mp3 indir dur

Marsis - Gyuli Çkimi

Gyuli Çkimi
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Gyuli Çkimi
Boyut
: 4.25 MB
Toplam İndirme
: 66 İndirme
Haftalık İndirme
: 39 İndirme
Tarih
: 19-11-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Marsis - Gyuli Çkimi )
  1. Seher Kandiloglu

    yıl olmus 2019 halen dinelenilenler arasındasın su grubun degerini bilmedi ya su mıllet sacma sapan sarkılara basarsınız lıke .

  2. Cemile Kangıran

    Bu başka gluyi çkimi

  3. Ghostaria _TR

    Kazak pop mu bu ?

    Ghostaria _TR

    Lazmıs aq

    Asya Sarıoğlu

    Okuyunca güldüm

    ayse doogan

    He kazak pop gerizekali

  4. kadir hasman

    #gyuli #çkimi

  5. Yasar Genc

    Lazca / Türkçe Coxo skani 'e' do 'f'ten geyicken / Adın “e” ve “f” ile başlıyorGyuliçkimi, guri muten eyimçkven / Gülüm, yüreğim neden yanıyor?Merağiz goşaxe guri domaçven / Merak içindeyim, yüreğim acıyorOmçkomi do gemişkvi gyuliçkimi / Yedin bitirdin beni gülümDido mskva re dido gogixtu meti / Çok güzelsin, çok biliniyor methinAvla-skani diyu doren cenneti / Avlun oldu cennetDaha var gaçkinu çkimi kıymeti / Daha anlamadın benim kıymetimiOmçkomi do gemişkvi gyuli-çkimi / Yedin bitirdin beni gülümAr nana giyonun gunze şişmani / Bir annen var, uzun ve şişmanElçi momiyoniz mod ipişmani / Elçi gönderdim, neden pişman oldun?Ma si var ekçopi dobipişmani / Ben seni almadım, pişman oldumOmçkomi do gemişkvi gyuli-çkimi / Yedin bitirdin beni gülüm

  6. Lem.

    dinledikce dinleyesin geliyor yaw

Gyuli Çkimi Şarkı Sözü
Gyuli Çkimi Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Gyuli Çkimi Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap