mp3 indir dur

Miacra - Ölüm Güzü Kıskanıyor

Ölüm Güzü Kıskanıyor
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Ölüm Güzü Kıskanıyor
Boyut
: 3.10 MB
Toplam İndirme
: 64 İndirme
Haftalık İndirme
: 25 İndirme
Tarih
: 04-01-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Miacra - Ölüm Güzü Kıskanıyor )
  1. mervanshady

    kanovenin verse'ünü başka yerden biliyorum sanki

    mervanshady

    evet biliyorsun, nereden bildiğini de biliyorsun.

  2. kuğu

    KAÇlŞSerin karanlığıma bir çingene düşerdigökyüzünde birikirdi hazineleri kışındağların dağlarda birikirdi gölgeleriürkütülmüş gölgeler kapımda çoğaldıkçayüreğime o tedirgin çocuklar da düşerdikar yürürdü gözlerime tüyden ayaklarıylakar yürürdü çünkü karo temiz eldiveni gökyüzününtüfengimin ıssızlığını büyütürdübir dönülmez kaçışa uzanırdı çocuklarve o üzünç bitkisi çocuklarda ölürdü.artık üşümek çince bir çiçektir oralardayolcuların taşıyamadığı bir çiçektirçünkü kardan yorulunca biz sıcak sularainip sepet öreriz ve "geceninuzun ağzı sulardı saksıları"ve hâlâ ay dağınık saçiara benzer oralardaserçelerin ayaklarına bağladığı karanlıkkimseyi çağıramaz kendi adıyla. İsmet Özel

  3. Yakup Nrd

    Efsoooo

Ölüm Güzü Kıskanıyor Şarkı Sözü
Ölüm Güzü Kıskanıyor Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Ölüm Güzü Kıskanıyor Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap