mp3 indir dur

Kaptan - Şehrin Silik Çizgileri

Şehrin Silik Çizgileri
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Şehrin Silik Çizgileri
Boyut
: 3.08 MB
Toplam İndirme
: 64 İndirme
Haftalık İndirme
: 39 İndirme
Tarih
: 08-04-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Kaptan - Şehrin Silik Çizgileri )
  1. Oktay Arslanturk

    Kaptanım ❤️🙏🏻

  2. Asilhan Doğanlaroğlu

    Çok fazla hasret ekledim elimdeki resme.

  3. Şilay kim ya

    Yorumlar nerde aq

  4. FQRSEY

    Kaptan – Şehrin Silik Çizgileri Şarkı SözüVerse 1:Gitmek hiç çözüm müdür? Ayrılık büyü müdür?Sensizken başka bir yerdeyim sınırlarıma gelen ölür.İçimdeki bu huzursuzluk yakamı bırakmazMutlu olmayı bekle sen göz yaşlarımı yüzüne sür.Dilim nasıl desin? Nasıl “Çekip git” desin.Ben ipteyim sen de canıma can veren ilk besin.Bu diyarlarda yürek acıya sabreder ve beklerDüşünebildiğim şu bütün dertlere ham maddesinVe anla artık burda aşkı da sessizlik betimler.Ama ben duydum herşeyi sen yoktun o günlerBu nasıl iştir? Böyle mahkum götürülmezBen dua edipde sevdim ama seni bilmemTer bastı avuçlarımı, seninle ısındım.Sokaktaki bütün lambalardan alacaklıyım.İçindim, dışındım kışın senin ısındım.Peki kalbinde bir hiç olarak duracak mıyım?Nakarat:Ben bu şehrin silik çizgilerine bağlıyımYüreğimin ateş altındaki mekanıyım.Bunca ihanetle yürüyorken bugün susar mıyım?Bir gök gürültüsünde gizlenen ölümü duyar mıyım?Ben bu şehrin deli sokaklarına saklıyımRuhumun celladı duy ben ki ecelin aşkıyım.Sen ki sisli bir bulut her sabah unuttuğum umutsunÖlüler diyarında salıncağım sallanır

  5. Fazlıcan Uyar

    miraç kaana selamlar

  6. BoşunTeki VΞVØ

    BÜNEYLAN NERDESİN DİNLEYİCİLER PÜÜ

Şehrin Silik Çizgileri Şarkı Sözü
Şehrin Silik Çizgileri Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Şehrin Silik Çizgileri Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap