mp3 indir dur

Nükhet Duru - Ben Seni Çok Sevdim

Ben Seni Çok Sevdim
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Ben Seni Çok Sevdim
Boyut
: 3.54 MB
Toplam İndirme
: 238 İndirme
Haftalık İndirme
: 113 İndirme
Tarih
: 10-05-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Nükhet Duru - Ben Seni Çok Sevdim )
  1. guleran kum

    Akdeniz sesi, Fado

  2. roj

    Ben seni çok sevdim... o kadar içten söylüyor ki... sevdiğim adama hislerim daha da yoğunlaşıyor...

  3. Ayxan İmamverdili

    Cem adrian dahada icden soylemiw vede kendine ozel

  4. Христина Худякова

    Классика! Захватывает дух

  5. Elnur Zeynalturk

    Eskiler hep baş köşededir

  6. Caneria caneria

    Cem ADRİAN'I bende çok severim severek dinlerim fakat ilahlaştırmanın hiç bir anlamı yok, neymiş efenim neymiş kralll, aşkımm, UÇURUMDAN DÜŞERKEN TUTUP ELLERİNİ AÇTINDA bilmem ne bilmem ne kralımın şarkısını kimse söyleyemezmiş la bi yürü git. Nükhet DURU Cem ADRİAN'I ÇOK sever Cem ADRİANDA aynı şekilde saçmalamayın lütfen reca ediyorum yahu

  7. Tunca Tutkun

    Esas sahibinden dinlemeye katlanamadığım bir şarkının nasıl kalplere ulaşacağını gösteren yorum...

    Caneria caneria

    kavga etmeyin lütfen

  8. Sor Yağmura

    şu belieber direksiyoncu vs tayfasından betersiniz yahu. he tamam en farklı en cool hayranlar sizsiniz. nükhet duru'nun pek hayranı sayılmam ama bu kadının yorumuna laf eden taş olur taş, müzik saplantıyla dinlenmez, ikisi de özel sanatçılar.

    Caneria caneria

    AYNI DÜŞÜNCEYE SAHİBİZ KARDEŞİM ADAMSIN :D

    Caneria caneria

    Cem ADRİANIN piyanisti Sezgin ALKANA dedim hayranlarınız biliber gibi diye bana kızdı

  9. Ömer Ceylan

    şarkı anlam bulmuş, cem anasının rahmine düşmeden Nükhet Duru gerçeği vardı..

  10. Ömer Ceylan

    şarkı anlam bulmuş, cem anasının rahmine düşmeden Nükhet Duru gerçeği vardı..

  11. Ale Ioana

    Tutti sus, Nukhet soylesin

  12. ferit sezgin

    Cem Adrian yıllar sonra bize tekrar yorum nedir hatırlatan eşsiz bir sanatçı oldu Nükhet'den sonra. Onun şarkılarının okunmasının kendi yorumundan sonra ne denli zor ve imkansız olacağını görmemek mümkün değil ama Nükhet'in duygudan eksik olduğunu söylemek biraz fazla komik. Sonuçda bir erkek ve bir kadın sesi var ortada ve biri 20 lerinde biri 60 ında ve aynı şarkıyı okumuş olmaları bizler için büyük bir nimet. İki farklı yaşanmışlığın bu kadar güzel şarkıya çok farklı yansımış olmasından daha doğal bişey olamazdı. Keşke Cem de bir Beni Benimle Bırak patlatsa ve uçursa bizi. Ama inanın hiçbir Nükhetçi 'naaptın be çocuk keşke okumasaydın' demiyecektir.

  13. Ale Ioana

    Wow. S-P-E-C-I-A-L!

  14. Güney YÜKSEL

    kıymetli cem adrianin şarkısı ve gerçekten duygu yapmacık olmuş hissedemedim begenmedim

    Caneria caneria

    sen söyle o zaman sadece sana çok yakışır çakma Cem adrian

  15. obstinate00

    Bu şarkıyı cover yapmış olması nükhet'in ne kadar kendine güvenen, bir şarkıcı olduğunu gösterir... cem adrian fanlarının 45 yıllık usta bir şarkıcıya yok şöyle yok böyle demelerini cehaletlerine veriyorum... Nükhet hertürlü müziği okuyabilen ender şarkıcılarımızdan biridir ayrıca bu şarkıyı da çok iyi söylemiş.

    Ale Ioana

    +ozgur ruh Evet. I used bing translator to translate your comment. You are right. I think Ms Duru's version is very beautiful also. And she deserves respect.

    obstinate00

    +Alexandra Ioana Thank you for your kindness.

    Talha Durgun

    AteistCin fan değil KAYIP ÇOCUK

    ABDULAZIZ MAKZOUM

    AteistCin I think it was veery and more beautiful with Cem Adrian

  16. Yaren Aşuk

    Cem Adrian sunun surasinda 10yila yakin bir bilinmisligi var.Fakat Nukhet Duru yillarin sanatcisi.Simdi siz kimle kimi karsilastiriyosunuz.???

  17. kenan kılıç

    cidden güzel bir şarkı. ve nihayet içine ruh katılmış bir yorumla dinleme olanağı da bulduk. tebrikler ve teşekkürler Nükhet Duru...

  18. ankaragazozu

    taşakları burulmuş gibi söylese daha güzel olurdu bence.

  19. Melike Sekman

    Cem Adrian'ın herkesten farklı kılan şey, şarkıyı söylerken karşısında ki insana bu duyguyu geçirmek. Cem'i dinlerken adeta onu hissediyor ve yaşıyorum. Amma velakin Nükhet Duru şarkıyı resmen şarkı söylemek için söylemiş. Hiçbir duygu geçirmiyo insana. Kimse bi Cem Adrian olamaz. Bırakın Cem söylesin siz susun bizde dinleyelim. Böyle bir felaket görmedim. Cem'in şarkılarını cover yapmak için, o ses o içtenlik gerekir. Ve Türkiye'de kimsede böyle bişey yok. Cover yapmak için yanlış kişiyi seçmiş ve kendisini rezil eden bir sanatçı... Sesine saygım sonsuz. Ama yaptığı iş, hiç iş değil..

  20. liza liza

    Cem Adrian'nın en güzel şarkısını nasıl mahvetmiş tamam saygılı olmak lazım da böyle bir felaket olamaz ben kendim müzikle uğraşıyorum böylesine kötü bir şarkı dinlemedim dediginiz gibi Cem Adrian'nın şarkılarını yalnızca kendi söylemeli

  21. Süleyman Mutlu

    şu kadının üstüne gitmeyin o sadece cem adrian şarkısını örnek almış.

  22. Ayşe Özşahin

    Sen sus Cem söylesin

  23. Bedran Gezer

    Tuz kralın en sevdiğim şarkılarından birini ne hala getirmişsn allah belanı versin nefret kadın

    Caneria caneria

    bela okuma günah pis, kafir

    Bedran Gezer

    @Caneria caneria bi siktir git amk

    Caneria caneria

    küfretme günah

    Bedran Gezer

    kibarca söylüyorum siktir git

    Caneria caneria

    tuz krala söylicem seni

  24. Tarık Başderici

    Ya cover mantığını anlamadan yorum yapmayin bi. Gayet güzel olmuş.

  25. Dilan Karaman

    Şarkı başkasına ait olsaydı bu cover için "Fena olmamış" denirdi, ancak şarkı Cem Adrian'ın. Ve o tüm ruhunun çığlığıyla söylediği için şarkılarını, bu cover çok çiğ bence. Başarısız. Ve katılıyorum arkadaşlarıma, Cem Adrian şarkılarına cover yapılmamalı.

    Elnur Zeynalturk

    Dilan Karaman Bu şarkı zaten Nukhet Durunun Cem Adrina albumune katmış sadece .

    next spring

    Yanılıyorsun bu şarkı cem adrian'a ait değil.Çok eskidir

  26. yılnaz koç

    olmamış be

  27. Furkan Kerpiç

    Farkli bir yorum bence guzel,

  28. Oğuzhan Emre Öz

    bu bir kazaydı diyelim en iyisi biz.

  29. Merve nizam

    Bir kere şarkının sunuş şekli yanlış "Türk pop müziğine damga vurmuş 11 şarkı" yazıyor fakat ne bu şarkı bir pop veyahut diğer adıyla popüler kültür müziği değil ne de asıl şarkıyı söyleyen kişi bir pop müzik sanatçısı değil. söyleyiş şekli, söylediği şarkı apayrı uymamış bu kişinin sesine.

    kenan kılıç

    @Merve nizam yorumunuza öldüm. bir de almanya afrika kıtasında bir adadır deseydiniz tam olacakmış. tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim :)

    Merve nizam

    @kenan kılıç ben sizin yorumunuz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, üzgünüm. büyük ihtimal anlamadığınız cümlelerimden ya da şarkıyı seslendiren kişi hakkında bilginiz var yalnızca bu sebepten yazdınız. tavsiyem bilgi sahibi olmadığınız konular hakkında yorum yapmamanız, gereksiz cümleler kurmamanız. eyvallah da iyi dilekleriniz için.

    kenan kılıç

    yorumuzu daha fazla zaman kaybıma değer görmediğimden olsa gerek sizin bana kurduğunuz cümleleri kurmaya zahmet etmemiştim. bilgisizlik temelli ukalalık küstahlıktır. pop müziği ve popüler kültürü de tanımlayınız sonraki yorumlarınızda da cahil cesaretinin ne olduğunu herkes görsün lütfen. başarılarrr :P

    Merve nizam

    @kenan kılıç bilginiz olsaydı bu yorumları bu şekilde yapmazdınız diye düşünüyorum. açıklamanıza göre küstahsınız öyleyse, küstahlıkla ne derece alakalıysa bu. size bu konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim. size daha fazla kendimi anlatmaya çabalayamayacağım, belli ki olmayacak. iyi araştırmalar dilerim.":P"

    kenan kılıç

    çok teşekkürler fışkırtıyorum. fışkırtmak yerine edebilirdim de aslında ama kendimi tutamadım. o araştırmamı önerdiğiniz konular zaten yıllardır akademik araştırmalarımın konuları. küstahlığa asla kaçmadan, ama altı dolu bir ukalalıkla ortalıkta gezinme hakkım var. ama sizin bana küstah demiş olmanız benim için hiç sakıncalı bir durum değil. sözden önce söyleyene bakıyorum ben. ;)

  30. Cem Uluturk

    Cem'in şarkıları sadece Ceme yakışır ;)

    Caneria caneria

    saçmalama lütfen

  31. Tuğçe Güvenman

    sen söyleme be abla :/

  32. Samet Öz

    Cem Adrian? Nükhet duru? Tanrımm...

  33. BRO

    sesine saygım varda amk şarkının

Ben Seni Çok Sevdim Şarkı Sözü
Ben Seni Çok Sevdim Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Ben Seni Çok Sevdim Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap