mp3 indir dur

Oya Bora - Böyle Bitmesin

Böyle Bitmesin
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Böyle Bitmesin
Boyut
: 2.87 MB
Toplam İndirme
: 50 İndirme
Haftalık İndirme
: 36 İndirme
Tarih
: 26-03-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Oya Bora - Böyle Bitmesin )
  1. 25 Ağustos

    Böyle bitmesin sen çok güzel bir dizisin

  2. angelsude

    Yarım kalan bir aşk acıtır beni, İncitir seniKırılır zaman ortasındanÖncesi sen, sonrası dumanGözyaşlarının uykusundanHalimiz değil midir harapAşk değil de nedir bu serapBir ucundan sen tut hayatınBir ucundan da benDüşünmeyeyim şimdi nerdesinGel be canım böyle bitmesinDelirmeyeyim şimdi kimlesinDön de canım böyle bitmesinYarım kalan her aşk yeşermek için şansı hak ederBilenen bıçak haşin olurKestiği yara kanar dururZamanla her yer ah onulurHalimiz değil midir harapAşk değil de nedir bu serapBir ucundan sen tut hayatın, bir ucundan da benDüşünmeyim şimdi nerdesinGel be canım böyle bitmesinDelirmeyeyim şimdi kimlesinDön de canım böyle bitmesinDüşünmeyim şimdi nerdesinGel be canım böyle bitmesin

  3. Ceren Aydogdu

    Ozledim beee ne diziydi😔

  4. ayka məmməd

    böyle bitmesin şarkısı

Böyle Bitmesin Şarkı Sözü
Böyle Bitmesin Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Böyle Bitmesin Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap