mp3 indir dur

Kardeş Türküler - Zepür Gı Tarnam

Zepür Gı Tarnam
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Zepür Gı Tarnam
Boyut
: 3.81 MB
Toplam İndirme
: 211 İndirme
Haftalık İndirme
: 190 İndirme
Tarih
: 29-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Kardeş Türküler - Zepür Gı Tarnam )
  1. Dilan Belsekent

    zepür gı tarnam meğmig annımansarerits içnem nısdem ko tıransirutsıt varvadz asbedi nımanturıs gı tınem ko ayku tıranu kez gı hısgem kişer u tserekmenag te yâr can şud şud aykis yegvor nayem yes kez garodıs arnemetko garodin ah menag mernemkarun gı tarnam mıdnem ko aykinbılbuli nıman parvem ko vartinko şahenın em yâr hazar kgagerovyegel em turıt madağ ko gyankin

  2. Hakan Alatas

    Yorumlarda hala insanlara ayrıştıran olmuş parçayı dinleyin bırakın dünya kısa ölüm var

  3. arvel rast

    Eskiden ne güzel grup yorum dinlerdik, sol müzikleriyle sabahlardık. Bu aq mın kekoları bunları kendi hain ve bölücü toplantılarında mitinglerinde kullanmaya, bunlar üzerinden ırkçı faşist birer solcu müsveddesi olmaya çalıştığından beri tiksinir olduk bu güzelim müziklerden aq. Sol güzeldir. Solu biz hep sevdik. Saygı duyduk. İnsancıl olduğunu düşündük. Bu kekoları gerçek solculara havale ediyorum. Bu sahtekarların dünya görüşünüzü kirletmesine izin vermeyin!!!

  4. sam terian

    thank you Kristapor I made a copy of the words

  5. ilhan özdemir

    Kardeş Türküler Zepur Gi Tarnam (Meltem Olurum)

  6. Kristapor Aintabtsi

    Զեփիւռ կը դառնամ՝ մեղմիկ աննման,Սարերից կիջնեմ նստեմ քո դռան,Սիրուցդ վառուած ասպետի նման՝Թուրս կը դնեմ քո այգույ դռան։Ու քեզ կը հսկեմ գիշեր ու ցերեկ,Մենակ թե, յա՛ր ջան, շուտ-շուտ այգին եկ,Որ նայեմ ես քեզ, կարոտս առնեմ,Սիրուցդ արբած՝ մեռնեմ քո դռան:Գարուն կը դառնամ՝ մտնեմ քո այգին,Բլբուլի նման փարուեմ քո վարդին.Քո Շահենն եմ, յա՛ր, հազար խաղերով,Եկել եմ դուռդ՝ մատաղ քո կեանքին:Էլի կը հսկեմ գիշեր ու ցերեկ,Մենակ թե, յա՛ր ջան, շուտ-շուտ այգին եկ,Որ նայեմ ես քեզ, կարոտս առնեմ,Սիրուցդ արբած՝ մեռնեմ քո դռան:Zepür gı tarnam meğmig annıman,Sarerits giçnem nısdem ko tıran,Sirutsıt varvadz asbedi nımanTurıs gı tınem ko ayku tıran.U kez gı hısgem kişer u tsereg,Menag te, yar can şud-şud aykin yeg,Vor nayem yes kez, garodıs arnem,Sirutsıt arpadz mernem ko tıran.Karun gı tarnam mıdnem ko aykin,Bılbuli nıman parvem ko vartin Ko Şahenn em, yar hazar khağerov,Yegel em turıt madağ ko gyankin.Eli gı hısgem kişer u tsereg,Menag te yar can, şud-şud aykin yeg,Vor nayem yes kez, garodıs arnem,Sırutsıt arpadz mernem ko tıran.

    keghamminas

    @Kristapor Aintabtsi voch Kristapor ,amot eh ko Hay engernerun hayoyes .

    Kristapor Aintabtsi

    @keghamminas Kezi chem hayoyem gor. Gu khntam gor, inchou yes kezi yerp hayoyetsi vor. 

    keghamminas

    @Kristapor Aintabtsi  ch'hasgetsa u zarmartsa manavant" lmao" ?wor chem sirer , kidem lav degha es ; im comment'sjashagis hamemad eh...meg mh kradz eh "chor anasun" !Uremn vad khentir ch'ga aghper .

    Kristapor Aintabtsi

    @keghamminas Che, inchou yes kezi gu hayhoyem mu, ungers es yes adank yerpek chuzetsi kezi neghatsnel yeghpayrs. (:

    keghamminas

    @Kristapor Aintabtsi Shenorhagal jan !

  7. SHAHINE SARGSYAN

    Ays erg@ im papikis` ASHUX SHAHENI ergn e. Urax em vor erg@ shaht eq sirel,\. Duq ergum eq naev im papi BIGEOL@. Bravo. 

    Edgar Sari

    SHAHINE SARGSYAN turk ergchuhiya yergum

  8. Marina Nelson

    Beautiful, thank you!

  9. sanchez bruno

    why did u translated an Armenian song to a Turkish? don't think that you will have Armenian fans by just translating. who told u we want peace we want our rights lands and then we will think about peace with Turks. You did this before and u doing it again you steal everything from us and u say PEACE PEACE well its not gonna convince us, its pointless!!!

    Memo Logy

    You don't know anything about the group, about how and why singing songs in Armenian, in Kurdish and even some songs in Turkish can become a rebellious act and be sanctioned in today's Turkey.  You know nothing about how some people can identify themselves with more than one culture in the land they live. Genocides are mainly committed by nationalists: so if you want to pay respect to the lost lives, you are at the very wrong side of the ideologies!

    Erkan Akaltun

    There are fascists among turks, sanches is another one among armenians.

  10. mkrm80

    Türk-Kürt-Ermeni halkları birbirine çok yakından da öte kardeşlerdir .Çünkü hepsi aynı anadan, ANADOLU dan doğmuştur..Birbirleriyle kavga da etseler boğaz boğaza da gelseler ta içlerinden bir yerde onları birbirine bağlayan bağı hissederler.Bazen bir şarkıyla, bazen bir ağıtla bu toprakların çocukları birbirini hisseder..

    berken ardil şahin

    +mkrm80 sizler moğol bozkırından kopup gelen o kimliği terkettiğiniz zaman hepimiz tam anlamıyla "Anadolulu" olacağız.o kimlik buraya ait değil, siz kendini türk olarak adlandıranlar da türk değil.tüm anlaşmazlıkların,nefretin ve düşmanlıkların sebebi bu.yoksa hiçbir bağlantınızın olmadığı orta asyalı bu halka methiyeler düzüp,dilini dayatıp, kültürünü empoze etmeye çalıştığınız sürece bu söylemleriniz boş birer farazi cümleden öteye gitmeyecektir.

    Armine Sahakyan

    Ben de oyle dusuniyorum !!!

    arvel rast

    berken ardil şahin ortaasya ile bağlantımız olmadığını mı söylüyorsun!!! Allah Allah!!! Tarih yüzüne tükürse yarabbi şükür dersin o kadar karaktersiz bir kekpsun. Ulan hergün üzerine bastığın koçbaşı figürlü halıları ortasyadan getirdik bee. Aynıları ortaasyada duruyor. Bak! Kekoların bu çok bilmiş konuşmalarından tiksiniyorum. Laf olsun diye söylemiyorum:sizden bi b.k olmaz. Bana bilgiyle gel. Yeminle bizim Türklerin de cahilleri var ama en azından bi laf ederken sesi titrer. Cahil olduğunu bir kez aklından geçirir. Siz aq larım nasıl köpek gibi yanlışları doğru gibi takır takır utanmadan yüzsüzce ahlaksızca Allahsızca söylüyorsunuz ulan. Utanma arlanma yok sizde aq. Ar damarınız çatlamış. Cehaletinizden ve bunu kabullenmeyişinizden tiksiniyorum.

  11. SHAHINE SARGSYAN

    Thank you for the professional performance of a song my grandfather Ashig Shahen. Shagine.

  12. Mesut çavdar

    allahına kurbann burdaki pis yorumları yapanlar neyin ne olduğunu bilmeden yazıyorlar acaba diyorum kürdistan olsalar ne yapacaklar.ben inaniyorum ayrılmak istedikleri ülkenin eteği altına girecekler çünkü yapacakları hiç bir şey yokk bilirsuz bunlarii..

  13. azmhyr

    Ulan haysiyetsizler, Ermeniler gelmiş burada çatır çutur milliyetçilik yapıyor siz de "aman kardeşlerim, yaman kardeşlerim" diye takılyorsunuz. Türksen Türk'ün ardında dur, değilsen zaten Ermenilerle olduğuna zaten şaşırmam.

    Myriam Hamrouni

    Siktir git lan tmm mi siz bize zamaninda neler yaşattıniz biz sesimizi hiç cikarmadik o cumhurbaşkanıninz oruspu cocugu Erdoğanda bize zamaninda yaptiklarinizi kabul etmiyo

  14. Jane Play-Doe

    BEAUTIFUL ARMENIAN SONG, SANG BY A PEACE-LOVING TALENTED TURKISH GROUP.Turkey, admit your genocidal history and Armenians have never been one to seek retribution. We need peace.

  15. Lasiurus

    Bu güzel şarkıyı iğrenç yorumlarıyla bölmek isteyenler sizin daha bizler gibi düşünebilmeniz için çok yıllar geçmesi gerek hayde gidin sokaklarda çocukluğunuzu yaşayın top oynayın abilerinizi örnek alın.

  16. alindas76

    çok şükür bizde seninle kardeş dğeiliz !!!!

  17. Adırê Vor

    i love this song and its melody,rhtym! very nice Armenian song by Kardeş Türküler.Çok harika bir melodisi ve ritmi var.

  18. DAVID Aghanikyan

    CHOR ANASUN

  19. nisan gevrekyan

    eski bir sarkidan ziyade yazt yazanlari tebrik ediyorum,,bir allah olduguna gore herkes bir ve kardesdir...........

  20. ultrAlem

    Zepur gi tarnam ....... zepur gi tarnam megmig anniman sarerits icnem nisdem ko tiran sirutsit varvadz asbedi niman turis gi tinem ko ayku tiran u kez gi hisgem kiser u tserek menag te yar can sud sud aykis yeg vor nayem yes kez garodis arnem etko garodin ah menag mer...

  21. bugunasikoldum

    çok güzel gerçekten

  22. ugur ortakci

    ilda somanian is best.singing the song.bu arada bu parca asik shahan in

  23. Arsen Shahinyan

    wow I love this song ,and she sing that song in Armenian .I feel prowd bing Armenian.GAN GAN Որ մենք‚ միայն մենք Արարատ ունենք...

  24. Mehmet Ertunc

    yaw bıkamadım bu şarkıdan bir türlü...Günde beş defa youtubea giriyorsam 5in 5i de bu şarkıyı dinlemek içindir :))süper ötesi... muhteşemmmmm

  25. Mehmet Ertunc

    great voice...thanks Kardes TurkulerI dare of this voice...

  26. liilu8

    wow what a voice, bravo!

  27. ardabjk

    yani şarkı ermenice we kelime vurgularını telafuzu ii şarkıda güsel din dil ırk ayrı olmadan yaşamak cidden güzel

  28. Deniz Şen

    elif dinle dinle :D

  29. Haninah

    Kardeslerim! Sizleri cok seviyorum! Hannah Budapeste'den

Zepür Gı Tarnam Şarkı Sözü
Kardeş Türküler Zepür Gı Tarnam Şarkı Sözleri

Zepur Gi Tarnam Megmig Anniman
Sarerits İcnem Nisdem Ko Tiran
Sirutsit Varvadz Asbedi Niman
Turis Gi Tinem Ko Ayku Tiran

U Kez Gi Hisgem Kiser U Tserek
Menag Te Yar Can Sud Sud Aykis Yeg
Vor Nayem Yes Kez Garodis Arnem
Etko Garodin Ah Menag Mernem

Karun Gi Tarnam Midnem Ko Aykin
Bilbuli Niman Parvem Ko Vartin
Ko Sahenin Em Yar Hazar Kgagerov

Daglardan İnerim, Kapinda Otururum
Sevginden Yanmis Sovalye Gibi
Kilicimi Koyarim Baginin Kapisina

Ve Sana Bekcilik Ederim Gece Gunduz
Yeter Ki Tez Baga Gel Yar Can
Bakip Sana Hasret Gidereyim
Sevginden Sarhos Oleyim Kapinda

İlkbahara Doneyim, Bagina Gireyim
Bulbul Gibi Sarilayim Golune
Binlerce Oyunla Yar, Senin Sahinin'İm
Kapina Gelmisim Boyuna Kurban


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap