mp3 indir dur

Sagopa Kajmer - Kanibal Aşiretler

Kanibal Aşiretler
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Kanibal Aşiretler
Boyut
: 4.50 MB
Toplam İndirme
: 68 İndirme
Haftalık İndirme
: 40 İndirme
Tarih
: 19-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Sagopa Kajmer - Kanibal Aşiretler )
  1. Zhsnsbdv Zbsbxb ds

    Kuyruk sokumuna giren acinin sebebi iki saat ayakta beklemendir, banka kuyruklarinda can veren amcamin yasi yetmiştir desem devletin takıntıları birbirine derttir. Kimin sikinde o beklemis olup gitmis gazete parcalari birbirini misal etmis cehalete yenilen Avrupa Birligi azabası bitkin ulkemde cicek bile yeşermeye üşenmiş. Gelisimi gotunde cikan cibanı 2000 dolara estetik yapan doktorum, paranin metresi oldu, olmuş olacak takipte seyir halinde bekleyen nice okumuş evlat yollardaki kedi misali avare bakacak. Sonradan av kırmasını bilmek tehdidimiz olacak buna yürekten inanan bir ben değilim, bilirim. Bozuk düzen içinde eğri büğrü çengellerde yamulan darbenin, halkım kokan nefesi ile konuşmaktaki ihtiyar buyucunun takvimleri 2030'u gösterdiği vakit abartının ve cehaletin tartışıldığı sohbetle reyting vermekte. Allah'in verdiği akil emaneti cop edilmekte pes kes cekmekte. İlkokul terk sarlatanlar devlet gorevinde ahkan kesmekte, universite kapılarından giris bile olmadı bu vakitte çıkışta boşlukta yürümek tek mentalite. Adalete, yüce sıfatını takan bizler miyiz acaba? Evet bizleriz! Yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete? Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti. Go go sago sago yo. Adalete yuce sifatini takan bizler acaba yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete? Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya. kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yeah! (4x) Go go sago sago yo hooo. Toz bulutu arasında gecen on saniye neyi götürür ya da kimleri alır yanımdan ileri? Bu memlekette, iki saniyede mefta olanlar artık tarihe bir Türk klasiği olarak geçiyor, nereye onlarca darbe saplayan(saplayan) bir kutsal bahçede koparsan günahkar, kargalara yem olacak atının (???) Duvara kazıyın cesetlerini. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yazdığım hiçbir cümle çizilip yenilenmedi, neyse o. İçinden orgazm olan sana varan ki rap bi ruhtur inanmayan yoktur. 65 milyon olduk, cogaliyoruz, bosaldikca uruyoruz (sikimize) sahip olamayip kendi (sikimizle) ulkemizi yok ediyoruz. Sokaklarda atan travesti midir nedir soysuz, aids haseresini haramken tukuruklerinden yayarken. Ulkem askerin budalası olmus, 'atin olumu arpadan olsun' mentalitesiyle vurmakta sanalda (Hahaha) Yayilan mikroplar veba saciyor heba ediyor. Bir taraftan kanimizi (enemy) pirana gibi parcaliyor. Evsiz kalanlar da oluyor, toprak olanlar da. Neden? Soru isareti. Yeah! Sagopa Kajmer, tek yurek. Kanibal asiretlere raplen gerisi tek care dilime, insanim onemse bu kalemi. Yeah! (2x) Go go sago sago yo. Adalete yuce sifatini takan bizler acaba yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete. Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yeah! (2x)

  2. SILAHSIZ KUVVET

    Kuyruk sokumuna giren acının sebebi iki saat ayakta beklemendir, banka kuyruklarında can veren amcamın yaşı yetmiştir desem devletin takıntıları birbirine derttir. Kimin sikinde o beklemiş ölüp gitmiş gazete parçaları birbirini misal etmiş cehalete yenilen Avrupa Birliği azabası bitkin ülkemde çiçek bile yeşermeye üşenmiş. Gelişimi götünde çıkkan çibanı 2000 dolara estetik yapan doktorum, paranın metresi oldu, olmuş olacak takipte seyir halinde bekleyen nice okumuş evlat yollardaki kedi misali avare bakacak. Sonradan av kırmasını bilmek tehdidimiz olacak buna yürekten inanan bir ben değilim, bilirim. Bozuk düzen içinde eğri büğrü çengellerde yamulan darbenin, halkım kokan nefesi ile konuşmaktaki ihtiyar büyücünün takvimleri 2030'u gösterdiği vakit abartının ve cehaletin tartışıldığı sohbetle reyting vermekte. Allah'ın verdiği akıl emaneti çöp edilmekte peş keş çekmekte. İlkokul terk şarlatanlar devlet görevinde ahkan kesmekte, üniversite kapılarından giriş bile olmadı bu vakitte çıkışta boşlukta yürümek tek mentalite. Adalete, yüce sıfatını takan bizler miyiz acaba? Evet bizleriz! Yüzde kaç oranında inanırız bu gaflete? Gofret gibi harcanan gençliğe, çöp gibi kenara atılan yaşlıya kaç kumbara bağış yapılır? Soru işareti. Go go sago sago yo. Adalete yüce sıfatını takan bizler acaba yüzde kaç oranında inanırız bu gaflete? Gofret gibi harcanan gençliğe, çöp gibi kenara atılan yaşlıya. kaç kumbara bağış yapılır? Soru işareti. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanım önemse bu kalemi. Yeah! (4x) Go go sago sago yo hooo. Toz bulutu arasında geçen on saniye neyi götürür ya da kimleri alır yanımdan ileri? Bu memlekette, iki saniyede mefta olanlar artık tarihe bir Türk klasiği olarak geçiyor, nereye onlarca darbe saplayan(saplayan) bir kutsal bahçede koparsan günahkar, kargalara yem olacak atının (???) Duvara kazıyın cesetlerini. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanım önemse bu kalemi. Yazdığım hiçbir cümle çizilip yenilenmedi, neyse o. İçinden orgazm olan sana varan ki rap bi ruhtur inanmayan yoktur. 65 milyon olduk, çoğalıyoruz, boşaldıkça ürüyoruz (sikimize) sahip olamayıp kendi (sikimizle) ülkemizi yok ediyoruz. Sokaklarda atan travesti midir nedir soysuz, aids haşeresini haramken tükürüklerinden yayarken. Ülkem askerin budalası olmuş, 'atın ölümü arpadan olsun' mentalitesiyle vurmakta sanalda (Hahaha) Yayılan mikroplar veba saçıyor heba ediyor. Bir taraftan kanımızı (enemy) pirana gibi parçalıyor. Evsiz kalanlar da oluyor, toprak olanlar da. Neden? Soru işareti. Yeah! Sagopa Kajmer, tek yürek. Kanibal aşiretlere raplen gerisi tek çare dilime, insanım önemse bu kalemi. Yeah! (2x) Go go sago sago yo. Adalete yüce sıfatını takan bizler acaba yüzde kaç oranında inanırız bu gaflete. Gofret gibi harcanan gençliğe, çöp gibi kenara atılan yaşlıya kaç kumbara bağış yapılır? Soru işareti. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yeah! (2x)

  3. kazım karabekir

    Kuyruk sokumuna giren acinin sebebi iki saat ayakta beklemendir, banka kuyruklarinda can veren amcamin yasi yetmiştir desem devletin takıntıları birbirine derttir. Kimin sikinde o beklemis olup gitmis gazete parcalari birbirini misal etmis cehalete yenilen Avrupa Birligi azabası bitkin ulkemde cicek bile yeşermeye üşenmiş. Gelisimi gotunde cikan cibanı 2000 dolara estetik yapan doktorum, paranin metresi oldu, olmuş olacak takipte seyir halinde bekleyen nice okumuş evlat yollardaki kedi misali avare bakacak. Sonradan av kırmasını bilmek tehdidimiz olacak buna yürekten inanan bir ben değilim, bilirim. Bozuk düzen içinde eğri büğrü çengellerde yamulan darbenin, halkım kokan nefesi ile konuşmaktaki ihtiyar buyucunun takvimleri 2030'u gösterdiği vakit abartının ve cehaletin tartışıldığı sohbetle reyting vermekte. Allah'in verdiği akil emaneti cop edilmekte pes kes cekmekte. İlkokul terk sarlatanlar devlet gorevinde ahkan kesmekte, universite kapılarından giris bile olmadı bu vakitte çıkışta boşlukta yürümek tek mentalite. Adalete, yüce sıfatını takan bizler miyiz acaba? Evet bizleriz! Yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete? Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti. Go go sago sago yo. Adalete yuce sifatini takan bizler acaba yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete? Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya. kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yeah! (4x) Go go sago sago yo hooo. Toz bulutu arasında gecen on saniye neyi götürür ya da kimleri alır yanımdan ileri? Bu memlekette, iki saniyede mefta olanlar artık tarihe bir Türk klasiği olarak geçiyor, nereye onlarca darbe saplayan(saplayan) bir kutsal bahçede koparsan günahkar, kargalara yem olacak atının (???) Duvara kazıyın cesetlerini. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yazdığım hiçbir cümle çizilip yenilenmedi, neyse o. İçinden orgazm olan sana varan ki rap bi ruhtur inanmayan yoktur. 65 milyon olduk, cogaliyoruz, bosaldikca uruyoruz (sikimize) sahip olamayip kendi (sikimizle) ulkemizi yok ediyoruz. Sokaklarda atan travesti midir nedir soysuz, aids haseresini haramken tukuruklerinden yayarken. Ulkem askerin budalası olmus, 'atin olumu arpadan olsun' mentalitesiyle vurmakta sanalda (Hahaha) Yayilan mikroplar veba saciyor heba ediyor. Bir taraftan kanimizi (enemy) pirana gibi parcaliyor. Evsiz kalanlar da oluyor, toprak olanlar da. Neden? Soru isareti. Yeah! Sagopa Kajmer, tek yurek. Kanibal asiretlere raplen gerisi tek care dilime, insanim onemse bu kalemi. Yeah! (2x) Go go sago sago yo. Adalete yuce sifatini takan bizler acaba yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete. Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yeah! (2x)

  4. Emre Özkurt

    Sozleride açıklamada paylaşır mısın

    Best Playlist

    Paylaşırım Kardeşim

    SILAHSIZ KUVVET

    @Best Playlist Kuyruk sokumuna giren acının sebebi iki saat ayakta beklemendir, banka kuyruklarında can veren amcamın yaşı yetmiştir desem devletin takıntıları birbirine derttir. Kimin sikinde o beklemiş ölüp gitmiş gazete parçaları birbirini misal etmiş cehalete yenilen Avrupa Birliği azabası bitkin ülkemde çiçek bile yeşermeye üşenmiş. Gelişimi götünde çıkkan çibanı 2000 dolara estetik yapan doktorum, paranın metresi oldu, olmuş olacak takipte seyir halinde bekleyen nice okumuş evlat yollardaki kedi misali avare bakacak. Sonradan av kırmasını bilmek tehdidimiz olacak buna yürekten inanan bir ben değilim, bilirim. Bozuk düzen içinde eğri büğrü çengellerde yamulan darbenin, halkım kokan nefesi ile konuşmaktaki ihtiyar büyücünün takvimleri 2030'u gösterdiği vakit abartının ve cehaletin tartışıldığı sohbetle reyting vermekte. Allah'ın verdiği akıl emaneti çöp edilmekte peş keş çekmekte. İlkokul terk şarlatanlar devlet görevinde ahkan kesmekte, üniversite kapılarından giriş bile olmadı bu vakitte çıkışta boşlukta yürümek tek mentalite. Adalete, yüce sıfatını takan bizler miyiz acaba? Evet bizleriz! Yüzde kaç oranında inanırız bu gaflete? Gofret gibi harcanan gençliğe, çöp gibi kenara atılan yaşlıya kaç kumbara bağış yapılır? Soru işareti. Go go sago sago yo. Adalete yüce sıfatını takan bizler acaba yüzde kaç oranında inanırız bu gaflete? Gofret gibi harcanan gençliğe, çöp gibi kenara atılan yaşlıya. kaç kumbara bağış yapılır? Soru işareti. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanım önemse bu kalemi. Yeah! (4x) Go go sago sago yo hooo. Toz bulutu arasında geçen on saniye neyi götürür ya da kimleri alır yanımdan ileri? Bu memlekette, iki saniyede mefta olanlar artık tarihe bir Türk klasiği olarak geçiyor, nereye onlarca darbe saplayan(saplayan) bir kutsal bahçede koparsan günahkar, kargalara yem olacak atının (???) Duvara kazıyın cesetlerini. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanım önemse bu kalemi. Yazdığım hiçbir cümle çizilip yenilenmedi, neyse o. İçinden orgazm olan sana varan ki rap bi ruhtur inanmayan yoktur. 65 milyon olduk, çoğalıyoruz, boşaldıkça ürüyoruz (sikimize) sahip olamayıp kendi (sikimizle) ülkemizi yok ediyoruz. Sokaklarda atan travesti midir nedir soysuz, aids haşeresini haramken tükürüklerinden yayarken. Ülkem askerin budalası olmuş, 'atın ölümü arpadan olsun' mentalitesiyle vurmakta sanalda (Hahaha) Yayılan mikroplar veba saçıyor heba ediyor. Bir taraftan kanımızı (enemy) pirana gibi parçalıyor. Evsiz kalanlar da oluyor, toprak olanlar da. Neden? Soru işareti. Yeah! Sagopa Kajmer, tek yürek. Kanibal aşiretlere raplen gerisi tek çare dilime, insanım önemse bu kalemi. Yeah! (2x) Go go sago sago yo. Adalete yüce sıfatını takan bizler acaba yüzde kaç oranında inanırız bu gaflete. Gofret gibi harcanan gençliğe, çöp gibi kenara atılan yaşlıya kaç kumbara bağış yapılır? Soru işareti. Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yeah! (2x)

    SILAHSIZ KUVVET

    @Best Playlist al diğerlerinde sesli harfler yanlış bunu koy

  5. Enes BİLGİÇ

    You tube a yüklerken şarkının yılını da yazar mısın açıklamaya , o yıla göre dinlemeye çalışırız güzel olur

    Best Playlist

    Şarkıları Albüm İsimleriyle Oynatma Listesine Ekledim Kardeşim Oynatma Listelerimden Bakabilirsin Kardeşim

Kanibal Aşiretler Şarkı Sözü
Sagopa Kajmer Kanibal Aşiretler Şarkı Sözleri

Kuyruk sokumuna giren acinin sebebi iki saat ayakta beklemendir, banka kuyruklarinda can veren amcamin yasi yetmiştir desem devletin takıntıları birbirine derttir. Kimin sikinde o beklemis olup gitmis gazete parcalari birbirini misal etmis cehalete yenilen Avrupa Birligi azabası bitkin ulkemde cicek bile yeşermeye üşenmiş. Gelisimi gotunde cikan cibanı 2000 dolara estetik yapan doktorum, paranin metresi oldu, olmuş olacak takipte seyir halinde bekleyen nice okumuş evlat yollardaki kedi misali avare bakacak. Sonradan av kırmasını bilmek tehdidimiz olacak buna yürekten inanan bir ben değilim, bilirim. Bozuk düzen içinde eğri büğrü çengellerde yamulan darbenin, halkım kokan nefesi ile konuşmaktaki ihtiyar buyucunun takvimleri 2030'u gösterdiği vakit abartının ve cehaletin tartışıldığı sohbetle reyting vermekte. Allah'in verdiği akil emaneti cop edilmekte pes kes cekmekte. İlkokul terk sarlatanlar devlet gorevinde ahkan kesmekte, universite kapılarından giris bile olmadı bu vakitte çıkışta boşlukta yürümek tek mentalite. Adalete, yüce sıfatını takan bizler miyiz acaba? Evet bizleriz! Yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete? Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti.

Go go sago sago yo. Adalete yuce sifatini takan bizler acaba yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete? Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya. kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti.

Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yeah! (4x)

Go go sago sago yo hooo. Toz bulutu arasında gecen on saniye neyi götürür ya da kimleri alır yanımdan ileri? Bu memlekette, iki saniyede mefta olanlar artık tarihe bir Türk klasiği olarak geçiyor, nereye onlarca darbe saplayan(saplayan) bir kutsal bahçede koparsan günahkar, kargalara yem olacak atının (???) Duvara kazıyın cesetlerini.
Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yazdığım hiçbir cümle çizilip yenilenmedi, neyse o. İçinden orgazm olan sana varan ki rap bi ruhtur inanmayan yoktur. 65 milyon olduk, cogaliyoruz, bosaldikca uruyoruz (sikimize) sahip olamayip kendi (sikimizle) ulkemizi yok ediyoruz. Sokaklarda atan travesti midir nedir soysuz, aids haseresini haramken tukuruklerinden yayarken. Ulkem askerin budalası olmus, 'atin olumu arpadan olsun' mentalitesiyle vurmakta sanalda (Hahaha) Yayilan mikroplar veba saciyor heba ediyor. Bir taraftan kanimizi (enemy) pirana gibi parcaliyor. Evsiz kalanlar da oluyor, toprak olanlar da. Neden? Soru isareti. Yeah!
Sagopa Kajmer, tek yurek.

Kanibal asiretlere raplen gerisi tek care dilime, insanim onemse bu kalemi. Yeah! (2x)


Go go sago sago yo. Adalete yuce sifatini takan bizler acaba yuzde kac oraninda inaniriz bu gaflete. Gofret gibi harcanan genclige, cop gibi kenara atilan yasliya kac kumbara bagis yapilir? Soru isareti.

Kanibal aşiretlere Rap'len gerisi tek çare dilime, insanim önemse bu kalemi. Yeah! (2x)



Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap