mp3 indir dur

Hozan Aydın - Evrihim u Kenan

Evrihim u Kenan
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Evrihim u Kenan
Boyut
: 5.21 MB
Toplam İndirme
: 92 İndirme
Haftalık İndirme
: 60 İndirme
Tarih
: 29-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Hozan Aydın - Evrihim u Kenan )
  1. Harun Sevim

    Sözlerini bulamıyorum yardımcı olacak biri varmı acaba?

  2. Baran kaya

    Canncan keke mın

  3. Elif Özkurt

    Bu sabah erken uyandım anne! Dikenleri nasır tutmuş güz gülleri kokuyordu dışarıda Güneş kadar soğuktu odam anne Soğuktu sol yanımda kıvrılıp yatan yalnızlığım Duvarlar yine konuşmuyordu benimle Bu sabahta ağladım Ve şehir yine ıslandı anne Bu sabah erken uyandım anne!Hasret kızılı gök bile daha kalkmadan sıcak yatağındanSancılarım saplandıkça bedenimeAvuntu şurupları içtim aç karnımaGeçmedi be anne Sen de biliyorsun yalandan ölmez insan ama Geçmedi işte...!Çikolata rengi ve acı kahve tatında bir sabahSaat çok erken anneGözlerimden sığıntı hüzünler akıyor uyku yerine Uykularımı kaçıran Kaçıncı süslü intihar bu boğazıma bağladığımSabret dedin diye bekliyorumYoksa çoktan ölmüştüm anneBelik belik ör kadersizliğimiUmut rengi kurdeleyle bağla hayata Sana benzeyen yanlarıma yanma için içinBen seni de seviyorum acıyı da Böyle ağladığıma bakma anneEllerimde çoban türküler kanarken İki satır daha yaklaştı aşk toprağaVe düştü düşecek kurtar anneGücüm tükendiBabam duymasın ama üşüyorum Hem de çok üşüyorum anneKurda kuzu teslim edercesineBenim de aklım yüreğime emanetNe yapsam susmuyor içimdeki bu sessizlik anneÜzüldüğümü kimse bilmesinSakın kimseye söylemeBu bir rüyaysa sen uyandır beni anneDeğilseEn sevdiğim yalanı söyle Söylede uyuyayım Ama yarın daha da erken uyandır beni anne!

    Dılemı Behre

    Ya arkadaş bu nasıl bir yorumdur böyleZaten bu eseri dinlediğim zamanAğlamamak için kendimi zor tutuyorumBeni niye bana anlattınTam da unutmaya çalıșyorkenHelâl olsun sana arkadaşımYıllar sonra beni ağlatmayi başardınTeşekkür ederim yüreği güzel insan

    Elif Özkurt

    @Dılemı Behre Ne tuhaf bu yorumu yeni görmek Abdurrahim (Evrihim) dayımın acısından sonra Abdurrahman dayımın ölümünün 13'üncü günü ile burada buluşmak Bu şarkı ile özdeşen bu şiir dayılarımı ve annemi anımsatıyor.

  4. Abdullah Akkuş

    Sıheta cane te xweş hozané héja, mınji bavé xu dı kezayeda wındakir, ev klam mina qu lı ser wi hatıbe nivisandın, her tışt lı ciki ev kılam jıbo mın lı ciki, xwede rıhma xu lı wan bike inşaalah... :-(

  5. TATVANLI REİS

    Wekête hunermênd nehatîyê wê dünyayê Hewal aydîn

  6. Mazlum Zorlu

    La tehzen

  7. Mehmet Cacan

    👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

    Esra Oztunc

    Dilemin şewiti mamoste denge te sağbe herhebi mamoste aydın

Evrihim u Kenan Şarkı Sözü
Evrihim u Kenan Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Evrihim u Kenan Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap