mp3 indir dur

Gülay - Havada Bulut Yok

Havada Bulut Yok
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Havada Bulut Yok
Boyut
: 6.12 MB
Toplam İndirme
: 69 İndirme
Haftalık İndirme
: 55 İndirme
Tarih
: 18-11-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Gülay - Havada Bulut Yok )
  1. ѕσкαğıη яüуαѕı

    YIL 2017 HALA DİNLEYENLER ?

  2. ѕσкαğıη яüуαѕı

    Gerçekten yaşanan sözlerim bunlar kimse kaldıramaz içimdeki acıları bir gencin çığlıkları bunlar anlamaz sevmeyen anlamaz çekmeyen acıyla bir dünya var hayatımda nereye baksam onu görüyorum karşımda…buruk bir hayatın buruk bir acı hatırasıyım hayatta ne yalnızlığıma ağlarım nede acıyan kalbime sadece sana ağlarım akıp giden zamanıma üzülürüm..Nefretimi Sana yazsam Ne Olucak Sonunda Yine Acı Çekecek Seven kalbim Seni Seven kalbim Acılar içinde kaybolacak Sonunda Senin hayatımda Kaybolduğun gibi.içimde yalnızlıklar içimde ayrılıklar ve içimde bunların tüm acısı sen bakma bana gül oyna yaşa kendi hayatında ben acılarımla terk edilmişim bu dünyada mutsuz etmek istemem kimseyi acılarımla..

  3. selin kaan

    yöresi elazığ

  4. kurdo! asmin

    Offf offfff

  5. Oguzhan Yildiz

    allah allah nasıl bir yorum bu yaaaa maşallah....

Havada Bulut Yok Şarkı Sözü
Havada Bulut Yok Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Havada Bulut Yok Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap