mp3 indir dur

Nükhet Duru - Bir Tek Sevgili

Bir Tek Sevgili
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Bir Tek Sevgili
Boyut
: 4.28 MB
Toplam İndirme
: 92 İndirme
Haftalık İndirme
: 58 İndirme
Tarih
: 10-05-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Nükhet Duru - Bir Tek Sevgili )
  1. Didem Genc

    Bu kadar güzel mi aktarılır bu şarkının sözlerinin duyguları? İnsanın içine işleyen şarkılardan biri bu... Mükemmel yorum...

  2. Ela'n Ulc

    👍👍👍👍süperr gerçekten

  3. Şarkılarla Konuşan Kadın

    Sevgidir ancak değiştiren. Dünyanın gerçeğini..Duyguları iyi eyleyen..İşte...... Dinlemek Anın nda..Değişirsiniz sevdiğinizde birini!..❤🙏🌹🌻🌼⚘🍀🍁🌞🌙🌟👍👌👣

  4. Tamer YILMAZ

    Yukarıdaki Albüm bilgisi yanlış. Bu şarkı 1987 tarihinde yayınlanan "Çek Halatı Gönlüm" albümünün 3. şarkısıdır. Benim Yolum albümü ile ilgisi yoktur. Beste: Thanos Mikroytsikos; söz: Murathan Mungan.

  5. ismail kartal

    1988 yılında TRT'de çalışırken MÜYAP'ın bir toplantısına görevli olarak gitmiştim mekan;Divan oteli balo salonuydu.dönemin kültür bakanı Namık Kemal Zeybek.Mesam Başkanı Yıldırım Gürses Dahil Başta Nükhet hanım olmak üzere onlarca sanatçımız hazır bulunmuşlardı.maalesef bugün bunlardan Esin Engin,Kayahan Ferdi Özbeğen  gibi bir kısmı hayatta değil.otuz yıllık bu görüntüler halen elimde bulunmakta.bunları ilgilenen firma sahibi veya sanatçı dostlarımıza verebilirim.

  6. ismail kartal

    Sözleri yanılmıyorsam Sezen Aksu'ya aittir.

    OIA Müzik

    Murathan Mungan sözleri

    ismail kartal

    Teşekkürler.

  7. ismail kartal

    Nihayet bu şarkı düzgün bir ses kalitesiyle yayınlanmış.

  8. sibel bek

    Müthiş!

Bir Tek Sevgili Şarkı Sözü
Bir Tek Sevgili Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Bir Tek Sevgili Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap