mp3 indir dur

Murat Yılmazyıldırım - Melisa Düşleri 2

Melisa Düşleri 2
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Melisa Düşleri 2
Boyut
: 6.17 MB
Toplam İndirme
: 48 İndirme
Haftalık İndirme
: 30 İndirme
Tarih
: 27-11-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Murat Yılmazyıldırım - Melisa Düşleri 2 )
  1. Murat KURU

    Işıklar yollanmış Ona..

    Zerrin Sunar

    Murat KURU 😊

    Murat KURU

    @Zerrin Sunar Murat 1000 sever 😊

  2. Murat Burak Burcu

    Melisaaa

  3. Neriman Oyman

    Başka bir dünyanın kapılarını aralıyor, bir kez dinleyip de müptelası olmamak mümkün değil, tabi ki, bu benim için böyle. Dilerim bu ülkede hak ettiği yeri bulur.

    Seyma Erol

    Benim için de öyle fakat bu adamın müziğini herkes anlayamaz,bizim gibi şanslı ruhlara sahip azınlıklar anlar,belki de böylesi daha iyi.

    Sedat OĞUR

    Hak ettiği yerdedir belki de... Gündemde olmak ne kadar iyi bir hak ediliş olur böyle bir sanatçı için ihtiyacı olan gündemde olup saçma sapan insanlar biriktirmesi gereklilik olamaz.

  4. Murat akı

    O kadar yoğun tüyleri diken diken bir şarkı ki,murat yılmazyıldırım bu albüm için verdiği röportajda bu albümde manevi olarak yaratıcıyı dahada fazla hissettiğini söylemişti,albümün yapım aşamasında,yılmazyıldırım diskografisinde sadece bu parçayı yapmış olsaydı dahi ona saygım yine sonsuz olurdu çünkü bu şarkı böyle bir şarkı,ilahi bir şarkı

Melisa Düşleri 2 Şarkı Sözü
Melisa Düşleri 2 Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Melisa Düşleri 2 Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap