mp3 indir dur

Kayahan - Elmanın Yarısı

Elmanın Yarısı
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Elmanın Yarısı
Boyut
: 4.15 MB
Toplam İndirme
: 418 İndirme
Haftalık İndirme
: 366 İndirme
Tarih
: 05-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Kayahan - Elmanın Yarısı )
  1. stephanie çiğdem

    Ne güzel bir şarkı ya 90 larda çocuktum babam kamplara götürürdü o zaman teknoloji bu kadar gelişmemişti lokallerden kaset çalarlardı aşklar tertemiz hesapsızdı.

  2. Cgdm ckn

    Zamanda yolculuk gibi oldu ne güzel di90 lar .. insanlar sıcak samimi içten şarkıların bile ruhu vardı ❤👏👏

  3. MEHMET ALI SENER

    Doksanlar mutluluk ötesi huzurlu dostluklarin gerçek olduğu yıllardı yıl 2019 şimdilerde yorgun seyyahım

  4. oğuzhan altınörs

    Arkada çalan enstrümanların çokluğuna bakarmısınız. ne çok emek var

  5. Dilara ŞİMŞEK

    Bana bu aşkın lazım bana yalan dünyada...🤗🤗⚡⚡⚡💚💚💚💚💙💙

  6. Ayşe gül Aslanpay

    Ben, yorgun seyyahımSen, güzel siyahım 😔🙏Ne güzel yıllardan geçtik ve ben hep o yıllardayım...

  7. Fatma *

    Yüzyıllar da geçse kalbimi bin parçaya ayıracak bu parça..

  8. Halim Elbay

    Mekanin cennet olsun ustad!!

  9. Fadim Büyüközdemir

    Gönül tercümanım

  10. Spiderman TR

    Kayahan bu ülkenin bir değeridir.

  11. Erhan Doğan

    İpek Acar evlendi be.

  12. SERKAN ÖZDEMİR

    90lar burdamıyız

  13. İbrahim Kadış

    ELMA-YA-UZANMA-O TEK-KAPSAMLIDIROO=00=8-YATIR-SEKİZİ-BURA-TAM-KALK-BİRİ-GİDER-YARIMAY=TAMAY-YERİNDEDİR.TAMAY=DOLUNAY=DOLUMAY=AYAN=DOLUMANI=DÖLÜM=DÖNÜM=DÖNÜŞ-AN-I-YERİNDEDİR.ÖTEDE-NE-ELMA-ARMUT-FORMÜLÜ-YOK.!! KODLARBİL-BULLAR=HİZBULLAH=KABETULLAH-SADULLAH-BİTER.!! SUBHANALLAH-BİTER-SÜPHAN=SAPANALLAH.!!

    İbrahim Kadış

    HERCE=AMAN-BİHERCALİM=HARCALEM-VAR-DER KAMBER.!!ULAN NALET-ANİDEN REGLLER-ÇEKTİ-TAM-VALUM-DİCEMİ-YUTTURDU=UYUT=UNUTTURDU..

    İbrahim Kadış

    HERŞEYDE OLDUĞU=OLAGELDİĞİ-KALIPLAR=LEKE=LOKUMLAR=EZBERYAN=YA=HAN=HA=EJDER=EJDERHA-BOYUTUNDAAMENTÜ=MENÜSÜNDE-GEÇER.!! BASU=MASU-YERİNDEDİR=BADEL=MADEMEKTİR-MA-YERİNDEDİR-KORKMA-DAN-BUNUNİÇİNDİR.!!-MAMİ=CAMİ-DİR-ANA=ANAHTAR=TEMEL-HANEDİR.!!BELA-YİNE=MELA=MELEK=HELAK=KH=HELÂ-YERİNDEDİR=BOKÇUKURUNDAN-GELEN-BOK-ÇUKURU=KUYUSUNA-DÜŞER-GİRER-DEDİK.!! MACERA-ARAYAN-BELASINI=MEVLASINI-BULUR-DEDİK.!!NE-ÇOK-GEZEN-NEDE-ÇOK-OKUYUP-BİLEN-BENDE-YERİN-DİBİDİR.DEDİK.!! HODRİ-MEYDAN-DİLEYEN-DİLEDİĞİNCE-GİDER-HÜRSÜNÜZ.!!MÜHÜR=MUHUR=MUHHUR=MUTTUR=PUTTUR-KENDİN=TAPINAKINIZ-KENDİ-DENGİNE=KENDİ-RENKİNE=KENDİ-CİNSİNE-TÜRLERE-TAPANLAR=SAPAN=SATANLAR-ŞEYTAN-YERİNDE-ŞEYTANDA-ANNA.!!ŞEYTNA=ŞEYH-NAMAZ=OLAMAZ-YARAMAZ-ZAMAN=NAMAZ-BİRDİR.

    İbrahim Kadış

    EN BAŞTA-BEN HİÇKİMSE-NİN-DERKEN-ALLAH-BİLDİĞİNİZ-DENÖTE-VAR MI? OLAMAZ.!! BEN HİÇKİMSENİN-EMİR-KULU-DEĞİLİM=HİÇKİMSE-NİN-ELÇİSİ-ULAK-I=ULAŞTIRICISI-BİLDİRİCİSİ-PİYONU=PİYANI-DEĞİLİM.!! NE-PEYGAMBER-İM-NE-BEKLENEN-BİRİYİM-NEDEİLAHLARINIZDA-N-TANRI-TÜRLERİNİZDEN=PARTİ-TANRILAR-ÇAEĞ=DAEŞ-LERDEN-DEĞİLİM. BEN-TEK-İSİM-BAŞ-İNSAN-BESMELEDEYİM.!!YERİM-İSİM=KİMLİĞİM-BELLİ-TEK-ONDA-BEN VARIM-ER-RAHİM=ERRAHMAN=İBRAHİM-SOYUMDAN-TEKBİR-KIYAMET-E-KALACAK-YOKTUR..

    İbrahim Kadış

    ALLAH-IN TEK-LİĞİ-BİRLİĞİ-TEK-EN-TEKAMÜL-HATASIZ-KUSURSUZ-SADECE-İNSAN-İÇİNDİR-İNSAN-A-MAHSUS-DURUMDUR-DEDİK.!!-ALLAH-AD-INI=ADEM-OLARAK-İLK=SONER-ER-OLARAK-HARMAN=KARMA=FORMA=FORMATSANCAK-BAYRAK-BENDE-YOKTUR.-OLAMAZ.!!-HERŞEY-TEKİNSAN-İÇİNDİR-VARLIKLARIN-İLK-İ=ENSONUNCUSU-ÜSTÜNÜDÜR-İNSAN-ÜSTÜ-VARLIK-OLAMAZ.!!-ALLAH=İNSAN-DIR.!!ALLAH-SOYLARI=BOYLARI-YOKTUR-NASIL-KIYAMET=AHIRZAMAN=KAYINAT-TOPLAM-VAR-İSE-Kİ-BURDA-TÜM-TAPINAKLARINIZ-KAYİNAT-İLE-BİRLİKTE-CİFİRE=SIFIRLANACAKTIR.!!BAŞI-SONU-BİRDİR=BAŞTAN-BAŞA-NEDEMEK??-ASIL-BAŞLAMADURUŞU=BAŞLANGIÇ-SONU-OLMAYAN=BİLİNMEYEN-SÜREKLİ=SÜRESİZ-ENGELSİZ-TAKINTISIZ-DEVRESİZ-DÖNENSİZ-OLANIDIR.ALLAH-MEFHUMU-KALKAR-TEK-İNSAN-BİLİNİNCE=BİLİNDİĞİNDE..

  14. İbrahim Kadış

    HAY RECEB-İM BE.!! GEZE GEZE VOLTA-TURLAR KÖSÜLDÜ-BİR SAATTİR YATIYOR-UYKUSUNDA-SAYIKLAMAZ-HORLAMAZO-ARADA BİR ÇOCUKLAR GİBİ KIKIR KIKIR GÜLER-UYANIK İKENHİÇGÜLMEZ.. DEVAMLI KÜFREDER-TEVE=DUVARLARA-BOŞLUĞATEVE=DUVAR=BOŞLUK-DAİMA-KARŞIYA.!! İŞTE-BENİM-SABRIMIKİMSE ÖLÇEMEZ.. ÇOK KİMSE-DAHA BETER YAPAR-2004-TENBERİ-SABİTTE-İLK ZAMANLAR-BAKAYIM-YEDİ-SEKİZ-BUZLU-CAMKIRDI-O ZAMANLAR EVİÇİNDE SİGARA İÇİLİRDİ-BİKAÇ-SEFERCAM-DEĞİŞTİRDİM. ÇOK ŞÜKÜR=DOK-ÇUKUR-ÇOK=TOKAT-TIR..YALLAH-YURDUNA-KESİN DÖNÜŞ DEMEKTİR.. SILA=SALI-HASRETİ.!!GURBET=KURBAN=GURUPLAR DEMEKTİR. BET=CET=KUR=HURCET.!!DA-YAZAYIM MI?? KAYAHAN GELİYOR ONSUZ OLMUYOR-DER CD-BAŞAKOY-DAL.!! CONSUZ=DONSUZ-OLMUYOR.!! DONSUN=DÖNSÜN=DÖNDÜN.!!!

  15. İbrahim Kadış

    BAK.!! ELİF=ELİB=EL-İBRAHİM-SİZE-YABANCI-TERS-GELEN-EL=ER=ELER-ELERİM-ATARIM.. BA-NE?? ALLAH-BAĞI MISINIZ? 1234-12-AYRIDIR-BENDE-BURDA-RUKİYE-RIDVAN-İKİLİSİNDEN-TEKBİR-OLDUMİLK-İKİNCİ-ERKEK HÜSEYN-40-GÜNLÜK-İKEN-YAZDIK-BEŞİKTE-ÖLÜ BULUNDUKİ-KARAKAŞLI-KARAGÖZLÜYMÜŞ-PIRIL-PIRIL-SAÇLARI-VARMIŞ-BEN PARMAKÇOCUK-SAMAN-SARISI-SAÇLARIM-SAĞIMA-SOLUMA DÖNEMEZKEN-O BENDENDOKUZ AY KÜÇÜK-FILDIR-FILDIR-HERYANI-FIRILDAKMIŞ-NAZAR-DAN-GİTTİ-DENDİALLAH-SAF-DIŞI=KA-DIŞ. AKLETMEK YOK-FAL-A-NAZAR-A-OKLARA=BOKLARA=ÇOKLARA=DOKLAR=İŞTE-TEKÇİFT-GENLİK-GAYLIK-DOK=DOKUZ=ÜÇ-DÖRT=34=43ZUDOK=ZUBOK=ZUBAK=ZUBAT=ŞUBAT-BEN-NEZAMAN-KENDİME İZİN VERDİM.17-ŞUBAT-2004=2014-RECEBİN-HASTALIĞINA-DENK.. ONU ANALİZ ETTİM 10 YIL..NE DOKTOR BİLİR ONU NEDE HOCALAR=CİNCİLER=CİNSİ=DİNCİ-SAPIKLAR=DALKAVUKLAR=DAL-NE?? DALGIÇ=DAL-KIÇ=BAŞ-FESTAMİ=FESCAMİ-KIÇI-BAŞINDA.!!KIÇINDAN SALLAYANLAR-OSURUK-AĞAÇLARI.!! BURAYA-KENDİ ÖĞRENMİŞTEDİN SATMAYA=KADIN=MAL-HATUN PAZARLAMAYA GELİYOR YAZDIM KARPAZ=KALPAK=KALTAKLAR=KOLÇAKLAR=MALÇOK=MALKOÇOĞULLARI-KÖROĞLU=AYVAZ=HAYVANLAR-SOYU=SOYTARI=SOYAKAÇAN=SOYLARIN-HARMANLARI.!!NEYSE. VAV=Y=VAV=YAY=WC-YERİNDE YAYC-KAVİS-GÖKTÜRK=GÖTTÜRKLER=GÖTTEN=KIÇTAN=BAŞTAN-DÜRÜKLER-NET 969-ÜÇ-BOĞUM=DOĞUM=BOKLARNERDEN ÇIKAR KIÇTAN MOZARTLAR-ZARFLAYANLAR-NAMECİİLER=GAZELCİLERHORON=HOROZLAR-BİLMEDEN ÖTENLERE-ERGEN=ERKEN ÖTENLER DENİR.DURUN BAKALIM ERKEN ÖTMEK NEDİR?? SONU BEKLE-KİM-TEŞRİF EDECEK??SİZE GÖRE SİZDEN BİRİ HE?? İSLAMI YÜCELTECEK-TEK-DİN İSLAM YAPACAKHAÇ-KIRACAK-DOMUZU ÖLDÜRECEK-ŞARAP-YASAKLAYACAK-KENDİNE-DOKUNMUYOR. BAŞ EZAN-DAN RAHATSIZ OLMUYOR-HERYERİ-CAMİYE ÇEVİRECEM HE??YES-TEMELİNİZ CAMİ=KUTSAL-TOPRAKLAR.-MEKKE-MEDİNE-KALACAK HE??PEYGAMBERLERİNİZLE BİREBİR GÖMECEM. PİSLİKLER KENDİNİZDEN OLANAİMAN EDİLİR Mİ? KENDİN İNSAN MISIN?? ONU BİL.!! BURASI ENEVVEL-İLK-YER..1400 ÖNCESİ-AHIRZAMAN DEĞİL-BAŞTAN-SONA-BAŞA-CENNET=KENET=CEHENNEM..TABİ-İNSAN-A GÖRE NEFS-E GÖRE TEK YER OD=HARA=HARMANYERİ-ZEMİN-ÜSTÜNDE KALDA ÖPTE BAŞINA=BOŞUNA KOY.!! BAŞSIZ-BADRAKSIZ=MATRAKSUS.!!

  16. İbrahim Kadış

    ELMA-ŞEFTALİ-YARMA=YURDUNUZ-8-NEDİR? 00=8=WC=CCC-SİZE GÖRE-YARIM ELMA-DİĞER-YARISIDA ÖTE-EL-DEĞME-MİŞ-ALLAH-DAHİ-UĞRAMAMIŞ-HERŞEY BURDA=BERİDE-KALKİLE-TEK-YARIM=TEK-BÜTÜN-KALACAK-KÜREYE-KÜRE..!! KÜREK-FATİH-ÜREKLER-KELAYNAK-KENDİNİ-SATANLARA-PİYAKA=PİYASAOROSPUSU DERLER-BEN-AYIP-BİLMEM-ATARIM-İÇİMDEN DIŞIMDAN.. BEN TEK İNSAN-IM SİZ-KÖPEK BAŞINIZLA BİR-YEDİUYUR=TEK-UYUMSUNUZ-!! AKLI-ALINMIŞLAR-UYARSAN-BAŞKA-AKLAKENDİ AKLINI YOKEDERSİN. ÇOCUK=ÇOLUK-GİBİ-KART-KARIDANÖTEDE-SANA YAR OLUR MU? BEN YAR-DIŞINDAYIM-!! BURDA BANAEŞ ETTİĞİNİZLE EŞİT-MUSAVİ DEĞİLİM. İNSAN-MELEK-CİNS-DENSIYRIKTIR-AYRIKTIR-ÖTEDE-GÖRECEKSİNİZ-TEK-İNSAN OLMAKNEDEMEK.!! SÜRESİZ=SORUNSUZ-DEVAMLILIK-TÜM PİSLİKLERDİRHAYAT-KAYNAĞI-TAŞLAR-YAKITLAR=SEVDALARINIZ=YAKINLARINIZTAPINDIKLARIN=TABANA-TABAN-EŞLERSİNİZ-SAPAN=SABAN=TAPAN=TABAN=ZEMİN=YER=YURT=BAŞLANGIÇ-NASIL-İLK? TAŞ-DEVRİ..

  17. ilker çavuş

    Bizim kuşağı bu şarkılar katletti.Bu şarkılar yüzünden sevdik saf saf yıllarca.Kimimiz platonik, kimimiz imkansızlarda.Yıllarca koştuk peşinden aşkla.Bunun hiç alakası yok dostum inan şanslaBir bak çevrene 80,90 kuşağı hep yastaGönülleri bi çare kalpleri hastaYenilmiş sevdaları geçen yıllara..Şimdilerde şarkılar bile yapay Bi çareler şarkılarda teselli ararAynı tadı bulamazlar elbetÇünkü ne varsa o yıllarda var..Biri çıksada toplasa biziSekseni doksanı hepimiziOrta yerinden bölse yüreğimizi Çıkarsa içinden derdimizi, kederimizi...Haykırsa dünyaya,zamana bizi o yıllarda bırakmadın dese...Ama ne çare, Zaman Acımasız hayat ise mücadele.. Yinede yaşarız zamana meydan okurcasına o yıllarda.o çocuksu saf duygularla...,

  18. bayan yalnis

    My song

  19. Çağdaş Sayami

    Çocukluğumun şarkısı çok seviyorum

  20. turgutjk

    Senin şerefine şarabımı kaldırıyorum Kayahan Reis.

  21. Yunus AKKAYA

    Şarkıyı dinlemek zorunda kalmiyorum kendiliğinden akıyor yüreğime bedenime

  22. Goksen Erd

    Kayahanımız mekanın cennet olsun

  23. Can Stark

    Dev şarkı.. Ruhun şad olsun üstat..

  24. emre avci

    ustaa seni seviyoruz seninle büyüdük şarkılarınla yerin dolmaz

  25. Ezgi Deniz

    Çocukluğumdan beri sıkılmadan dinlediğim nadir parçalardan biri.....

  26. Aytaç Akıl

    Zaman 30.12.1999...24:00 da durmalıydı....

  27. Muzaffer

    Mükemmel. Daha ne denilebilir...

  28. Gündüz Taşkıran

    18 yaşındayken dinlerdim. Şimdi 42 yaşındayım. Hala benim için en güzel sözler en güzel duygular Kayahan Usta'da. Türk Pop müziğinin gelmiş geçmiş en büyük 3 sanatçısından "birincisidir" benim için.

  29. Bade Ekrem

    💣💣💣

  30. trval7575 trval

    İyiki sizin gibi ustaların döneminde dünyaya gelmişim ve sizleri dinlemişim.

  31. fernando redondo

    Vokal icin bile dinlenir bu sarki oyle kaliteli oyle guzel

  32. Alkan Batı

    En sevdiğim şarkısır özenle seçilmiş cümleler sanki offfffff

  33. Sezayi Yuksektepe

    Elmanın kilosu olmuş bilmem kaç lira :)

  34. Hatice Filiz Temel

    😥😪😂😢

  35. Beyaz Kardelen

    Efsaneler ölmez ki ustaa...Nurlar içinde yat güzel insan...💞

  36. bayram hemiş

    Herkes işini yapmalı; amerika çalmalı, ingiltere sömürmeli, ben sevmeli, sen gitmeli

  37. Öner Dunay

    Böyle bir sanatçı bir daha zor gelir bu ülkeye

  38. Abdullah Sayın

    Sıram gelip hayat bitince bu elmanın yarısı olmayacak.

  39. burak sorgun

    Nur icinde uyu Kayahan amca ❤😔

  40. Emre Ar

    Çok kaliteli. Progressive Pop yapmış adam zamanında..

  41. firdevs ışın

    Bir şarkı bütün duyguları içinde barındırabilir mi ? Evet.Kayahan ı Kayahan yapan tam da bu bence..Hem hüzünlendiren hem de neşeli bir beste.... Mekanı cennet olsun inşallah 🙏🙏

  42. Cemal koçmar

    Bu elmanın yarısı gönlümüzde büyük usta.

  43. Elif Kirenli

    90'lı yıllarda çocukluk yaşamış birisi olarak,hala o zamanlardaki gibi bıkmadan usanmadan dinliyorum. Dinlerken bir yandan da yorumları okuyorum, 90'lar çocukları ile aynı duyguları yaşamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum her defasında...

  44. Mehmet Karadağ

    İlk Murat bozdan duydum. Şarkıyı beğenmedim. Kayahan yorumundan dinlediğimde şarkıya aşık oldum..

  45. Burak aral

    cocuklugum

  46. ilyas yayla

    Sen güzel siyahım ✌️

  47. Çılgın 328

    Adamın hiç alakasız sinan özen ,hakan peker e bile şarkısı var .

  48. Onur öksüz

    İskender paydaş klavyedeki performans ı takdir edelim 👏

  49. İbrahim FİLİZKIRAN

    beğenmeyen 227 kişi kuzu kelle

  50. Uğur Dağ

    2019 hâla burdayım

  51. Bilinmeyen Oyuncu

    Eskiler ah eskiler bu şarkıları dinleyince kalbim sıkışıyor.Dostluklar,şarkılar,yiyecek,içecek hatta insanlar da sahte.Ah eskiler ah....

  52. Demet aksoy

    mekanın cennet olsun büyük usta bu ülkede yetişmiş bizlere bu güzellikleri dinletmiş nadir ustalardandınn

  53. hıdır sarısaltık

    Elmalar hep yarım ...

  54. Rustu Neslioğlu

    İlk 1993te dinlemiştim bu parçayı

  55. BenYorgunSeyyahimSenGuzelSiyahim

    Bu sarkisi beni yasarken diri diri gomen sarkisidir.Sarkinin tinisi,vokali,arkaplandaki calan enstrumanlarindan tutunda sarkinin girisinden cikisina a'dan z'ye ruha hitab eden bir basyapit.Tabiki bir de guzel siyahiniz olduysa vay halinize.Son gece Sana da soyledigi gibi bu elmanin yarisi senden baska kimseyi sevmeyecek...

  56. handan uzun

    biranda aklıma düştü şarkı iki gündür aralıksız dinliyorum

  57. Yağmur

    Hayat ne ilginç ...

  58. Günnur Dikoğlu

    2018 hala cokk guzell

  59. Ebru Dik

    Beğenmeyen 213 kişiyi merak ettim

  60. Nazan Uşan

    Vallahi billahi alem fâni...

  61. Çiğdem Çelebi

    Güzel günlerden sonra,acısın...

  62. Adem Karademir

    Alkislarla yaşıyorsun kaliteli sanatçı kayaHAN

  63. Oyun Evi

    Bu kaçıncı çalınışı kapımın Bu kaçıncı sen değilsin başkası Peşimde mazinin ayak sesleri Nelerden vazgeçiyoruz bir düşünsene Kırık kalpler üstüne kuruyoruz birşey Bu kalleşlik belki bana yakışmıyor ama Sarı saçlarından sen suçlusun....çok fenaa yazmış usta.adaşım nur içinde yat...

  64. Murat Utaş

    Seni çok özlüyoruz 😯

  65. Nur Tekin

    Ah Kayahan ah yerin dolmuyor

  66. Zedd1500

    Çok güzel bir şarkı. Yüklediğin için teşekkürler.

  67. um1200

    Kayahan şarkılarını sadece Kayahandan dinlemek lazım ...mümkünse yeni yetme zottirikler yorumlamasın

  68. hepi kıro

    Kayahan'in degeri sonradan anlasilan b yuzu sarkilarindan biri...

  69. Serkan Sariyar

    YOK BÖYLE SARKİLAR BU ZAMANDA

  70. Serkan Sariyar

    MEKANI CENNET OLSUN 😢😢

  71. Murat Yilmazer

    BEN YORGUN SEYYAH SEN GÜZEL SIYAHIM USUL USUL SOKUL ŞÖYLE KAL YANIMDA...

  72. NAZLI AVŞAR

    Kayahan yıllar önce öğrenir kanser olduğunu bu şarkıyı yazar doktor öleceğini söylediğinde hayata tutunup kanseri yener maalesef yıllar sonra tekrar bu hastalık kapısını çalar seni özlüyoruz KAYAHAN..

    ŞişkoVe ÖfkeLİ

    bende seni özlüyorum be nazlım...benim güzel siyah'ım...

  73. Könül Aslan

    Ben bu şarkıyı açıkcası ilk Murat Bozdan duydum. Murata Boza da teşekkür düşer bu şarkıyı güzel yorumladığı ve Kayahan ruhunu yaşattığı için.

  74. Gulsah Karakus

    Ne mutlu gülüşler vardı o günlerde🌹🌹

  75. Serkan Sariyar

    YOK BÖYLE SARKİLAR GÜNÜMÜZDE MEKANI CENNET OLSUN

  76. Serap Elmaz

    Seni cok ozledik boyle bir sarki senin gibi bir sanatci gelmez bir daha. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.

  77. Dilek Gokcen

    Vallahi billahi alem fani

  78. Gurkan Iyem

    Sadece bazı şarkıcıların yeni albümleri dört gözle beklenir ya işte rahmetli Kayahan o özel şarkıcılardan biriydi.Kayahan Türk pop müziğinin farklı ve en güzel lezzetlerindendir.

  79. Zedd1500

    Nur içinde yatsın. Hiç kimse yerini alamaz.

  80. ByArk 1941622a

    Ben yorgun seyyahım, sen güzel siyahım ... Allah rahmet eylesin bir şarkı bukadar güzel yorumlanirDemet sagiroglunun da yüreğine sağlık...

  81. Bilal Tuğrul Uğurlu

    Ah Kayahan ah senin gibisi gelmez gerçek sanatçılarımız çok az kaldı sende göçtün Allah Rahmet Eylesin...

  82. Jason HannoveR

    Sıram gelip hayat bitince bu elmanın yarısı olmayacak...

  83. Levent Ataman

    yorgun bedenimizin en güçlü şarjısın büyük usta...1990 lı yıllarda kızlara ifade biçimimizdin.nur içinde yat

  84. Gülden Alkan

    Harikaaaa mekanın cennet olsun güzel insan ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  85. fernando redondo

    Gun batiminda sarkinin giris bolumu mest ediyor

  86. Hüseyin YÜKSEL

    Büyük usta senin hayattan uçup gitmen gibi bizim de çocukluğumuz uçup gitti ve hiçbiri geri gelmeyecek. Her dinleyişimde bunu daha iyi anlıyorum. Mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin.

  87. Yavuz Kaan

    Dinlemeye başlayınca en az 10 kez dinleniyor. Kayahan usta ve arka planda arnavut kaldirimlar Demet...

  88. mutlu özel

    🍀💖💕🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

  89. Sabiha None

    Harika ötesi, muhteşem.

  90. alfisti alfisti

    şimdikiler şarkıcıysa bende petrol babasıyım

  91. Remziye Üreç

    Ne desem ki bir şarkı bu kadarmi güzel olur

  92. Yavuz Selim Biçici

    Sen harikaydın erken gittin huzur içinde yat iyiki vardın senin yolunda Kıraç var inşalah

  93. Tolga Selçuk

    Elmanın yarısını bulanlara selam olsun.

  94. Volkan Karaduman

    mekanın ceNnet olsun KAYHAN BABA KUŞLAR KARŞILASIN SENİ

  95. Technology production A.S

    Aplle bile yarim kayahan baba

  96. narin sanrı

    Yıl 2018..

  97. Cengiz Solmaz

    2018-02-14

  98. Faruk Bulut

    Bir daha senin gibisi gelir mi 😢

Elmanın Yarısı Şarkı Sözü
Kayahan Elmanın Yarısı Şarkı Sözleri


Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Vallahi billahi
Vallahi billahi
Alem fani
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Sokul bana sokul kal öyle
Sıram gelip hayat bitince
Bu elmanın yarısı olmayacak




Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap