mp3 indir dur

Leman Sam - Günlerimiz

Günlerimiz
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Günlerimiz
Boyut
: 2.71 MB
Toplam İndirme
: 69 İndirme
Haftalık İndirme
: 53 İndirme
Tarih
: 20-11-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Leman Sam - Günlerimiz )
  1. Ertugrul YILMAZ

    1989 yazında, İzmit Leyla Atakan parkındaki fuarda çocukluk arkadaşım Ümit ile ODTÜ hazırlığı geçmenin gururuyla dolaşıyoruz. Küçük dağları biz yarattık. Bir yerde oturmuş bira içiyoruz. O sırada Leman Sam'ı duyuyorum: "bir kitaba başlar gibi, koşarken yavaşlar gibi, ölen arkadaşlar gibi, sessiz sistemsiz..."Aklıma geldi işte. Ha eski günler daha güzeldi diye değil. Çünkü daha güzel değildi, asla. Şimdi çok daha güzel. Hüzünlendiren tek şey zamanın hızla geçmesi ve şu andaki derin huzur ve mutluluğumun da bir gün bitecek olması. Başka bir şey değil.Çözülen bir yün yumağı Akıp giden günlerimiz Mezar taşlarından suskun Sessiz sitemsiz Savrulan yapraklar gibi Akıp giden günlerimiz Cenaze törenlerinde Sessiz sitemsiz Bir suçluyu aklar gibi Akıp giden günlerimiz Sanki bir sır saklar gibi Sessiz sitemsiz Bir kitaba başlar gibi Koşarken yavaşlar gibi Ölen arkadaşlar gibi Sessiz sitemsiz

  2. Demet Simsek

    Leman Sam'ın Livaneli Şarkıları albümü cocuklugumda ailemle yaptığımız yolculukları ve babamın o tok sesiyle eşlik edişini hatırlatır bana. "Heey gidi günler" diyecek yaşa gelmişim .

Günlerimiz Şarkı Sözü
Leman Sam Günlerimiz Sözleri

Çözülen bir yün yumağı
Akıp giden günlerimiz
Mezar taşlarından suskun
Sessiz sitemsiz
Savrulan yapraklar gibi
Akıp giden günlerimiz
Cenaze törenlerinde
Sessiz sitemsiz
Bir suçluyu aklar gibi
Akıp giden günlerimiz
Sanki bir sır saklar gibi
Sessiz sitemsiz
Bir kitaba başlar gibi
Koşarken yavaşlar gibi
Ölen arkadaşlar gibi
Sessiz sitemsiz


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap