mp3 indir dur

Gülden Karaböcek - Vefasız

Vefasız
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Vefasız
Boyut
: 2.68 MB
Toplam İndirme
: 199 İndirme
Haftalık İndirme
: 167 İndirme
Tarih
: 22-12-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Gülden Karaböcek - Vefasız )
  1. Sevim Sevinc

    sesi güzel güldenim🖒🙋

  2. ATİLA ÖZYIDIRIM

    Gül kar yağıyor onü seyretimBiraz gönül sözlüm beniBenden benden alan. Kalbimi benden alanYolümü yar diye bekleyenAşkım seni çok özledimBenim kadar beni sevmesende ben seniÇok özledim her geceRüyamdasın bürdaYalınız geçen her gecemınHayal ediyordüm sol yanıdasın bak işte Sen gine yoksün yanımdaSensiz geçermi befasızGine bü gece yalınızımBazen hüzün dolüyümBazen keder gine sensizGeçen bir gecem bazenKar bazen yağmür seniSeyrediyorüm yıldızlardaGine sensiz geçiyor bir geceSana olan aşkımda içimYanıyor her gece sen bilirmisin adını yıldızlaraKoydüm seni sayıklıyorümHer gece bir sen anlamadınSana nasıl yandığımı Bü gece dışarda kar fırtına var benim kalbimde sanaKopan fırtına gibi gül farkındamısın senin gözlerineBakamıyorüm baktığımAn içim dolüyor gözlerimYağmür deyil sel olüyor Gine bülütlardayım gineSensiz geçiyor bir gecemGülden Atila

  3. RexapiN & JuveNoia

    Müzik insanı ikilemde bırakıyor ne yerden yere vuruyor insanı nede kalkıp göbek atasın geliyor

  4. servet aydoğan

    Kim demiş kadınlar duygusuz diyeKim demiş kadınlar vefasız diyeBir taş gibi yosun tutmuşsa kalbimÖyleyse gözümde bu yaşlar niyeYoksulum diye ben sevemez miyimKalbimi birine veremez miyimÖyleyse ben âşık değil de neyimİçimde acılar söyleyin niyeGörüntüm başkadır içim bir başkaHalime bakıp ta dostum yanılmaDüşmüşüm dermansız gizli bir aşkaKaderim böyleyse bunda suçum neYoksulum diye ben sevemez miyimKalbimi birine veremez miyimÖyleyse ben âşık değil de neyimİçimde acılar söyleyin niyeBİR MÜSLÜMAN EVLADI BU ŞARKIYI YUKLEYE BİLİRMİ? THANKS.

  5. kayacan kaan

    Hatıralar silinirmi...

  6. Fatih Yılmaz

    hep 1980 li yıllarda yaşamak istemişim

  7. Tarık Demirtoka

    Ooh be kulaklarımın pası silindi 👍😍

  8. ysn cl

    HASTASIYIZ DEDE 🔫🔫🔫🇹🇷🇹🇷🇹🇷

  9. ilyas altay

    😍😍😍

  10. Adem Derin

    DİNLEDİKCE YAŞAYACAKSIN O ESKİ GÜNLERİ.

  11. Fatih AYDIN

    Yeni nesil e Yazık oluyor sanat diye dinlettikleri,izlettikleri,ve yaptirdiklari acınası biz nostaljiyi yaşayalım ve yaşatalim

    Adem Derin

    Fatih AYDIN YENİ NESİLDEN NEFRET EDİYORUM SIRF BU YÜZDEN

  12. Yasin çul

    yürü be operasyon başaldı ooooofffff diyorum

  13. Nilgün Yılmaz

    bırakıp da gdilirmi...

  14. Mustafa Akbas

    gulden 👍

Vefasız Şarkı Sözü
Vefasız Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Vefasız Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap