mp3 indir dur

Mikail Aslan - Keyne

Keyne
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Keyne
Boyut
: 4.04 MB
Toplam İndirme
: 74 İndirme
Haftalık İndirme
: 40 İndirme
Tarih
: 22-07-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Mikail Aslan - Keyne )
  1. Gülbin Bingül

    Axx zazako ax

  2. Çağdaş Koldaş

    selam olsun ve konuşanlar ne hoştur barışın bir zamanlar olduğu coğrafyada konuşulan diller ile yaklaşanlar yaşayanlar konuşanlar sanat icra edenler vs..

  3. berfin aren

    Mikail Aslan bu kasetinde akustik olarak daha yalın, çıplak ve ham bir söyleyişi öne çıkarmış. Bunun bir tercih olduğunu düşünüyorum. ve çok da güzel olmuş. yerel akustiği öne çıkarsa da orada kalmamış. Bu anlamda enfes. Ayrıca farklı bölgelerin Kürtlerine ve onların söyleyiş tarzlarına yer vermesi takdir edilecek bir girişim. Muhteşem bir dinleme hazzı sunmuş. Yani stüdyo efektleri ile belli bir standartta birbirine benzeyen performansların dışına çıkmış ve enfes olmuş...Tu her hebi Mikail Aslan.

  4. gfd hukuk

    genel anlamda performans olarak kötü bir kaset çıkarmış, beklenenin altında... şarkılar güzel, ama bir önceki kaseti ile şimdiki arasında çok acemilik oluşmuş, kısacası hele bir iki şarkı söyleyip kaset çıkarax demiş , ve bu amatör çalışma çortaya çıkmış .

    İsmail Karalök

    gfd hukuk bi kasette sen cikarda senide dinleyelim.

  5. Ali Sönmez

    keyne ne demek oluyor.

    Ali Sönmez

    furkan ışık bizimkiler hep çeneke diyor . keyneden çenekeye nasıl geldik biz yaw 😊😊

    Furkan Işık

    Ali Sönmez çenek çeynek keynek hep aynı k den ç ye geçiş var zazakide :) sanırım alevisin

    Ali Sönmez

    furkan ışık, haklisin aynı şeyler . evet aleviyim . 😊😊

  6. Ysuf Karakuş

    mıko yine döktürüyor 💛💜💜💚💗💞

  7. Mmmecnun

    agzına yüregine saglık siverek zazacasıyla  ancak bu kadar  guzel  söylenır  ... tüm parcaları cok cok  begendim  yolun  acık olsun

Keyne Şarkı Sözü
Keyne Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Keyne Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap