mp3 indir dur

Mikail Aslan - Gul Çiçega Ne Welati

Gul Çiçega Ne Welati
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Gul Çiçega Ne Welati
Boyut
: 4.20 MB
Toplam İndirme
: 88 İndirme
Haftalık İndirme
: 51 İndirme
Tarih
: 22-07-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Mikail Aslan - Gul Çiçega Ne Welati )
  1. Cuma Yesiltas

    Mekail aslan merdimi mavo

  2. Aks Abdullah

    lütfen destek olmak için birer cd alalım eşimize dostumuza hediye edelim.

  3. ibrahim ARSLAN

    türkçe si :) bu memleketin gülü çiçeğisin bu ilkbaharın taze çiçeğisinkırdılar eğdiler gel canımgel gör bu halimigel gel nazlımgel gel ceylanımtatlısın sen nazlımgün görmedim bu dünyada rahat görmedim bu dünya dane gün ne gece ne de akşam ne düğün ne de bayram da tat gördümedim bu dünya dagel gel gel nazlımgel gel gel ceylanım sensiz olmazdost arkadaş terk etti benigel gör bu halimigel gel gel nazlımgel gel gel ceylanımtatlısın sen nazlım

  4. abdullah sütpak

    zerya to weş bo bra mikail merdımo erciyayey é tı

  5. Zanaistvan Kawarî

    erj N D.G  mikail aslan na klam ra fekê siverekî grot. Mikal alsan her ca  klam veciyene .çolig siverek û dersim. ( mikail aslan siverek zazacasıyla söyluyor bunu bilerek yapıyor zaten kirdki miz ilerki yılarda tamamen standartlaşacak. )

Gul Çiçega Ne Welati Şarkı Sözü
Gul Çiçega Ne Welati Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Gul Çiçega Ne Welati Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap