mp3 indir dur

Metin & Kemal Kahraman - Münacat

Münacat
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Münacat
Boyut
: 4.67 MB
Toplam İndirme
: 47 İndirme
Haftalık İndirme
: 33 İndirme
Tarih
: 26-09-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Metin & Kemal Kahraman - Münacat )
  1. Kemal Celebi

    her notasıyla baska bir dunyaya maviliklere tozpembe bilinmeyen özgürlüklere kanat çırpıyorum sanki.. her notasıyla bir kez daha özlüyorum olmayan sevgiliyi.. ve olmayan bir hayatı.. şimdi diyecem muhteşem bir eser.. ama bu klasik cumleler bu çalışmayı tarif etmiyor dahada bir sıradışılık var.. hem ağıt hem özlem hem buram buram munzur kokusu var sanki.. yureklerinize sağlık ve o harika beyinlerinizi öpuyorum.

  2. ismail kaçar

    Kemal kahramanla konuşma fırsatı buldum tam bir filozof 🙂 sizler Dersim'in temel taşısınız, dersim ve bu dil bu kültür sizlerle var olacak.

  3. Turgut Bahadır

    Kırklar başımızın başıdır...

  4. Susmak en büyük cevaptır

    Sizi canlı dinleme şansını bulduğum için çok mutlu oldum umarım bir çok kişide bu şansı yakalar size sağlıklı güzel bi ömür diliyorum Metin &Kemal Kahraman İnsanlar bu dünyada yaşar ve gider. Acı olan ölüm değil,ölüme ulaşanana kadar insanın yaşanmışlıkları,yaşadıkları ve yaşattıkları. İyiki varsınız...

  5. Taner Uğur

    zaza ca mı bu

    can ozan atik

    Taner Uğur evet hocam

  6. GERCEK DİNDAR

    Sürela (Kıpkızıl( günesin batarjen ardinda biraktigi kizillik))

  7. GERCEK DİNDAR

    Ceme u cemaat mare rindo( cevre topluluk bize iyidir) Pilu qiz u birrino ( büyük kücük gördük(anladik, seyrettik)) Cennet, cehenneme na dina deru,( Cennette cehennemde bu dünya olmus) Urze sime mekane duzgin sime mekane munzur baba

  8. GERCEK DİNDAR

    Rosta hak na u vejiya (Tanrinin isigi cikti) Aleme te dibi surela ( Alemin hepsi kizil oldu) Kurban kerd pöru ere kerd biga (Kurban kes herkeze dagit) Urze sime mekana Duzgiın, sime mekane munzur baba(Kalk gidelim, Duzgunun mekanina, munzur babaya, (İlk kita)

  9. Devrim Yilmaz

    ne yazık sizi canlı dinleme imkanim olmadı.

Münacat Şarkı Sözü
Münacat Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Münacat Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap