mp3 indir dur

Mikail Aslan - Susliye

Susliye
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Susliye
Boyut
: 2.99 MB
Toplam İndirme
: 79 İndirme
Haftalık İndirme
: 22 İndirme
Tarih
: 07-12-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Mikail Aslan - Susliye )
  1. Meryem Gul

    Tam bana göre söylemiş dinledikce ölüyorum

  2. Selda 049

    Dersim sivesi bizim erzincana gore biraz degisik gelsede guzel olmus :)

  3. Mustafa

    Verê banê pîyê to Suslî dara teke, omêd dara teke,na Suslîyê mirê nusna çar beçikî xete,mi na xeta xo girote, nas û dostê xora kerde îlanete,vato bê, çêneke layîkî rê qan ke,min û to benîme dostê axirete,miradê ma bikero tîca na homete. Verê banê pîyê to omêda mi şuyê, delala mi şuyê,mi hento ke toro sêr kerdo lîlîkê mi rişîyê,no zerrê mi torê vêseno zê kellê bêşîyê,hento ke amo şîyo, thamarê mi vişîyê,vana; nî qeşiyanê xo lew her keşî de qeşî meke,no çênercay hêşîno pê, bar keno sono Melêtîye, heq bo Melêtîye.

  4. Star Elmaghrabi

    يا جماعه إللى بيحب ربنا يدوس لايك ويعمل إشتراك واكتب تم الاشتراك وأنا اردهالة فورا عايز أشوف حب ربنا قد ايه ؟ #الفنان_المغربىكله يدخل على الينك ده واشترك فى القناة حالا وفعل الجرس 👇👇👇👇👇👇💟💟💟💟💖💖💗💗💪💪💪💪💪💪💪💪فيلم حزين جدا ومؤثر ( جديد وحصري )https://youtu.be/KZWKoIBBwfgعايز اعوضك كلماتى وادائى https://youtu.be/BDnAxP7TwdA مشهدى من فيلم المشبوهةX الفنان محمد المغربى😦👇👇👇👇👇👇👇👇https://youtu.be/-QXhU-ZN3XMhttps://www.youtube.com/channel/UCW6AU4kMPLTOrbkRNrPjGBA?view_as=subscriberدعم للقناة واللى يعمل اشتراك يكتب تعليق ويقولى تم على الفيديو وانا اردهاله فورا وشكرا تحياتى لكم واخوكم : الفنان محمد المغربى وتابعونى على صفحتى : https://www.facebook.com/elshaeermohamedelmaghrab/تويتر : https://twitter.com/MohammedElmag16أنستجرام : https://www.instagram.com/star_elmaghrabi/watssapp : +201013516029

  5. sinan dmirtas

    Aşmışsın üstad, canına sağlık.

  6. sinan dmirtas

    Işığın ümmetiyiz, ışık taifesi der Osmanlı eskilerde.

  7. Uğur Yurdakul

    Zazaki qesı:Vere bane pi toSusli dara tekıOmed dara tekıNa susliye mire nusnaÇhar beçıke xeteMı na xete xo guretiNase doste xora kerde ilaneteVato be keneke layıkıre qankeMı ne to benime doste axıretiMırad ma bıkero tica na hometeVere bone pi toOmeda mı şuyeDelala mı şuyeMı hende kı torı ser kerdoLıleka mı rışıyeNu zere mı tore vesenoZe kele beşiyeHeto kı amo şiyoThamare mı veşiyeVana na qesiye xu lewe herkeşiyede qesı mekeÇene her ca eşina pe, bar keno sono MeletiyeHeq bo Meletiye.Türkçe söz:Babanın evinin önündeSüslüm tek ağaçUmudum tek ağaçSüslüm bana yazdıDört parmak kağıtBen bu kağıtları aldımTanıdığa, eşe, dosta ilan ettimDemiş ki, kızı erkeğe ayarlayınSen ve ben olalım ahiret dostuMuradımızı yapsın ışığın ümmetiBabanın evinin önündeUmudum gitmişGüzelim gitmişO kadar sana baktım kiGöz bebeklerim döküldüBu yüreğim sana yanıyor(Kele beşiye)? gibiGelip gidene kadarDamarlarım yandıDiyorun ki bu söyledilerini herkesin yanında söylemeKız, her yer farkına varırsa giderim Malatya'yaVallaha Malatya'ya

  8. Naki Songur

    Mikail aslanin nasil ahmet aslan kadar populer olmadigina sasiriyorum valla...bu adam bi harika dostum

  9. Yaşayan Adam

    Gece gündüz arabamda bu müziği dinliyorum o nasıl bir tınıdır. Size instagramdan atacağım.

  10. Rüzgar ve zaman

    Adam ne söylese sesine yorumuna gidiyor yine arşivlik bir çalışma, dest u paye to weş bo bıra Mikail

  11. dersim LEE

    Harika bir eser fakat arada aşırı enstrüman kalabalığı olmuş kisisel görüşüm

    emrah beytas

    Doğru tespit

  12. Gözde

    Videoların altına çevirilerini de yazarsanız seviniriz.

    Rüzgar ve zaman

    Gözde kültür Malum yıllardır baskı altında olan bir dil bir çok kelimenin türkçede karşılığı yok, olsa da bir dilden çeviri yaparken aynı duyguyu veremezsin ortaya bom boş anlamsız bir çeviri çıkar çoğunlukla, otantiği his ederek dinelemk daha lezzetli kanımca.

  13. hellnawww 01

    Süper bir albüm .Helal olsun

  14. son doblo bükücü

    Bu ne mükemmel bir albümdür..

  15. Soner Çelik

    al sana armonikamsı entrumanın olduğu bi parça daha. lanet olsun, sebebi neydiki

    Soner Çelik

    @Eren Karabulut sağolasın eren kardeş ama olmuş mu?

    Naki Songur

    Bencede haklisin valla hic sevmedim bu ensturamani

  16. BOZ KURT

    Ilk yorum 🖒

Susliye Şarkı Sözü
Susliye Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Susliye Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap