mp3 indir dur

Nostaljik Şarkılar - Ajda Pekkan-Bir Günah Gibi

Ajda Pekkan-Bir Günah Gibi
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Ajda Pekkan-Bir Günah Gibi
Boyut
: 3.59 MB
Toplam İndirme
: 211 İndirme
Haftalık İndirme
: 153 İndirme
Tarih
: 08-02-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Nostaljik Şarkılar - Ajda Pekkan-Bir Günah Gibi )
  1. ilhan keskin

    EFLATUN AKŞAMLAR Eflatun akşamların, efkârlı şarkılarını dinlemekteyim şu an. Vakit hayli geç olmuş, yollarına bakmaktayım, endişelerdeyim. Birde üzerine, hasret şarkıları çalmakta, üstelik hüzünlüyüm. Ve yanım da sardunya çiçeğim var, seninle büyüttüğüm. Diğer yanım da, beraber sevip okşadığımız menekşelerim. Suladığım halde, boynu bükük ve üzgün. Eflatun akşamların bekleyişlerindeyiz, çiçeklerimle mahzun. Oturduğun koltuğa takılıyor gözlerim, dün vardın şimdi yoksun. Zamansa hayli geçkin, hiç geç kalmazdı diye düşünüyorum. Pencereme dönüyorum, köşe başından çıkmanı bekliyorum. Eflatun akşamlarım sensiz, sen ise hala yoksun gelmiyorsun. İçim geçmiş rüyam da sen, bana artık ben olmayacağım diyorsun. İlhan Keskin

Ajda Pekkan-Bir Günah Gibi Şarkı Sözü
Ajda Pekkan-Bir Günah Gibi Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Ajda Pekkan-Bir Günah Gibi Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap