mp3 indir dur

Koma Amed - Nexşe Mirzo

Nexşe Mirzo
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Nexşe Mirzo
Boyut
: 5.48 MB
Toplam İndirme
: 59 İndirme
Haftalık İndirme
: 44 İndirme
Tarih
: 09-10-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Koma Amed - Nexşe Mirzo )
  1. Asmen Dorenay

    Nexşê MîrzoKanya jorê cot kanî neHer gulim gulim gulîzerÇing çing çê dikim nexşê mîrzoDinya yek e dergeh hezarVî erezî guj e guj eHer gulim gulim gulîzerLi ber te ye qal û qirş eÇing çing çê dikim nexşê mîrzoVî erezî berda gezoHer gulim gulim gulîzerEv heft sal e poşman ezoÇing çing çê dikim nexşê mîrzoGotin û Muzîk: GelêrîNexşê Mîrzo(Mirzanın Nakışı)Yukarıda iki çeşmeHey gülüm gülüm gülümUsul usul işlerim Mirzo'nun nakışınıDünya birdir dergah binBu Aras gürül gürül akarHey gülüm gülüm gülümÖnünde çalılıklarUsul usul işlerim Mirzo'nun nakışınıBu Aras'ın önünüde ağaçlıklarHey gülüm gülüm gülümYedi yıldır pişmanımUsul usul işlerim Mirzo'nun nakışını

  2. Fatih Kayalık

    anlamıyorum sözlerinden ama neden böyle şarkılar sanatcılar tv lerde radyolarda olmazki,hem kaliteli hemde etnik olarak harika bir albüm,sabaha kadar dinlerim

    Ramazan Aslan

    Fatih Kayalik ☺ Kardeş Grup dağilali 20 yıl olmuş

  3. sedat çeçen

    Anlamamakta haklısınız çünkü şarkı Erivan radyosu kaydı, Serhed Kürtçesi, Serab'ın Dersim aksanı da tuz biber, iyice anlaşılmaz kılıyor.

  4. Abubekir Orhan

    Ingilizce nasil ogreniyorsaniz dilinizide oyle ogrenebilirsiniz, internette yiginla Kurdi ogrenmek icin web sitesi ve yayinlanmis dokuman var .. bahane aramayalim, TC nin fasist sistemi son bulsun diye beklemek yada devleti suclamak artik gecerli bir mazeret degil !! 

  5. Ararat04

    ne albümdü be sanırım 10 sene falan önce herkes bu albümden bahsediyor ve bu albümdeki şarkılardan bahsediyordu belki yüzlerce defa dinlemişimdir bu albümü. resmen efsaneleşmiş bir albümdür ortalığı kasıp kavurmuştu her şarkısı harikadır elinde bu albümü olmayanlar muhakkak edinmelidir. bizim gibi kürtçe bilmeyen asimile olmaya başlamış bir kuşağı kürtlüğe ve kürt müziğine bağlamıştır, değeri bilinmelidir.

  6. seyrek9

    en sevdigim koma amed türküsüdür ama bi kürt olmama ragmen sözlerini anlamamam türkce ye cevirttirmek zorunda kalmam benim ayibim oldugu kadar bu ülkenin de ayibidir..

    Osman Sayali

    seyrek9 Senin ayıbın değil kendine devlet diyenin hatta müslüman süsü vermiş Kürtleri sözde kardeş bilen ama sözde vatandaş dahi kabul etmeyenlerin ayıbıdır.Allah bütün dilleri güzel yaratmış. Ama bazilari Allah i kabul eymeyip dilleri ve milletleri yok sayiyor.Bi nevi Allah biziz diyor.

Nexşe Mirzo Şarkı Sözü
Nexşe Mirzo Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Nexşe Mirzo Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap