mp3 indir dur

Şivan Perwer - Ferze

Ferze
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Ferze
Boyut
: 3.89 MB
Toplam İndirme
: 82 İndirme
Haftalık İndirme
: 42 İndirme
Tarih
: 22-07-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Şivan Perwer - Ferze )
  1. Zardusht Arbil

    Şivan bi serê xwe şorişek çêkiriye. Kurdek tine ser vê Erdê ew şorişvanê hunerî û siyasî nas neke. Şivan yeke qet nabe du. Şivanek din qet wê çênebe û peyda nebe.

  2. Zübeyir

    gururumuzsun şivan...

  3. Yılmaz Balkaya

    Senin nasıl bir söyleşisin var mamoste tu Nemri her hebi

  4. Sorano Lorano

    الحياة........وقائع والموسيقى........روائع يوحدهما فنان بديع.......الصنائع كم عظيم أنت يا شفان......و رائع

  5. Şeneqirk

    Ev kîye pê re dibêjê pêve mîz kirîyê

  6. Mustafa Yildiz

    ferze kadın ismi onu seven kişi ona sitran yapmış övgüler yagdirmis

  7. İbrahim Mete

    Bir şarkıyı yada türküyü anlamak için söylendiği dili bilmek yetmiyor aynı zamanda kültürünü de bilmek gerek

  8. Idris Bingöl

    yorum bu dur baska zirto lari tafsiye etmeyin XEZAL 'in haricinde

  9. Xelil Loman

    Kek Sivan tu nemiri her biji.

  10. farzan osman

    ez ferzendam😍😎

  11. Yolcu

    Lo Şivano tu nemrî! Te diléme heland. Xwezi te welati xwe terk u diyar nekirbuya. Lé em çi bikin mixabén ewan Dehak'an nehişt én em welaté xweda şabin.

    devran demirel

    Erè 🙏

  12. Dewrim Tuncel

    Bu şarkıyı bide burhan berken den dinlemenizi tavsiye ederim

    Erkan Tunç

    Cuma Tuncel berbatt

    emrah yıldırım

    Cuma Tuncel Bu senin söyledigini burhan berken bile duysa güler Şivanın yorumuyla herhangi birinin yorumunu karşılaştırmasını bile yaptığın çok ayıp adam dünyaya Malolmuş bir sanatçı

    Sinan Noyan

    emrah yıldırım yaw arkadaşim tarz farkı var ortada biz şıwan kötü demiyoruz yanlış algılamayın

    emrah yıldırım

    Sinan Noyan türkülerin tarzı olmaz.

    Sinan Noyan

    emrah yıldırım O zaman duygu diyelim biz ona emrah

  13. İrfan Duyar

    Kahraman, ferzende bey'in anısına yazılmış

    devran demirel

    Alkasi bile yok kardeşim ferzê kadin dir rahmetli ferzende bege şakıro stran yapmiş bende başta öyle sandım 🙏

  14. Tekno Loji

    d.yeri siverek olacaktı ;)

  15. Dilek Cekil

    mükemmel yorum

  16. musayebeasa

    Ferzê Ferzê lê Ferzê, Ferzê lê Ferzêli qam û bejnê bejna FerzendayêBejnê Bejnê lê Bejnê, Bejnê lê Bejnê bejna Ferzendêweke take rihanêbejna min ne kin e lêne dirêj e lêtayek rîhana yexwe berda vê jengêserya bişo lêçava kil ke lêbiska şeh ke lêtuncika berde lê FerzendayêFerzê Ferzê lê Ferzê, Ferzê lê Ferzêli qam û bejnêli bejna FerzendayêBejnê Bejnê lê Bejnê, Bejnê lê Bejnê bejna Ferzendêweke take rihanêFerzê, bala xwe da çûmin ra bû da dûli bejnê û qamêli bejna FerzendayêBejnê gelek kûr bûn lêem daketin lêkew kevokam lênizanim tê ji mala kêFerzê Ferzê lê Ferzê, Ferzê lê Ferzêli qam û bejnêli bejna FerzendayêBejnê Bejnê lê Bejnê, Bejnê lê Bejnê bejna Ferzendêweke take rihanêez û Bejna xwe çûn lêtev daketin lêbulbul û şalûlli me rabûn temaşêBejnê carek were lêrûnê li vê hêlêmijûl bin li ser eşq û evînêFerzê Ferzê lê Ferzê, Ferzê lê Ferzêli qam û bejnêli bejna FerzendayêBejnê Bejnê lê Bejnê, Bejnê lê Bejnê bejna Ferzendêweke take rihanê--------------------------------------------------------------------------Ferzê Ferzê lê Ferzê, Ferzê lê Ferzêo boya, endamaFerzendê’nin o boyuna, (hele bir bakın)Bejnê Bejnê lê Bejnê, Bejnê lê BejnêFerzendê'nin boyureyhan dalı gibiboyu kısa da değiluzun da değilbir reyhan dalı gibidirsallana sallana indi yeşilliklerin arasınayıkangözlerine sürme çekperçemini tarazülüflerini bırak ah FerzendêFerzê Ferzê lê Ferzê, Ferzê lê Ferzêo boya, endamaFerzendê’nin o boyuna, (hele bir bakın)Bejnê Bejnê lê Bejnê, Bejnê lê BejnêFerzendê'nin boyureyhan dalı gibiFerzê baktım gidiyorkalktım peşine düştümboyu ve endamıah Ferzendê’nin boyuBejnê epey ilerledibiz de indik peşindenkekliğim güvercinimbilmem ki kimden (evinden) gelirFerzê Ferzê lê Ferzê, Ferzê lê Ferzêo boya, endamaFerzendê’nin o boyuna, (hele bir bakın)Bejnê Bejnê lê Bejnê, Bejnê lê BejnêFerzendê'nin boyureyhan dalı gibiben ve Bejnê’m gittikbirlikte indikbülbül ve şalul misali (arıkuşu)herkes bize bakakaldıBejnê bir kerecik gel helegel otur bu yanımaaşk ve sevdayla muhabbete dalalımFerzê Ferzê lê Ferzê, Ferzê lê Ferzêo boya, endamaFerzendê’nin o boyuna, (hele bir bakın)Bejnê Bejnê lê Bejnê, Bejnê lê BejnêFerzendê'nin boyureyhan dalı gibi

    Serhat KiliC

    tüm versiyonlara atmışsın eline sağlık :)

    Handren Qandil

    sax bî heval, sehet xwesh. Bijî Kurd, bijî Kurdistan, bijî zimanê kurdî, bijîn çiyayên Kurdistanê!

Ferze Şarkı Sözü
Ferze Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Ferze Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap