mp3 indir dur

Soner Olgun - Dut Ağacı

Dut Ağacı
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Dut Ağacı
Boyut
: 3.64 MB
Toplam İndirme
: 65 İndirme
Haftalık İndirme
: 48 İndirme
Tarih
: 26-11-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Soner Olgun - Dut Ağacı )
  1. Hasan Alıyev

    Azerbaycan sarsının sevıldıyını gördüm gözleri. Doldu mutlu sizi sevıyorum Turkıyem ❤

  2. Şemil Dilekçi

    Kusursuz

  3. Esen Müzik

    Söz ve bestesi bir şahısa ait olmayan tüm eserler için, tüm dünyada Anonim veya Geleneksel yazılır. Anonim yazıldığı zaman eser herhangi bir ülkeye, bir ırka, bir halka mal edilmiş olmuyor... ("Soner Olgun, yayınlandığı tarihten itibaren büyük ilgiyle karşılanan “Efsane Türküler” adlı son albümündeki, Azerbaycan yöresine ait anonim bir halk türküsü olan "Dut Ağacı" eserine, Fethiye’de, Yakapark ve Tlos Antik Tiyatrosu'nun tarihi ve doğal güzellikleri arasında klip çekti…")Müzik evrenseldir. Müzik insanın ruhunu iyileştirir. Müzik dinlerken böyle art niyetli düşünceler içine girmek insanı strese sokar, hasta eder.İlginiz için çok teşekkür eder, Esenlikler dileriz...Esen Müzik

    c Ferecova

    Esen Müzik o zaman sizde geleneksel yazsaydiniz..zaten hic guzel soylememis..guzelim sarkimizi berbat etmis..bu kadar degerli guzel bir sarkiyi boyle igrenc yorumlayan soner olguna yaziklar olsun

  4. Nicat Huseyn0vv

    ilk ve tek mahnı eladı pis deyil👍

  5. Anlat Dinliyorum

    Oo en sevdiğim şarkılardannn

  6. Esen Müzik

    Soner Olgun, yayınlandığı tarihten itibaren büyük ilgiyle karşılanan “Efsane Türküler” adlı son albümündeki, Azerbaycan yöresine ait anonim bir türkü olan "Dut Ağacı" eserine, Fethiye’de, Yakapark ve Tlos Antik Tiyatrosu'nun tarihi ve doğal güzellikleri arasında klip çekti…Çağdaş müziğin her türlü form ve olanaklarının kullanıldığı ve Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinin katkısıyla hazırlanan Efsane Türküler albümünde, unutulmaz türkülerimizi eşsiz yorumuyla yeniden seslendiren Soner Olgun, albümdeki bütün eserlere de klip çekmeye devam ediyor…Müzik yönetmenliğini SONER OLGUN ORKESTRASI'nın gitaristliğini ve şefliğini yapan Utkan Marangoz’un yaptığı türkünün klip yönetmenliğini de genç ve başarılı yönetmenlerimizden Ersin Taş yaptı. Dut Ağacı klibinde Soner Olgun'a, ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Zeynep Gülmez eşlik etti.

  7. Onur Çobanoğlu

    İkinci yorum benden olsun değerlenir buralar #rez

Dut Ağacı Şarkı Sözü
Dut Ağacı Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Dut Ağacı Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap