mp3 indir dur

Gülşen Kutlu - Yol Ver Dağlar

Yol Ver Dağlar
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Yol Ver Dağlar
Boyut
: 3.17 MB
Toplam İndirme
: 112 İndirme
Haftalık İndirme
: 77 İndirme
Tarih
: 21-03-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Gülşen Kutlu - Yol Ver Dağlar )
  1. Mehmet Aydın

    Hay sen ölmeyesin gülşen ablamGelmiş geçmiş en çok taktir ettiğim sanatçılardan biri de sensin siz güzel saygı değer ağır başlı takdire şayan hadiddini hududunu bilen türk sanat müziğine türkülerine hayranlarına değer veren gerek davranışlarıyla gerek hal ve hareketleriyle her uslübe uygunluk gösteren kısacası özentim varılığınıza saygı duyarakSevgi ve saygılarımı sunar hürmetle selamlıyorumOnlarca yıldır sizler ulaşmak bir hayladi benim ve bizler için ama bir gün olur bu kısa yazımı okursanız sizlerde bizleri görür yaad etmiş olursunuz siz değerli sanatçılarımızı nekadar çok sevdiğimizi bilmenizi isterizRABBİM ömürnüze sağlıklı huzurlu ömürler versin inşaALLAH👏👏👏👏👏💗💚💛💜💓💙💖💕❤👋👋👋✋✋

  2. BAŞKAN 0666

    👍🏾👍🏾

  3. Adem Kaya

    Ahhh ahhh 😔😔

  4. Sevinc Huseynli

    Yarıma geden yol omürlük bağlandı.

  5. Ayse Alici

    Bir gitsem yarime

Yol Ver Dağlar Şarkı Sözü
Yol Ver Dağlar Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Yol Ver Dağlar Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap