mp3 indir dur

Miraz Erbane Topluluğu - Gel Gönül

Gel Gönül
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Gel Gönül
Boyut
: 2.14 MB
Toplam İndirme
: 49 İndirme
Haftalık İndirme
: 30 İndirme
Tarih
: 03-11-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Miraz Erbane Topluluğu - Gel Gönül )
  1. Mahsum Dogan

    Erbane notlarını bilen var mi

  2. Ozan Akin7

    Alevilik türklüğe ait değil tüm müslümanlığa aittir( ilk hz. Ali den yana olan ve kızıl başlığı taşıyanlar o bölgeye yakın sami arabi insanlardır) zira hz. ali den yana olma diğer her şeyi yok saymakla değil yine aynı şekilde resule biat öğretisi içinde doğruyu görüp bildiğinde ne olursa olsun onu ilk sen cesaretle savun ki hakikat bu kudreti sana bahşetsin diyedir. Horasan ve anadolu bölgesinde en kalabalık cemleri kurmuşlar bu dava ve yol uğruna büyük fedakarlıklar yapmışlardır( deyişlerin çok fazla ve türkçe olması bundandır ) yesevilik sonrası bektaşilik ile bu hakikatı daha iyi anlamış özümsemişlerdir. Türklerin dava yolunu benimsemesi yine çok daha eskilerden gelme aynı hak savaşını çok daha uzun zamanlar vermiş ve kazanmış olmalarındandır.

  3. Nevruz Emini

    Gel gönül yola gidelimYol haktan öte mi dersinBir gerçeğe hizmet eyleEmeğin yite mi dersinNadanı kondurma bağaDüşürür seni tuzağaŞekerler yedirsen zağaTut olup öte mi dersinArifler yola giderlerİrfanda sohbet ederlerNişansız yari n'iderlerCan gönül kata mı dersinBellidir kalbi boş olanİkrar verendir hoş olanHercaiye yoldaş olanMenzile yete mi dersinPir Sultan Abdal coşmayanAşk küresinde pişmeyenİlkin hakka ulaşmayanSonradan yete mi dersin

  4. SİDAR Aksoy

    Gerçeğe hü 🙏

  5. efsa Manzak

    Arkadaşlar kanalıma abone olursaniz 100 yapsak erbane çalıp atacam

  6. Ekrem Arslan

    Hiç Kimse hakikatin kendisine sahip değil. Hepimiz hakikatin peşindeyiz. Hakikat sırlı ve sisli olduğu için hakikate ulaşmak için gerçekleştirilen her iş, eylem, olgu hakikate yaklaşmakla birlikte hakikatin kendisi de biraz bizden tekrar uzaklaşmaktadır. Arayış içindeyiz sonuçta. O nedenle, hakikatin Türkü, Farisisi, Arabı, Kürdü, Fransızı, Ermenisi, Hintlisi, Çinlisi Mısırlısı olmaz. Hiç şüphesiz Alevi Bektaşi Geleneğinin/Felsefesinin ürettiği deyişler hakikate ulaşmakta yardımcı olan olgulardır. Hakikate ulaşma çabasının keyfini çıkartmayı öneririm.

  7. cem ulupınar

    çok çok çok güzel teşekkürler

    oğuzhan kılıç

    Sadece hakikat yeterli degildir ondan ileri marifet vardir kulluk makamidir kullukta seriat ve hakikat birlikte yasama inerler

  8. Nural demirhan

    💗🙏🏻💗🙌💗

  9. Özkan Özen

    Ateist de olsak dinleriz HÜÜÜ

  10. Ali Sirma

    Can'lar yüreğinize dilinize sağlık. Harika bir çalışma ve yorum olmuş.

  11. Ely

    Trt şaşırttı

  12. feride ç,

    bunu dinlediğim günden beri erbane çalmak istiyorum. 🌿

  13. Gonca Nur Yılmaz

    Gercege hü...

  14. Şura Bulut

    Denga erbaneyi pir xose.

  15. Dersima Zerya

    selam olsun tüm alevi kardeslerime ✋

  16. Seyfeddin Kabasakal

    Aranıza yeni bir kardeşiniz katıldı 👋🏻

    Kaan Çardak

    Seyfeddin Kabasakal hoşgeldin can 😊

  17. Azerbaijan Land of Fire

    Alevilik(Ələvilik) Türk millətinə aid olan lakin qapısı bütün xalqlara açıq olan bir inancdır. Biz Qızılbaş(Alevi) Türkmanlar öz inancımızı bütün Anadoluda, Azərbaycanda və İranda, hətta, Əfqanıstanda və balkanlarda yaşayan xalqlarla bölüşdük. Ancaq bütün xalqlar bilməlidir ki, Qızılbaşlıq Türkman Ulusuna xass olan bir inancdır.

    areviko oo

    Siktir git alevilik türklukmuş git arastir biraz

    sinan dmirtas

    Saçmalamışsın, cahil. Siz Azerbaycanlıların her konuya milliyetçi cepheden yaklaşmaları sıktı artık. Yok şunlara ait, yok bize ait. Git biraz daha araştır.

    Nogay Kırım

    Şamanım Türk şamandır

    mémo dibej

    He hé hé baba uryan da türk mendi. Baba' Dede .Pîr'Talîp'Cèm hepisi türk menace. KÜRÇE dexil bir arastir. Can

    Fırat Fırat

    İnançta bile kafatascilik yuh

  18. zekeriya müezzinoğlu

    Çok haklısın dost. İnancın kimliği olmaz ."Döl evladı değil, yol evladı olmaktır önemli olan"Hz. Alinin öz evladı olsa bu yola ikrar vermedikçe hiç bir şeye yaramaz. Bakın yahudi ler Musevili ği kendilerine özel bir din haline getirdiler onun için fazla genişlemedi. Irkçılık işin içine girdiğinde bu inanç olmaktan çıkar. esas maksat kardeşlik bağlarını genişletmektir.Hepimizin mayası bir avuç çamur. Kim kimden üstün olur ki,ve kimin haddine ki istemediğini bu yola kabul etmeyecek. Bu kadar büyük bir cehalet içine düşmek şaşılacak şey. Fakat böyle lâkırtıları yapanlar, aklı başında ilim, irfan sahibi olanlar değil alt tabakadan cahil kimseler veya üst tabakadan bir takım menfaat peşinde olan şarlatanlar dır. Gönlünüzü ferah tutun.Bizi biz yapan,bizi kardeş yapan değerlere sıkıca tutunalım bu yeter bize elhamdulillah..

  19. Zhra Akr

    alevi degilim ama severek dinlerim. müzik evrenseldir ;)

    Mehtap Ates

    Zhra Akr Sen nasil ALEVI degilsin ?? Sen ISLAM isen YANI SEN IKRAR BIRDIRI ANLADIYSAN HZ.MUHAMMED HZ.ALI VEDE EHLIBEYTINE VEDE KUTSAL KITABANIN YOLUNUN ISLAM OLDUGUNU ANLADIYSAN ISLAMSIN hemde ÖZÜNDEN GERCEKLERIN YOLUNDASIN KARDEŞ. ISLAMI SAPTIRAN IKIYE BÖLEN YEZITTIR.(SAVAŞTA YEZIT ILE SAVASAN HZ. ALI NIN VE YEZIT ORDULARINDAN AYIRT OLANLAR ). YEZIT YOLU IBLISIN BU DÜNYADAKI HÜKMÜ.CÜNKI NEDEN;INSANOGLUNA IBLIS SECDE ETMEDIGI IÇIN YEZIT CISMINDEKI DÜZENI.GAFLET UYKUNDAN UYANIMTIHAN DÜNYASI BUDUR.

    Wex Qlp

    Yok efendim...“Alevi degilm....”“Turkum Ama.....”“Kürt degilim ama.....”“Kurtce bilmiyorum ama....”Ney olup olmadigin onemli degil. Onemli olan onundeki insana insan gozuyle bakip ayni haklari savunmak. Kendini nasil savunuyorsan onuda oyle savunmak.

  20. Hüseyin Soykok

    Alevilik Ulu bir yoldur.. Töresi Türk töresi olsa da ırk dil din ayırt etmez... eline beline diline sahip olan her canı sarar sarmalar kucaklar.. onun için kişisel kin ve nefretinizi başka bir platforma saklayın derim...!

    mémo dibej

    Tôresi türk mü yoksa Kürd mü o tartisilir dostum

  21. ilhan temur

    eee ben hem aleviyim hem kürdüm peki nasil olacak aslimi inkarmi edim. delil osteyeceksiniz nerden biliyom diye babam dedem dedemin babasi ayni sekilde nenelerimde birakin türk olmayi türkce bile bilmezlerdi bu kürtlügümün ispadi aleviligimi ispatlayacak birseyi yok cünkü cemi tek aleviler yapar. bunlara takilmayin alevi türkte olur kürte olur amerikali da olur almanda olur okadar iranda azerbeycanda irakta suriyede aleviler var sii yada sia demiyorum onlar cem tutmaz normal camiie giderler emeviler gibi

    Elemento Elementa

    ilhan temur INANCI ALEVILI olan Kürtler CANDIR!!

    Farid Bang

    ilhan temur insan ol yetet

    Hasan Yılmaz

    Aslın Türk asimilesin ,

    Hasan Yılmaz

    GeyikliBaba Bizim şeyhle şıhla bizde dede ve baba vardır

    Hasan Yılmaz

    ilhan temur E öyle zaten Osmanlı dedigin Türkmen isyanından korkan paşalar.

  22. Çağlar Sarıtepe

    Alevilik Türkluktur.Aleviligin ulu ozanlari Pir leri hep Turktut.haci bektasi veliden,sah hatayisine,pir sultan abdalina hepsi turktur,turkce eserler vermislerdir.

    Murat AKBAŞ

    O zaman türklük diye bişey yoktur

    Engin Polat

    @Murat AKBAŞ TÜRK milleti 4000 yıldır var ulan islâm dininden bile eski bir IRK'ız git moğolistan taraflarına göktürk kitabelerini oku ilk türk ismi orda geçmiştir kırgızistan türklerin yenisey kitabeleri vardır sen neyin kafasındasın Şah ismail Hayai'm, Pir Sultan Abdalım, Hacı Bektaş-ı Veli'mden tur Mete Hana Taa Avrupaya Gidip devlet kuran Hanlar Hanı Atilla Hanı'ma kadar hepsi Türk'tür sen kesin kürtsün yediremiyorsun kendine Alevîlik( Kızılbaşlık) Biz Türklere ait birseydir biz horasan'dan anadoluya göç edince anadoluya kendi öz inancımız olan Aleviliğide getirmişiz siz kürtler zazalar araplar bizden çalmışsınız kürtten Alevi olmaz çünkü sizi kültürünüz değil biz islâm önceki Tengricilik inancını islam ile harmanlayıp aleviliği çıkartmisiz sizin kültürünüzü yansıtmıyor Alevilik Alevi deyipte meydanda pkk ve kominizm sempatizanlığı yapmayın kendine alevi diyen yalancı kürtler bunları yapıyor Gerçek bir Alevi milliyetçi olur kendi özünü unutmaz biz asyadan gelmeyiz ana yurdumuz asya sizin gibi mezopotamya hiyarı değiliz hadi selâmet ile ...

    Murat AKBAŞ

    @Engin Polat sahibinden az kullanılmış beyin 😂 almak isteyen varsa aracılık edebilirim 😁

    Engin Polat

    @Murat AKBAŞ😂😂😂😂 beyinsiz hıyar insan gibi bana cevap ver senin beni beyinsiz diye aşağılaman senin beyinsiz oluğunu gösteriyor

    sinan dmirtas

    Susun bari de cehaletiniz ortaya çıkmasın.

  23. tecnology

    Alevilik Aleviliktir. Ortalığı karıştırmayın.

  24. Elvan Yumrutepe

    bu coğrafyanın en eski yerli halkı alevilerdir

  25. GS Maya

    özkan yılmaz aleviliğin özü turkluktur dıye bır sey yoktur.sah hatayı turk mu ıdı.dogudakı bınlerce zaza kurt alevıyı yok sayamaz turkluk tekelıne alamazssın bende sana şöyle bır sey soylıyım ozaman turkten alevı olmaz turkler ve turkmenler cepnı veya tahtacı ya da bektasıdır

    Depressivve post Life

    +GS Maya emeviciliğe karşı arapçılığa karşı İngiliz yaşasaydı Anadolu kendi dilinde yapsaydı ibaretini oda Alev'i olurdu olay bundan ibaret o zamanın Alevileri de Türk'tü

    Çağlar Sarıtepe

    Şah hatayi tabikide turktur.safevi turkmen devletinin sahidir kendisi.hatta halkina buyurmustur size en buyuk mirasim türk dilidir diye.arastirabilirsin.

    GS Maya

    Siktir orospu cocugu sen bilgilisinde ne yaraksin gotum

    GeyikliBaba

    Şah Hatayi, evet Türkçe konuşmuş yazmıştır. Büyük ölçüde de Türkmen boylarına dayanmıştır. Ancak, anneanesi Trabzon tekfurunun kızıdır, yani Komnenos hanedanındandır. Modern zamanın ırk-millet-milliyetçilik ölçütlerini 400 yıl önce yaşamış insanlara giydirip komik duruma düşüyorsunuz, birileri komik duruma düştüğünüzü söyleyince de hindi gibi kabarıp şişiniyorsunuz.Alevi deyişlerinin, nefeslerinin altındaki şu Alevilik türklüktür veya Alevilik kürtlüktür tarzı yorumlardan bıktım usandım artık.

  26. ibrahim güzel

    aşk ola canlar aşk ola

  27. Berivan on

    muhteseeeem

  28. Samsung J7

    tek kelime ile harika olmuş

  29. Gamze Asker

    Tüylerimiz diken diken...

    Cem Aybek

    Gamze Asker aynen oyle

  30. Telvin

    Superin otesinde...

  31. FUTBOL SOKAĞI

    böylr bendir ve bağlama çalmayı çok istiyorum evde ikisi de var ama bemdirde pek iyiy değilim

    Semra Öztürk

    FUTBOL SOKAĞI Devam çalış. Istedikten sonra elbette düzelir.

  32. Microtonal Guitar - Tolgahan Çoğulu

    Tebrikler, çok iyi!

Gel Gönül Şarkı Sözü
Gel Gönül Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Gel Gönül Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap