş demesi çok zor Ortaokul biterken Yine ihtilal oldu Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Bilgisayar bulunmuş Deniz gezmiş asılmış Papa yine değişmiş Mandela hapisteydi Çevre kirlenmemişti İbo evlenmemişti Ajda tam boşanırken Dolar yine çıkmıştı Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Kenan sopalısıydı Turgut boyalısıydıPek anlamazdı ama Mesut hopalısıydı Naim kaldırıyordu Zalim bastırıyordu Dündür bugün bugün Gafil avlanıyordu Kırat attan inerek Kemerini sıkmıştı Halk üstüne binince Başımıza düşmüştü Hak hukuk düzen vardı Çüş demesi çok zor Tam askere giderken Yine ihtilal oldu Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Paşa resim yapardı Sabancı'ya satardı Netekim ben demezsek Anasını satardı Tonton dayanamadı Hepimizi batırdı Efelerin efesi Muz ağacına tutundu Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Ecevit hep umuttu Erdal bizi uyuttu Yaş günü pastamızı Vestiyerde unuttu Arabamız, evimiz İki anahtarımız Nasıl da inanmıştık Verir diye babamız Kırat attan inerek Kemerini sıkmıştı Halk üstüne binince Başımıza düşmüştü Ne padişah ne sultan Bir enişten bir ablan Yanında bir de baban Sefam olsun yaradan Süleyman (hep) başbakan(hep) Başbakan (hep) süleyman Nerde kalmıştık Silindir şapkamı ver

  41. Sercan Sercan

    28 Şubat darbesi ile 15 sene geri götürdü memleketi

  42. Caner Celepli

    Iktidar ne kadar iyi olursa olsun, iki kere üst üste oy vermemiz lazım sonra kendilerini zembille inmiş falan zannediyorlar, değişimde keramet vardır.

    Furkan Avcı

    Değişim değil istikrar iyidir

    metin furkan Amarat

    @Furkan Çoban İstikrarın bir karşılığı "kararlılık"tır. Eğer kararlı bir biçimde kafa aşağı dalıştaysan, istikrar o kadar iyi olmayabilir. Gönül ister ki sabit olarak büyüyebilelim, ama her şeyi sattıktan sonra, ülkeye sıcak para da girmeyince biraz zor büyünür.

  43. Muratti 85

    Bu şarkıyı dinleyince o dönemden bu döneme bi sik değişmemiş aslında kişiler ve olaylarda şekil değişikliği var

  44. Mert Gürlevik

    Erdoğan hep Cumhurbaşkanı pardon başkan

  45. Oğuz Değirmenci

    Süleyman Demirel i özleyenler

  46. TenTen TenTen

    Fevkalade kandırdı milleti bizden bildiğimiz Süleyman.Süleyman Gladyonun adamıydıYani kahbe bizansın tasmalı itiydi

  47. Ayhan Karaoğlanlar

    DSP - BÜLENT VE RAHŞAN EVECİT-TÜRKAN SAYLANAMON-ANA-SINI GEVİŞ GETİRMİŞ-GERİ KUSUYOR-PUERTO BAR.DEMİRYOL İŞ SENDİKASI-BAKIN SON TREN İSTASYONU-ANTALYA TARIM İL MÜD-BİNASI 1987-O BİR GARFİELD-İDİANT CİN 89-VE NERMİN CİN POP-CORN CAFE KORDON-SİNEMAYALAR PATLAYINCA ZIPLAYAN MISIR SATCEZ.YIL 2000 ÇINAR SİNEMASI SAHNE TOHU TİYATRO GRUBUMERCAN DÜĞÜN SALONU-NEKTAR BAR-FERHAN ŞENSOY-NEJAT İŞLERORADA BİG LEBONSYK FİLMİNİ İZLEDİK- İLK BİLİM KURGU ROMANSOLARİS-GÜMÜŞ ÇEKİRGELER VE PHOBOS- ORADA İŞPORTA İDİRODİ-VENA-RENA JEANS-JİM BEAM STOCK- BALLI JİM-BİMJAN PİERRE-JAN CLOD MANDAM-ORTASIN DAYIM-İSMET İNÖNÜ...ASGROW WHİTE CLOUD- YATAĞAN MUĞLA-DA HÖYÜK YAKININDA DENENDİ- HASEL TOHUM WESTERN EASTERN SEED KENAN-OZAN DOĞULU BEREN SAAT- DNİZLİ SAKIZ GİBİ TERTEMİZ-KLORAKÇIACE-Cİ AYŞE TEYZE-VE YEŞİL PUL MERCİMEK KÖFTESİ PARİS OTELİDENİZLİ-BULDAN GÜNEY-DE ÇUL-ÇUVAL-JÜT-SATEN İPEK; HANOKİ FAX- GÜNEY KASABASINDA MİLAS BAYAR OTELİ VEYA NİHGİT CLUP VAR-HALUK BİLGİNER- ZUHAL OLCAY-ÖNCÜ KONSERVE BURCU KONSERVE-ÖNCÜ GIDA; ŞİMDİ BU PATLAK MISIR VE SİNEMA OLDUĞUNA GÖRE PHİLİPS GSM VE SENTİNELLE-DELONGHİ İLK KATALİTİK RADYAN SOBA - VE/YA DELONGHİ FİLİTRE KAHVE MAKİNESİ-KSK ÇARŞIAYDIN YENİ PAZAR VE ÇİNE - DE EKİLİYOR AMA ÇEKOSLOVAKYA-DANLECH WALESA-DACİA- MCW LOGAN-WOLWORİN AGGATTEN NORMAL- ARAR-ARAM-ARARAT-ERENER-ARAFAT- DA TARIMSAL REÇETECİ-PEÇETECİ- ENHOŞLAR GİRİŞİ ÜST KISIMDAKİ TEYYARE VE UÇAKLI KÜLTÜR MERKEZİ GÖKTANIN GENETİK GENCİNE DACİA DUSTER VERMİŞLER - NORMAL- TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN TARLADA REÇETE YAZABİLEN DANIŞMANLARI KOMİTACILAR-ÇETECİLERİ BUNLAR-NORMAL-ELBETTEPALMİYE VE MAY TOHUM NERGİZ MAH BİZİM BERBER ENGİN-DENİZ GEZMİŞ DENİZ BAYKAL İNŞAAT OLMUŞTUR-ÇÜNKİ ENGİN DENİZ UFUK URAS ÖDEPE-Sİ MARKSİST LENİNİST SOSYAL FAŞİSTLER BEYLE BİŞİ...ANTALYA TARIM ESKİ TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI ÇİÇEKSE ÇİÇEK HIYAR-SA HIYAR-KAVUNSA KAVUN NE DENEME KUTDU İSE-BU HAZERA ZERAİM- İSRAİL MALLARINA VE SİYANURLÜ ALTINA HAYIR FENERBAHÇELİLERİ O İSİMLERİN HECELERİ İLE OYNAYAN BİŞİ SADECE.PINAR SÜT-DANONE SÜT-VE KARTAL DEMİRAĞ-MELİKE DEMİRAĞ-DÖMİRÖREN AYGAZ GRUBU - ORADA - BİTECEKSİNİZ SİZ-FEVRİYE ERDAL-PINAR SELEK-AYNUR DOĞAN-AZAM ALİ-BUNLAR ESKİ DENEME ÇEŞİTLERİNİN HECELERİ - BARİ HARİTALAR BÖLÜMÜ OKUYUNDABEBEK KAATİLİ KOMİTACI-ÇETECİ ATATÜRK-ÜN ELİNDEN KURTULUN.İYİ Mİ? BÖYLE HAZRETİ MUHAMMED HZ ALİ......HAGGATTEN HASTASIN ASGROW MAY TOHUMCULUK SOY AĞACI.VE SSK NUMBER - ÇALIŞAN ABI HAYAT AĞACI-HAGGATTEN HASTASIN.YENİ GİRNE İZMİR ÜNİV HAST-ÜSTÜ ENGİN İNŞAAT-BERBERE-KUAFÖR-EDE Mİ? GİTMİYORSUN - BİLMEYEN YOK- ... BİR BERBER-E GİT-AYHAN KİZMİR ASGROW - SEMİNİS - MAY TOHUM - ULUSOY TOHUM İLE İLGİLİNE SÖYLÜYOR DİYE SOR__________BERBER MALZEMESİ- KSK ÇARŞIEGE SANAT-ONLYTİME BUTİK GEÇİNCE-SAĞDAKİ PASAJDAN ALINIRERTUĞRUL GÜNAY-ERTUĞRUL ÖZKÖK-HİLMİ ÖZKÖK ORASIDIR. UZAY HEPARI-SEZEN AKSU BİLİR- SEZEN-ZEN BIRAK HER YERİ-GEVİŞ BUNLARINKİ...MAVİŞİM-VE 3.YÜZÜK-Ü UZAY HEPARI OKUR....MUĞLA YATAĞAN-DA STRATO NİKEA - MUZAFFER BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL-İN YOLU VAR ZAFER DERSANESİ-MURAT DERSANESİ-EREN-DERSANE-PİZZA-VİLLA GRİLLA; ORADA CÜNEYT ARKIN FERHAT GÖÇER VAR- 4087-SOKAKTAN ORAYA TAŞINAN HATİCE TEYZE VAR YIL 1980- AMA SYKDRİVE-DA CLOUD - TA HARİTALAR BÖLÜMÜNDE; MİLAS-MADRAN-ESKİ ÇİNE KARPUZLU VE TURGUT KASABASI HARİTASI VAR - AÇ ORAYI BAK AKP-CHP SOYTARI SOYSUZEMEKLİ KOMUTANLARI KAÇ PARA KAZANMIŞ-ABDULLAH GÜL BEBK ÇOCUK ETİ SATAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN...AÇ BAK ORADA-HARİTA...TÖH-MET-MET-GEN TOHUMCULUK 1.BÖLÜM....DEMİRÖREN AYGAZ GRUBU-AZİZ YILDIRIM VE ALİ ŞENİZ-GAZ CEM VE DURAY RENAULT SERVİS NOKTALARI DARTY SATIŞUPS KARGO- İNDİGO DENİM JEANS- KELEBEK VE TELESET MOBİLYABAKIN DEMİRÖREN AYGAZ GRUBU - KUYUMCULAR ODASI İLE GÖRÜŞÜN.GENERAL MUSTAFA MUĞLALI- KILINÇ ALİ REİS-ULUÇ REİSVE HINCAL ULUÇ-UN BABASI FUAT ULUÇ - HEPİNİZ-İ BİRLİKTEHAREKET ETMENİZ GEREKİYOR-DEMİRÖREN AYGAZ VE İZGAZ.ÇOK BASİT BİR ŞEY YAPACAKSINIZ....NARLIDERE-DE 9.EYLÜL PSİKİYATRİ-Yİ GEÇİN-KÖPRÜ GEÇİNSOLDA GEYDİRİCİLERİN CAM SERASI VARDI-1987-ORASI GRANİZERGRANİT İNŞAAT MALZEMESİ- ... CEM RENAULT ARKASI EGE ULAŞIMVE NAK KARGONUN ESKİ YERİ- FATİH TERİM FATİH ALTAYLI-YA SORUNTAC-TACER-YAMAHA MOTOR-BAYRAKLI MUHAMMED ATTA-KÖR İMAMGÜLOĞLU İNŞAAT-TE ORADA BİR SİNAGOG VAR-SORUN...NAK KARGO-NUN ESKİ YERİ-ŞU AN GRANİZER-GRANİT-YER KAROSUYAĞHANELER-DE DASİF İNŞAAT ALTI- NASUH MAHRUKİ-SEMİH SAYGINER-E HİLTON OTELİNE EVRENİN KOCASI SİNAN-DUVARA KARŞIDİJVAR KİTAP-DUVAR FİLM YAŞAR KEMAL YILMAZ GÜNEY-ORADADASİF-E VARMADAN-SOLDA BİR GRANİZER VAR-GRANİT- YANİ MERMERGENERAL MUSTAFA MUĞLALI VD-DEN-MUĞLADA YATAĞAN SAPAĞINA VARMADAN-DÜZLÜKTEN SONRA RAMPA SARAR- RAMPA EVVELİ SAĞDA BİR MERMER OCAĞI MADENİ VARDI-İLK JAPON BİLGİSAYAR TEKNOLOİSİ ORADA UYGULANDI-İZMİR FUARI-BÜLENT VE RAHŞAN ECEVİTA-MARGARİNİNDE OMOMATİĞİNDE DEĞİL - YÜKSEL ÇAKMU-BURHAN ÖZFATURA- MARPLE-MERMER FUARI- ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI BARI- TORBALI VE GAZİEMİR ANTİK KUNTİK VERGİ DAİRESİ- KISIK ACILI MOBİLYACILAR SİTESİNDE DEĞİL- ŞOK MARKETLERİN VERGİ DAİRELERİNİ OKUYUN - NEHİR İSİMLİ TWETLERDEN YARDIM İSTEYİN.DEMİRÖREN AYGAZ VE İZGAZ GRUBU-VE SARAJEVO-SARAY BOSNABOŞNAK-NUFÜSLÜ YUGOSLAVYA-VE SIRBİSTAN-DA ZAGREB-TEİNŞAATLAR ALMAYA ÇALIŞIN-İNŞAATLAR MAY TOHUMCULUKTAN KAY SÜT-NETTO MEYVE SUYU- YALÇIN-IN EŞİ CANAN- BURSA-DA ALTMIŞ EVLER-DE BİR SİTE-KOMPLEKSİNE TAŞINDI-YÜZME HAVUZLUVE ÇOCUK OYUN PARKINDA-LASTİK PARKE TAŞLARI VARDI-ŞU YOLLARDA KULLANILAN TAŞLAR AMA ARABA LASTİĞİNDEN-KAZAKİSTAN- ÖZBEKİSTAN-TÜRKMENİSTAN-DA AYNI MİMARİ-DEBİNALAR YAPARSINIZ - 3 TANE GRANİZER-GRANİT SATIŞ NOKTASINIKÖKÜNDEN SATIN ALACAKSINIZ - CHP-AKP-Yİ ETOBUR- CARGİLLMISIR TOHUMU - BURSA İSTANBUL SULTANLIĞINI KANIRTACAKSINIZABDULLAH GÜL VE RECEP TAYYİP ERDOĞANI-TADINDAN YENMEZ....GENERAL MUSTAFA MUĞLALI VE MUHİTTİN FİSÜNOĞLU için..._______________________TÖH-MET-GEN TOHUMCULUKALABAŞ- ALAADDİN SALBAŞ- MYNET ALANURİ-REHA MUHTAR50-MUHTAR HAMURDAN APT-ALSANCAK-VE POLYANNE-GAZİEMİR HURÇ-DENK İNŞAAT - ALABAŞ- FOENİCULUM VULGARE-ASGROW SEMİNİS-ŞİRKETİNİN TÜMÜDÜR- KİLİSE SOKAĞI GORDON DRY CİN GÜR-CUCUMBERLİ- DOW KİM-DOW ELANCO-FOSFORİN VE RELDAN GÖZLERE İYİ GELİR-BALIKLIDIR...MESUT TAHİN PEKMEZ FABRİKASIİZMİR VE BURSA BAROSUDUR. SAYIN-SAYGI-KİBAR-SAYGILI OTO MENEMEN ASVALTI TOHUM OTİZM VAKFI- SAYGILI OTO ELEKTİRK BAYRAKLI BELEDİYESİ SAKIZE-FORUM İKEA VE SANDOZ-TİMTAŞ-NOVARTİS-MONSANTO BİNASININ ALTI-KANAL BOYU KÖPRÜYÜ GEÇİNCE- KESTANELİK-SÜLEOĞLU-LALAPAŞA EDİRNE MEKANİZE PİYADE LOJMANLARI KONUKEVLERİ TANJU ÇOLAK-UĞUR TÜTÜNEKER SİBEL CAN-ALPAY-HAKAN VE SELÇUK URAL-NURİŞ ÇETESİ-YAHU SADECE TOHUM EKECEKLER-EFENDİMİZ KÖYLÜDÜR EFENDİLER-İKİ SİGARA KAP GEL-RÜSTEM EFENDİ.NUR HECESİ İLE BAŞ_____HECESİ YER DEĞİŞSEDEMİRKOLLU VE SALBAŞ WİLMORİN DENİZLİ LALE SOĞANI KÖYLERİSAZENDE BAR-MESERRET CAFE-HUSEYİN TURAN -GRUP ÇIĞ EMEPSÜZET BİBERİ FRANSIZ-PAT BİBERİ KARATAY-MERAM-MEVLANA VDMANİSA BİBERİ-ELZEM VE ZARURİ-ELLEME BANA ELLENCEK MECBUREN-FİAT TİPO-BURSA DEVLET ANKARA SANAT TİYATROSUMİGROS-TANŞAŞ-ÇAKMUR-ÖZFATURA-HASAN ŞAŞ- KIZIM ELLENCEK Mİ? ELLEMESİNLER Mİ?-YUNUSLAR EKİPLER AMİRLİĞİ ELLECEK ŞİMDİ BAK_______________:))))NARLIDERE PİNA URLA HALK PLAJLARI-TÜLAYIN YALOVA-DAGEMLİKTE GİTTİĞİ TESETTÜR PLAJLARI - VOLKSWAGEN VE KARAVANCILAR DERNEĞİ - 1980 YILI HALK PLAJLARI VE SOYUNMA KABİNLERİ-SOYUNMACAN - MÜSLÜMAN ŞERİATINA AYKIRI GÜNAH İŞTE.NUR = BAŞALA=SAL _________________SALİM DÜNDAR-UĞUR DÜNDAR-UĞUR MUMCU_________sİZ DAHA YOKTUNUZ TA BE 1980-DE DÜNYADA DEĞİLDİNİZ Kİ-PORTAKAL-DA PİR-Ü-PAK; VİTAMİNDİNİZ SİZ.CUMHURİYET EVRENSEL-ÖZGÜR GÜNDEM VE BİRGÜN GAZETESİGIRGIR EL SÜPÜRGESİ MİZAH DERGİSİ KULUÇKAHANELERİ.ÜÇKUYULAR-DAN OTOBÜS DURAĞI-HATAY DOLUNAY PAST YÖNÜSAĞA ÇIKAN YOKUŞ-SOL YANINDAKİ BOYACIDAN FİLLİ TAVAN BOYASIALINIZ - DEMİRÖREN AYGAZ GRUBU-ORADA İŞSANAT RESSAMLARİZİRAAT BANKASI OĞUZ ARAL VE OĞUZ ATAY-VAR-KUR MAKASI KÖTÜMÜZE KAÇMASIN SONRA.KOR-İST/KOLİBRİ/KOSSAK/KONMAR...TÖH-MET-GEN; BEYAZ LAHANA- TYPHOON TİP DENİRALTICRİMSON TİDE KARPUZ-CHİLEAN BLACK-SUSUZ KARPUZESMER ALACA KARPUZ- RED DOWN-KIZIL EKİM - GÜNEY DENİZ SAHA KOMUTANI-MARMARİS- VE ALAYBEY TERSANESİ-HACETTEPE DİYETETİK KARATAY DİYETİ HOCA-MERCİMEKÇİ GERDAN ÇORBASICI HOCA.ALSANCAK KARATAY VERGİ DAİRESİ DİYETİ-TELEVOZYON-DA EN ZAYIF HALKA VE SUÇ DOSYASI DİZİSİ-CRİME STORY TV SERİES SAÇ MODELLİ ÇOCUKLAR - SÖZ DİNLEYEN ANLAŞILDI TAMAM-MERKEZ MÜZİKHOL VE DİNLEYEN CAMİİ-ÖRNEKKÖY POLİS KARAKOLU ÜSTÜ-YANİ RAKI ALTIN SERİ-ALTIN REHBER-NAİM SÜLEYMANOĞLU- TYPHOON LAHANA BU ARADA - URLA İÇMELER- ÇEŞME AYA KİLİSESİBODRUM GÜLTÜRKBÜKÜ-NTV GURME PROGRAMI-GÜNERİ CİVAOĞLU ARZUM ONAN TARKAN TEVETOĞLU- ARZUM KÜÇÜK EV ALETLERİ- HİLTON ZEMİN KAT TARKONAN - MADO DONDURMA MUDO CONCEPT.ŞURAYA BAK - CENK KORAY-FECRİ EBCİOĞLU EŞYA PİYANGO-SU GİBİKUTU KUTU PENSE - ELMAMI YERSE- ARKADAŞIM_______FEeeLANARKASINI DÖNSE - ŞİMDİ SEMİTO BERK TOHUMCUK - PINARBAŞI İZELTAŞ GALERİA - TURGUTLU ÇIKIŞI GAZEL SIRT TULUMBASI VE ARTUN POMPA KEMERALTI- ORADA DA İZELTAŞ GALERİYA...

  48. Kaptan Kaptan

    Eşşek olduktan. Sonra Semer vuracak. Süleymansa erdoğanda çifte koşar seni

  49. Elifsu Tarıkcı

    ne zaman dinlesem nedensizce mutlu olurum. daha önce sözleriyle olsun, içeriğiyle olsun, melodisiyle olsun hiçbir parça bu kadar değişik hissettirmemişti beni. isimlendiremiyorum... fikret kızılok, çok geç oldu ama teşekkür ederim

  50. Kemal CANOGLU

    Dün dündür, bugün bugün.

  51. Ayhan Öztürkoğlu

    Təşəkkür.... ler

  52. Figan Halac

    Efelerin efesi muz agacına tutundu derken ne demek istiyor

    elif

    Figan Halac demirel zamanı yapılan muz ithalatı

  53. Mert Avci

    Ecevit hep umuttu ama zenginler ve dış güçleri ecevitin önünü kestiler allah rahmet eylesin

  54. Beyefendi Baykal Bey

    Valla Recepten sonra Süleymanı özler olduk

    Ramazan Çınar

    Ne deyim ben sana şimdi

    Adolf Hitler

    aptalsın o zaman

    Can Çağlar

    @Adolf Hitler sg bana iyi bir seyini anlat aq

  55. Gökhan Gök

    Demokrasi varmış eskiden

  56. Onur Kesgin

    türkiye en karanlık donemını tansu hanım ve süleyman demirel donemınde yaşamıştır .

  57. Selim Çulha

    Ulan süleyman gibi biri daha gelirmi bir daha

  58. Ayye Bitch

    Niyetimiz kimseyi kırmak değildir.

  59. ALI SEDAT Karakus

    Başka neresini sıkacaktım kardeşim

  60. Avataria Emre Yapım

    Ne sacma bir şarkı yâ 😂😂Hakikaten de oldu başbakan oldu

  61. Furkan Ersoy

    Fikret abi bugünleri görse Süleyman Demirel'den özür dilerdi :D

    Hakan Hiz

    @Boyalı Kuş her kim ne derse desin başbakanlığı iyidir kötüdür amenna ama cumhurbaskanlığı görevini tarafsız bir şekilde yürütmüştür bu konuda tayyip ile kıyaslamak yanlıştır

    selmanoguzhan1

    Sen o günleri gördün mü çocuğum?

    Europan Gamer

    Şimdi hep recep boşbakan hep

    Hakan Hiz

    @selmanoguzhan1 görmek mi lazım illa bugünleri görenler hala akp ye oy veriyor o ne olacak

    Egemen Aydogan

    daha aptalca ve beyinsizce bir yorum görmemiştim :D

  62. gny ctnnn

    bu şarkının sözlerinin yarısı bile şuan yazılsa şarkıyı yazan kişi dhkpc, fetö, pkk, ışid (gerçi ışid'i katmazlar ama maksat ceza olsun) akp düşmanlığı, akp başkanına hakaret, tecavüz, hırsızlık, kalpazanlık işte aklınıza gelen bütün suçlardan yargılanırdı.

    Killer Lullaby

    Aynen öyle

  63. Beyefendi Baykal Bey

    Recep hep başbakan hep başbakan hep recep

  64. anonim ll1

    AZDIM AAH

  65. atalay aslansoy

    ulan aydın doğan bile satıldı vay amk ne günlere geldik

  66. doruk 98

    ahahaha muhteşem

  67. Vedat Kaya

    😂😂😂😂😂

  68. Kağan Büyükkaya

    Kerhaneleri kapatalımda millet bizimi siksin diyen reis

    Bilal Karabıyık

    Ege bir türk gölü değildir ege bir yunan gölüde değildir ege zaten bir göl değildir

    Çağrı Gürel

    @Bilal Karabıyık ne

    metin furkan Amarat

    @Çağrı Gürel Yazılan çok ünlü bir Süleyman Demirel sözüdür, ben de çok severim. Açıp bak, Türk siyasi gaflarında ne inciler saklıdır.

  69. Barış Yıldırım

    Demirbaş değil demirel olcak

    M A

    Barış Yıldırım hadi ya.. adam orada söz sanatı yapmış tabi anlayana..

  70. Eren Selim Salun

    Allah'tan başımızdan Erdoğan gibi bir lider var, Rabbim başımızdan eksik etmesin seni REİS

  71. Sefa Salun

    Süleyman (Maazallah) başbakan, başbakan (Maazallah) Süleyman

  72. amonhotep *

    Küçücük bir çocuktumSebebini BilmedenSokağa çıkamadıkihtilal oldu sandıkSonra biraz büyüdük alfabeyi bitirdikAzı dişim çıkmıştıSünnet bile olmuştumKennedy öldürülmüşMigros açılmamıştıBeatles ortada yokkenEkonomi bomboktuZeki Müren ortadaBülent Ersoy erkektiVietnam savaşınıKendisiyle başlattısüleyman hep başbakanbaşbakan hep süleymansonra aya gidildievelallah dönüldüsuya yazı yazıldıiçimiz rahatladımao henüz ölmemişortaokul bitmemisyahya işe başlarkenbankalar hep bomboşmuşkırat attan inerekkemerini sıkmıştıhalk üstüne binincebaşımıza çökmüştühak hukuk düzen vardıçüş demesi çok zorduortaokul biterkenyine ihtilal oldusüleyman hep başbakanbaşbakan hep süleymanbilgisayar bulunmuşdeniz gezmiş asılmışpapa yine değişmişmandela hapisteydiçevre kirlenmemiştiibo evlenmemiştiajda tam boşanırkendolar yine çıkmıştısüleyman hep başbakanbaşbakan hep süleymankenan sopalısıydıturgut boyalısıydıpek anlamazdı amamesut hopalısıydınaim kaldırıyorduzalim bastırıyordudün dündür bugün bugüngafil avlaniyordukırat attan inerekkemerini sıkmıştıhalk üstüne binincebaşımıza çökmüştühak hukuk düzen vardıçüş demesi çok zordutam askere giderkenyine ihtilal oldusüleyman hep başbakanbaşbakan hep süleymanpaşa resim yapardısabancıya satardınetekim ben demezsekanasını satardıtonton dayanamadıhepimizi batırdıefelerin efesimuz ağacına tutundusüleyman hep başbakanbaşbakan hep süleymanecevit hep umuttuerdal bizi unuttuyaş günü pastamızıvestiyerde unuttuarabamız evimiziki anahtarımıznasıl da inanmıştıkverir diye babamızkırat attan inerekkemerini sıkmıştıhalk üstüne binincebaşımıza çökmüştüne padişah ne sultanbir enişten bir ablanyanında bir de babansefam olsun yaradansüleyman hep başbakanbaşbakan hep süleyman

    mert aydogan

    amonhotep * erdal bizi uyuttu *

  73. Harun E

    Olayın özeti budur....

  74. Efe Egeli

    iyisi kotusuyle allah rahmet eylesın

  75. Erdem Celikkol

    iyi adam

  76. zey zi

    yani anlayacaginiz türkiye 40 yildir boktan cikamiyor.

    BoranKuzum Video

    Türkiye 1955 ten beri bok çukurunda. Tarih tekerrür ediyor.

    Hanife Kicir

    Sorma irak in biraz daha iyisi gibi işte.😥

  77. Ibrahim Ipek

    Bu ülkenin anasını sağcılar ve sağcı adı üstünde milleti için değil, cebi için çal-ışanlar (Recep Bey) s*kti.

    Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri

    Ibrahim Ipek merkez sağcılar,normal sağcılar iyidir

    bstrz04 chemistry - explosives, radiation & more !

    o yüzden "baba" derlerdi

  78. hamdi gerzek

    senin yavşak enişten..

  79. Eronred

    puşt Süleyman

    Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri

    18.475.366 görüntüleme polise söylesem idam eder

    Gökberk Öcal

    Deniz Gezmiş puşt gezmiş

    DISMISSED375

    AĞZINI TOPLA DANGALAK...DEMİRELİN HİZMETLERİ SAYILMAKLA BİTMEZ...

    kesik recep

    @Gökberk Öcal hoşt lan

  80. Leyla Demir

    şimdi süleyman eşşek cehennemindefikret kızılokta cennette

    Bilal Celen

    Leyla Demir Allah'ın bir yakinisiniz sanirim bu haberler size geldigine gore.

  81. Jonathan Khrushchev

    memlekete tek civi cakmayip hazineyi hortumlayangillerden

    Sevban İslamoğlu

    Jonathan Khrushchev abartmayalim hocam. açtığı fabrikalar ve yollar var hala kullandığımız

    DISMISSED375

    HADİ ORADAN MANYAK...RUH HASTASI...

  82. Merve Pinar

    moralim bozulunca açar dinlerim.

    Epicurus

    Moral mi veriyor bu şimdi sana 🤣

    MORFİN

    @Epicurus Psikolojiye dokunan bi ses tonu ve anlatimi var sarkinin kizda ruh hastasi belli ki baksana 😂

    TARIK ATAV

    Bende haftabir acar dinlerim

  83. tv mudanya

    SULEYMAN HEP. BASBAKAN. HEP BASBAKAN HEP BASBAKAN HEEEEPPPPP. SUUUULLLLEEYYYMMMAAAAANNNNNN

  84. Sertan Daloğlu

    Küfürsüz yorum yapamıyormusunuz ? Küfür etmekle ne geçiyor elinize siyasiler için değer mi ? Güzelce yorum yapamaz mısınız ,her yerde küfür her yerde şiddet ,son 10 yıldır inanılmaz değiştik

    Cihangir Selimoğlu

    +Sertan İstanbul kardeş fikirlerine katılıyorum insanlar değişiyor yapacak bişey yok. siyasetçiler adına değmez. bilime gelince bilimle uğraşmadığımızı ne biliyon gardaş?

    Sertan Daloğlu

    Küfür eden arkadaşın yorumunu beğenir gibi yorum yazmışsın onun için cevap verdim , uğraşıyorsan ne mutlu ama bu küfür edenlere özellikle aq lafına sinir oluyorum , artık şu aa..dan g..ten beyine geçip ilerlememiz lazım

    Sertan Daloğlu

    Sebo senin kadar aşağılık olmadım , normal hayat farklı burası farklı ,insanlar okuyor varoş sebo ,daha düne kadar iki kelimeyğ bir aramaya getiremeyen gece kondu çocuğu şimdi burada küfür savuruyor ,bu teknolojiyi çıkarıp bu kadar taviz verenlerde hata ,millet ayda piknik yaparken senin gibi dar kafalı IQ oranı düşüklerde burada küfürle kendini tatmin eder ,eminim normal hayatta bir mevkii veya makamda değilsindir boş bir adamsındır .

    Aytaç Altay

    Sertan Daloğlu bu kadar o cocugunu nasil anlatalim kufursuz

    bedavadan sallayan

    haklısın a.g

  85. Maximo Polpo

    Allah rahmet eylesin.

    LoydFloyd

    Maximo Polpo Dolaa baba

  86. alptekin aslanoğlu

    bu zeka bunları yazıp böyle muhteşem işler yapıyorda uzaya nasıl çıkamıyor hayretki hayret

    Kürşat Karakuş

    sus ananı sikerim

  87. Osman Yüksel

    Böyle de taşak geçilmez ki.

  88. Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri

    5:07 Dede ye bak

  89. Kamil Koc

    simdi anladim süleyman demirel niye bu kadar cok secildiOn numara 5 yildiz secim müzigi var bülent hala erkekti hhahahahahahaggagas

    Ju Da

    seçim müziği mi? sen çok yanlış gelmişsin

    Kamil Koc

    +ali keser ben secim sarkisi sandim hahahahahahha

  90. Ahmet Ç

    Erbakan Hocaya,Özala Türkiyenin muhtaç olduğu zamanlar anlatılmış

  91. sessiz kelebek

    tayyibinde ondan farki yok . o da 14 yaşindaki berkinin katili . elinde olsa ona karşi gelen onun fikirleriyle ters dusen herkesi idam ettirir

    Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri

    sessiz kelebek Berki teröristtir

    ahmet soyipek

    sen berkin i boşver: dersim de insanları mağaralara sokup canlı canlı yaktılar.üzerlerine bomba yağdırdılar. bombalayan pilotun ismini de (sabiha gökçen) hava alanlarına isimini verdiler ,binlerce insanı katletdiler. bunu yapanlara da senelerce oy verdiniz. halada veriyorsunuz.celladınıza aşıksınız. geç bu berkin ayaklarını

    Alp T.

    "Cumhurbaşkan'ına hakaret suç teşkil eder"AKP genel başkanı cumhurbaşkanı falan değil

    Behiç Mustafa DERECİ

    Yalniz berkin gittikçe küçülüyor hadi hayırlısı yakında 9 yaşında olacak

    Yiğit Doğan

    14 yaşındaki Berkin terörist,Türkiye'yi kendi çıkarları için kan gölüne çeviren,savaştan,kutuplaştırma politikasından beslenen,parti çıkarları için hem kürt halkını, hem polisini,askerini savaşlarla ölümlere sürükleyen iktidar sütten çıkmış ak kaşık! 14 yaşındaki çocuğa terörist diyecek kadar insanlıktan çıktınız mı?

  92. sessiz kelebek

    cehennemin dibine kadar yolu var . o kadar idamdan sonra o günahlari nasil affettircek . denizlerin idami taylan özgürün mahirin o kadar ölümunden o sorumlu kendi ve amerikanin cebi için o kadar cana kıydı hala baba diyonuz 😡😡😡

    Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri

    sessiz kelebek madem ki öyle şeyh saitte şehittir sonra değil devlete ihanet eden darwinistlerin sonu cehennemdir

    Berkin Incekara

    Salak cahil, o idamları asker tatbik ettirdi

    Yiğit Doğan

    @König Vegeta devlet ABD'nin tasmalı köpeği olursa Mahir gibi yiğitler de elbet çıkar.

    König Vegeta

    @Yiğit Doğan yigit mi yada sovyet kölesi mi ?

    Yiğit Doğan

    @König Vegeta Marksizm ideolojisinin Sovyetler veya başka bir ülkeye ait olmadığını, evrensel bir ideoloji olduğunu ne zaman kavrayabileceksiniz? Herhalde daha bir 300 yıl daha sağcıların bunu anlayabilmesini beklemek gerek, biz göremeyiz :)

  93. SÜPER LİG YORUM

    Türk siyasi tarihinin 50 senesini anlatan bir şarkı.

    Gökhan Gök

    Serkan Sagdic ne 50si 2002den sonrasini

    Talha Kanar

    FUTBOL YORUM Bülent Ersoy erkekti siyasi tarihimizi özetleyen cümle!

    İlhan Şendil

    fikret kızılok 2001'de öldü amk

  94. Kpzeynep Perry

    Migros açılmadan. ..

  95. Break4 Love

    mason pic suleyman gavati

    Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri

    Break4 Love Kendinden mi bahsediyorsun

  96. Ahmet KUNDURACI

    1 kasımdan sonra...

  97. piraye özsiret

    Fikret Kızılok saygıyla anıyorum

  98. 25avk

    Şimdi hesap verme zamanı Başbakan Süleyman

Süleyman Hep Başbakan Şarkı Sözü
Fikret Kızılok - Süleyman Hep Başbakan Sözleri


Küçücük bir çocuktum

Sebebini bilmeden

Sokağa çıkamadık

İhtilal oldu sandık

Sonra biraz büyüdük

Alfabeyi bitirdik

Azı dişim çıkmıştı

Sünnet bile olmuştu



Kennedy öldürülmüş

Migros açılmamıştı

Beatles ortada yokken

Ekonomi bomboktu

Zeki müren ortada

Bülent ersoy erkekti

Vietnam savaşını

Kendisiyle başlattı



Süleyman (hep) başbakan(hep)

Başbakan (hep) süleyman



Sonra ay'a gidildi

Evelallah dönüldü

Suya yazı yazıldı

İçimiz rahatladı

Mao henüz ölmemiş

Ortaokul bitmemiş

Yahya işe başlarken

Bankalar hep bomboştu



Kırat attan inerek

Kemerini sıkmıştı

Halk üstüne binince

Başımıza düşmüştü



Hak hukuk düzen vardı

Çüş demesi çok zor

Ortaokul biterken

Yine ihtilal oldu



Süleyman (hep) başbakan(hep)

Başbakan (hep) süleyman



Bilgisayar bulunmuş

Deniz gezmiş asılmış

Papa yine değişmiş

Mandela hapisteydi

Çevre kirlenmemişti

İbo evlenmemişti

Ajda tam boşanırken

Dolar yine çıkmıştı



Süleyman (hep) başbakan(hep)

Başbakan (hep) süleyman



Kenan sopalısıydı

Turgut boyalısıydı


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap