mp3 indir dur

Muazzez Abacı - Yalancıdır Hep Aynalar

Yalancıdır Hep Aynalar
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Yalancıdır Hep Aynalar
Boyut
: 4.25 MB
Toplam İndirme
: 43 İndirme
Haftalık İndirme
: 30 İndirme
Tarih
: 02-02-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Muazzez Abacı - Yalancıdır Hep Aynalar )
  1. yılmaz türkoğlu

    GÜFTE: RIZA POLAT AKKOYUNLUBESTE: SELAHATTİN PINARUSUL: TÜRK AKSAĞIMAKAM: KÜRDİLİ HİCAZKÂR (KLARNET TAKSİMLİ)****Yalancıdır Hep Aynalar Gir kalbime, gör kendiniGerçek yüzün bir bende varGir kalbime, gör kendini*Kâh güllerde gül nefesinKâh bülbülde şakrak sesinNere gitsem benimlesinGir kalbime, gör kendini*Pınarlarda akış gibiHalılarda nakış gibiİlk sevgide bakış gibiGir kalbime, gör kendini.

  2. Adem ULUÇAY

    Muhteşem ses. Muhteşem bir yorum. Sesini renkten renge sokuyor. Fakat sesini çabuk yordu. Son senelerde sesi kocadı. İsteseydi o sesi bugünlere taşıyabilirdi. Tıpkı Meral Uğurlu ve İnci Çayırlı gibi. Maalesef kendine iyi bakmadı. Yoksa Allah vergisi muazzam bir sesi ve muazzam bir hançeresi var. Şu yoruma bakın. İnsanı mestediyor.

  3. Enver Gülcan

    YILLARDAN BERİ HAYRANI OLDUĞUM SAYGIDEĞER MUAZZEZ ABACI HANIMEFENDİNİN SESİ VE YORUMLARINDA AYRI BİR GÜZELLİK HİSSETMİŞİMDİR.1990 YILINDA İTİBAREN TELEVİZYONLARDA  VERDİĞİ KONSERLERİ VİDEOYA ALDIM.1999 DEPREMİNDE YAKLAŞIK 60 VİDEO KASEDİ.YARISI DVD YE ÇEKİLDİ.ENVER GÜLCAN-BOLU.

  4. Ahmet Burcu

    Ben de asigim .. ben de seviyoruuuummmmmmmmmmmmmmm....

Yalancıdır Hep Aynalar Şarkı Sözü
Yalancıdır hep aynalar
Gir kalbime gör kendini
Gerçek yüzün bir bende var
Gir kalbime gör kendini
Gâh güllerde gül nefesin

Gâh bülbülde şakrak sesin
Nere gitsen benimlesin
Gir kalbime gör kendini
Pınarlarda akış gibi
Halılarda nakış gibi
İlk sevgide bakış gibi
Gir kalbime gör kendini


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap