mp3 indir dur

Koma Zerdeşte Kal - Bari

Bari
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Bari
Boyut
: 3.85 MB
Toplam İndirme
: 149 İndirme
Haftalık İndirme
: 118 İndirme
Tarih
: 24-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Koma Zerdeşte Kal - Bari )
  1. Narges Narges

    🌺🌺

  2. Eşref Fırat

    ✌️süüer

  3. Rüzgar Rüzgar

    Süperrrrrr

  4. asfsjsfs fbbfvbfvffndvvcvdvfvvffbbv

    "ZcscaaazTVYTGYFTFFGGESGFFGDSSXWWXSAZCCDDGRESVFWCRDVRWWFFWCDDVDDVEXCXWXSZXAZCWSCDWSVEKKBMBVCBD FV

  5. Selahattin Ünlü

    https://lyricstranslate.com/tr/bar%C3%AE-hey-bar%C3%AE-ya%C4%9Fd%C4%B1-hey-ya%C4%9Fd%C4%B1.html#ixzz5BiNGLVlJYağdı hey yağdıYağdı hey yağdı, bir yağmur yağdıYazın bulutlarınınYağmuru ıslattı hey heyYarin mendiliniDertler beni öldürdü hey heyAşkın dertleri Yağdı hey yağdı, bir yağmur yağdıSonbaharın bulutlarınınYağmuru ıslattı hey heyKızın mendiliniDertler beni öldürdü hey heyAzizin dertleri Yağdı hey yağdı, bir yağmur yağdıKışın bulutlarınınYağmuru ıslattı hey heyCanımın mendiliniDertler beni öldürdü hey heyHayatın dertleri Yağdı hey yağdı, bir yağmur yağdıBaharın bulutlarınınYağmuru ıslattı hey heyYarimin mendiliniDertler beni öldürdü hey heyYarimin dertleri

  6. Majed Mm

    هربجي كردستان

  7. Kürtce

    ♥ iyi

Bari Şarkı Sözü
Bari Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Bari Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap