mp3 indir dur

Osman Öztunç - Dağlara Komşu Oldum

Dağlara Komşu Oldum
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Dağlara Komşu Oldum
Boyut
: 2.62 MB
Toplam İndirme
: 73 İndirme
Haftalık İndirme
: 53 İndirme
Tarih
: 25-02-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Osman Öztunç - Dağlara Komşu Oldum )
  1. Ahmet Can

    eyttttt amına koyayım yaltaklanmayınnnn ne mutlu turkum dıyene uzatmaYA HEPSIN YA HİÇ YA TÜRKSÜN YA PİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ...............

  2. Cihad76

    ulan kolay kolay ülkücü olabilirsiniz amaTÜRKCÜ asla, soyu sopu bellli olmayan picler, ne ne 'Mutlu Türküm diyene, soxyunu sopunu arastir onndan sonrs TÜRKÜM de

  3. Suleyman Sager

    Anlayamadigim su ki bu adam ne Turklerden ne de Kurtlerden bahsediyor. Sadece asktan bahsediyor. Simdi ne diye durup dururken Turklere hakaret ediyorsunuz? Bu kadar dusmanlik niye? Ben Turkoglu Turkum ama Ibo yu da severim Ahmet Kaya yi da. Cikip da benim ceddime alanen hakeret etmesikce ne oloduklari beni hic alakadar etmez. Iste Turkun ustunlugu buradan geliyor. Biz sizler gibi irkci degiliz.Siz her gordugunuz Turke hakaret etmekle birsey mi basardiginizi zannediyorsunuz?

Dağlara Komşu Oldum Şarkı Sözü
Dağlara Komşu Oldum Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Dağlara Komşu Oldum Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap