mp3 indir dur

Şemistan Alizamanlı - Bay Yurdum

Bay Yurdum
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Bay Yurdum
Boyut
: 3.67 MB
Toplam İndirme
: 62 İndirme
Haftalık İndirme
: 46 İndirme
Tarih
: 31-10-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Şemistan Alizamanlı - Bay Yurdum )
  1. Ehliman Qadarov

    YAŞASIN TÜRK !!!

  2. Alper Ünal

    Soydaşlar  sözlerini bilen varsa yazarsa çok sevinirim TTK

    Nergis_z

    Türkçesini yazıyorum,Azerbaycancada yazarım isterseniz Çıkıp ergenekondan biz Göktürke yol aldıkÖtükende yurt salıp,Bozkurt olup ucaldıkAltaydan 3 kıtaya,barıt olduk dağattıkKılıç dizlerimizde biz tarihler yarattıkKendimize güvenip,dedemizle övündükBiz Hunlardan Oğuza,Oğuzdan Türke geçtikTürk yurdu,türk ocağı yalnız kendi kadardırBir ucu Kafkasyada bir ucu AltaydadırBayrağımda parlar bir yıldız bir ay yurdumBayrakları indiren bay yurdumBizim damarımızda gur seller çağlıyırdıAnamız cengi üstte bizi kundaklıyırdıAtıcıyıq demeden sınır tanımadık bizDüşman attımlarına sınır oldu göğsümüzYurt yolunda ölüme,sahfa dizilen bizizÇadırlarda doğup,çayırda ölen bizizBir kökden bin katlanıp,bizim ulu neslimizTatar,Başkırt,Karaçay,Özbek,Türkmen,Kazak,bizHüner göstermeğince adsız yaşamışım benDedem korkut ad verip bize hünerimizdenUlu babam söylemiş ya şehit ya gazi olŞehitlik maramıdır Gaziliğe giden yolDoğum ile varlığım bir mecradan yol alarKanımda millet kanı,ruhumda İslam yaşarDokunmasın yurduma bir an düşman nefesiGelsin minarelerden Allahu ekber sesiBayrağımda parlayar bir yıldız bir ay yurdumBayrakları indiren bay yurdum.

    Alper Ünal

    +Nergis N Çok teşekkürler var olun TTK

  3. Alper Ünal

    HEDEF TURAN 

  4. meralodem

    İlk işimiz Karabağ konusunu çözmek olmalı

  5. mumutt1

    Ermeninin Rusun Çinlinin aq. Yaşasın Türkler..Türkiye-Azerbaycan-Kazakistan-Kırgızistan-Özbekistan-Türkmenistan-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti.Özümüz BİR!..Doğu Türkistana Karabağa azatlık Altaylar Başkurdlar Balkarlar Çuvaşistanlılar Dağıstanlılar Gagavuzya Hakasya Karaçay Karakalpakistan Tataristan Tuva Türklerin Yakutistan !Bütün Türkler bir ordu!

  6. Ramin Aliev

    yawasin butun turkler sikim ermenlerin anasini

  7. MrVEGA71

    Harika sözleri var. Şemistan üstad bravo.

  8. Ruslan Melikov

    Ne xoshbextdir turkem deyen !!!!!!!!!!

  9. Musa Mustafayev

    Super ifaç super musiqi!!! Bayraqlari endiren, hey, hey, Bay yurdum!!! Fatih Sultan Mehmet kimi serkerdesi olan millete esq olsun!!!Heyf ki,indi 3-4 ermeninin elinde qalib!

    anonymus2050 Anonymus

    Musa Mustafayev Beli Şah İsmayıl da unutmayaq.

  10. BirTurk44

    Paylaşımiçin teşşekür ederim arkadaşım Fakat başlıkları Türkiye Türkcesi ile yazarsan daha çok kişi izler Yaşasın Turan,Yaşasın Türk Milleti.!!

Bay Yurdum Şarkı Sözü
Bay Yurdum Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Bay Yurdum Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap