mp3 indir dur

Mahmut Tuncer - Yarını Olmayan Günlere Kaldık

Yarını Olmayan Günlere Kaldık
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Yarını Olmayan Günlere Kaldık
Boyut
: 2.85 MB
Toplam İndirme
: 167 İndirme
Haftalık İndirme
: 140 İndirme
Tarih
: 10-05-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Mahmut Tuncer - Yarını Olmayan Günlere Kaldık )
  1. Nesrin Kartal

    Ağzına saglik

  2. gezegen muki

    Zannedersem 30 veya 35 yıldır oldu ve hala dinliyorum.hey gidi gençliğim;((((

  3. mustafa seven kalp

    yarın çok geç artıksen bir gönüle kaç kişiyi sıgdırdınsen aşk yerine boş rüzgara bıraktınsen bir gönülde gül olmak yerinekendini arı yerine koydunseni seveni kendi elinle kaybettinbilesin ki artık yarın çok geç artıkne sevmesini bildinne seni sevenin kıymetini bildinne geriye dön artıknede benden o sevgiyi bekleaşkımı sen küle çevirdinsana ne sevgim ne saygım kaldısen bile bile bu yolu seçtingit artık benden yarın çok geç artıksen bende bir bahardınşimdi kupkuru yerin bendeaçmaz artık aşk tomurcuklarıfilizlenmez artık sevgimizsevmez bu bu kalp senisen gittin bende öldün artıkyarın çok geç artık bu sevgi için27 Mayıs 2016 ·ŞİİR:Mustafa Seven Kalp

Yarını Olmayan Günlere Kaldık Şarkı Sözü
Yarını Olmayan Günlere Kaldık Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Yarını Olmayan Günlere Kaldık Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap