mp3 indir dur

The Madcap - Saman Alevi

Saman Alevi
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Saman Alevi
Boyut
: 3.59 MB
Toplam İndirme
: 75 İndirme
Haftalık İndirme
: 41 İndirme
Tarih
: 09-05-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (The Madcap - Saman Alevi )
  1. eylem salın

    yeni nesil bilmez bu şarkı coverdır. Orijinalini Ozan Orhondan dinleyin. Metal müzik seven biri olarak şunu söylemeliyim ki şarkının içine edilmiş.

  2. Mehmet Burak Girgin

    muhteşem

  3. Batuhan Aktaşgil

    Ben sadece les paul a kitlendim mükemmel ya sarı sarı

  4. atakan üçok

    Faruk abi candır :))

  5. Serkan Bolca

    Bilmeyenler için söyleyeyim. Şarkı cover...bunu yanılmıyorsam 92 yılında Ozan Orhon yorumladı...

  6. Heçkır Boy

    Solist çok güçsüz kalmış arkadaki elemanlara göre

  7. Zehra Karabucak

    seperate ways mi olmus biraz ? :)

  8. Zehra Karabucak

    seperate ways mi olmus biraz ? :)

  9. Burhan Beyazay

    Grup müthiş, vocal zayıf ve itici...o ses bartu tadında bi vocal lazım bu gruba...

  10. Janissary Wolves

    Ozan orhon daha iyi söylemiş diyenler eminim şarkıyı ilk defa madcap le keşfetti

  11. KEN Master

    Şarkı çok iyi olmuş bu arada Deniz abi artik definasyona girsin lütfen :)

  12. Uğur Mallı

    30 saniyede bir pinch harmonic duymayaydım benim için daha güzel olabilirdi Herkes enstrumanında bakin bu hafta bunu öğrendim tarzında çaldığı için sound ta bir ego savaşı hissettim ama elinize emeğinize sağlık bu kadar yetenekli insanların oluşturduğu bir grup çok daha iyi şarkılarla dinleyenlerin karşısında olacaktir başarılar 👍👍

  13. Fulya Doğramacı

    mükemmel bir şarkı yıllar sonrs görmek için yorumu buraya bırakıyorum 😍

  14. Kuntay Aybars

    Sağlam cover olmuş \m/

  15. Ayşe Karabulut

    deniz ve izgiciğim çok başarılı bi şarkı tebrik ederim

  16. Arslan YAĞAN

    bu sarkiya n zaman cover yapilir diye uzun zamandir bekliyodum ki siz yapmissiniz,ama malesef ben pek begenemedim, sarki daha iyisini hakediyor bence ,fikir guzel elinize saglik

  17. İlker Kurt TV

    Sürer meeeeKolay maaa yapmasaydın iyiydi ablacım be

  18. mynameishelp

    ben beğendim. ortalama çok düşük eskileri cover yapmak daha mantıklı.bence fena da olmamış. ama üretim zorunlu birşey.

  19. murderousarin bmth

    Harika ❤

  20. Gokhan Bassoy

    Güzel hoş düzenleme olmuş.Zaten severek takipteyiz Madcap'i. Sadece davulcu arkadaş biraz daha vursaymis tomlara zillere çok sırıtmış o hareketleri gözüme çok takıldı

  21. Evra Eleanor

    Harikasınız , başka denecek söz yok. \m/ ❤️

  22. esra aktürk

    Yeşil gitarlı çok tatllı klip ve sarkı başarili

  23. İsgəndər

    muzik ---METALWINGS - Crying of the Sun ----

  24. Askin Simsek

    Arkadaşlar salak mısınız? Bu kadar güzel bir is yapılmasına ve ülkemizde rock/metal müzik tutmamasına rağmen kötü yorum yazanlar? Gidip ece seçkin aleyna tilki dinler misiniz, burayı meşgul etmeyin.

  25. Tuncay mutlu

    bunlar instagramda dream on u şaşırıp Ronnie James Dio'nun şarkısı olarak paylaşan salaklar değil mi? :D

    Deniz Sayman

    Şaşırıp he mi canım?"Dream On"'u Dio'da söylemiş olduğu için ve bizim Dio'nun söylediği tek coverımız o olduğu için (Coverda orjinalinden partiler de var, Dio & Malmsteen versiyonundan vokal melodileri de, kendi eklediğimiz kısımlar da), ölüm yıldönümünde paylaşarak Dio'yu andık. Ne düşündüğün çok umurumda değil ama senin gibi nefretten beslenenler her zaman, her koşulda bir şeyler bulacaktır, fazla ortalıkta türemeyin diye yazayım dedim.Salaklar konusuna gelecek olursak; grupta senin yaşın kadar yıldır sahnede olan, Aerosmith'in, Guns N' Roses'ın, Whitesnake, Deep Purple gibi bir çok grubun ve farklı tarzlardaki grupların, müzisyenlerin albümlerini çıktığı yıl almış, dinlemiş (ve sadece bir kere değil, binlerce kere tüm albümü dinlemiş, çalışmış, iyice hatmetmiş), senelerce sahnede icra etmiş, yıllarca stüdyo işletmiş, İTÜ Sound Engineering & Design yüksek lisans, Hacettepe Fizik Mühendisliği, Gazi Müzik Öğretmenliği, Bilkent İç Mimarlık mezunları olup müzikle geçinen, işi sadece müzik olan insanlarız. Bu tarz için çok çok zor bir coğrafyadayız biliyorum, senin gibi bir çoğunun içinde kıskançlık ve nefret var bunu da biliyorum. Ama kısıtlı imkanlarla, sadece verdiğimiz konserlerle kazanarak, sevdiğimiz müziği yapmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bunu yaparken de senin gibilere pabuç bırakmayacağım.O yüzden hafif hafif uzaklaş ve az ötede oyuncaklarınla oyna.

    Tuncay mutlu

    bana şunu açıklar mısın öyleyse; neden bunu size söylediklerinde yorumları kaldırıp kişileri engelleyip başkalarına da "google dio dream on" şeklinde cevap veriyorsunuz? sen bunları biliyorsan bile instagram hesabınızı yöneten kişiye ders vermeniz gerekiği kesin...ben kendi oyuncaklarımla oynarım ve onlara gayet hakimim. size de aynını temenni ederim ;)

    Deniz Sayman

    Tuncay mutlu Çünkü kötü niyetli olmayan herhangi biri googleda çıkan sonucu çözümleyebilecek kapasitededir diye düşünüyorum. Ve bizim negatif enerji yüklü insanlara çevremizde, konserlerimizde, sosyal medya hesaplarımızda yer yok. Merak etme senin yaşın kadar yıldır biz enstruman başında, bilhassa sahnedeyiz. İşinize bakınız.

    Tuncay mutlu

    Başkasının hatasını kapatmak için kendinizi bu kadar yıpratmayın. Eğer olumsuzluklardan uzak olmak istiyorsanız Youtube hesabınızı kapatmanız gerekir çünkü sizin de detaylı bir şekilde incelediğiniz üzere yorumlarınz %80i olumsuz ve vokaldeki teyzenin ne kadar kötü olduğuna ilişkin. üzgünüm siz çok iyi gitar çalıyorsunuz keşke etrafınızdakiler de bunun değerini bilebilse solistiniz alevli elbise giymese... elbiseyi geçti kanımca vokal kötü diyemiceyeceğim çünkü tam rezalet. He siz eleştirilere açık değilseniz hele ki yorumlara tamamen kapalıysanız ki (bunu instagram sayfanızda engelleme yapmanızdan anlayabiliyoruz) videonuzu yorumlara kapatın derim. Söyleyeceklerim bu kadar... ifade özgürlüğü değil mi? Evet. Hoşçakalın.Bu arada 30 yaşındayım bir daha düşün istersen.

    Deniz Sayman

    Tuncay mutlu “Kanınca” rezalet olabilir ama İzgi efsane bir solist. Canlı izleyenler farkında, izlememeiş olanlar da zaman içinde anlar. Yorumlara kapalı değiliz ama herkesin yorumlarına açık da değiliz. Mesela eline klavye almış bir çocuğun yorumları beni ilgilendirmiyor. İyi müzik dinleyicilerine, iyi müzisyenlere zaten fikirlerini kendimiz soruyoruz. Yorumların çoğu kötü olabilir ama internetin şizofren hayatı yaşanılan bir yer olduğunu çok iyi biliyorum. Bugün böyle, yarın başka. Ayrıca bu yorumlar sadece bizim ülkeden geliyor, bir senin gibi negatif tiplerden, iki Rock N’ Roll tınıları kulağında olmayanlardan. Çok farklı memleketlerden insana çaldık ve yorum aldık, buradaki durum hiç bir yerde yok. Ama anlıyorum da durumu, arabeskle, yandım bittimle büyümüş, kafayı uyuşturup indie dinleyen bir kitle baskın. Bunu anlıyorum ama yakınmıyorum, değiştirmek için elimden geleni yapıyorum. İlk şarkımız “Rock N’ Roll Revolution”, biz bu devrim için uğraşıyoruz, mesela liselere gidip çalıyoruz ki gençlerin kulağında yer etmeye başlasın bu müzik.Kendimi ve çalıştığım müzisyenleri tanıyacak, anlayacak kapasitedeyim. Elbette hepimizin gideceği çok yol var. İzgi dünya çapında bir ses, onu daha iyi parlatacağız, birlikte daha güzel şarkılar da yapıcağız, zaman içinde herşey kendiliğinden çözülecek, biz büyüyeceğiz, dünyaya açılacağız, oturduğu yerden ancak yazan tipler de eriyerek azalacak. Bu coğrafya için yeni bir şey yapıyoruz, kim bunu yapıyor olsa aynı sıkıntılardan geçmek zorunda. Bunun için imtiyaz da beklemiyoruz, bu işin hemen olmasını da. Sadece sevdiğimiz şeyi yapıyoruz, canımız nasıl isterse öyle yapıyoruz.

  26. Adem köse

    40 sene geriden gelmesek artık

  27. Deniz Savkay

    Sonuna (cover) yazsaydınız da ustaya saygı olsaydı...

  28. King Of Darkness

    Solisti çek 10 numara grup 👍

  29. Tunahan Kayabaş

    Çok ateşli bir şarkı 😂

  30. MetreKare Official Chanel

    B*k atan atana ama fikir yok.Ben nacizhane fikir olarak ufak bir eleştiri yapmak istiyorum şarkı sanatsal açıdan mükemmel mix dengeler kayıt vs.. Ancak ''marjinallik'' ''tarzlık'' konusunda da çalışmalar yapılsa tadından yenmez.Böyle projeler bence artık piyasaya girmeli.Özellikle dinleyici kitlelerin bakış açısı çok kısıtlı. Netd müziği bu konuda da eleştiriyorum.Daha çok rock ve metal paylaşımları yapılmalı.Böylece önyargıların bu tarzlara azalma durumu gerçekleşir.

    The Commentator

    MetreKare Official Chanel +1

    The Commentator

    MetreKare Official Chanel Metalcileri satanist sanan dargoruslu beyinsizleri biraz azaltmamiz lazim.

  31. Uğur Alkapar

    Kimsenin hatırlamadığı bir şarkıdan cover yapmak. Hem de 80'lerden kalma bir sound'la. Kötü fikir!

    QAOSbringer

    esprisi zaten 80'lerden kalma soundları özleyenlere. sen yanlış gelmişsin evlat.

  32. Süleyman Yıldırım

    süper ve ötesi olmuş, üstelik her şeyiyle . Türkçe'de de, İngilizce'deki kadar başarılısınız .. kötü eleştirilere ve eleştiri bile sayılamayacak kötü yorumlara ise biraz müzikten anlayanların aldırmayıp sizi destekleyeceğini düşünüyorum:)

  33. Berke Demirel

    çok kötü ama aslı daha da kötü, o yüzden dislike atıp geçiyorum.

  34. melih bahadir melikoglu

    Hayatında bir saman, bir ot kadar hiçbirşeye bir faydası olmayan insansılar dilinin yettigi oranda kötü yorumlar yapmış. Bu zatlara sadece gülünür ben de güldüm geçtim.

  35. erva burak

    sevmedim ya çok basit geldi

  36. TaHReS

    Ben bu şarkıya nasıl denk geldim Korkuyorum :(

  37. Tayfun BIYIKSIZ

    Pocular dışarıı!!

  38. Tayfun BIYIKSIZ

    Siz metalci değilmisiniz aşk ne alaka yaaa? Sahnede hevy metal icraat popüler kültür müziği 😆😆😆

    arigatogozaimasu

    Tayfun BIYIKSIZ Glam yapıyorlar. Önce ne yaptıklarını doğru anlayıp öyle yorum yapsan keşke. Daha fazla örnek grup olarak Skid Row, Whitesnake, Steel Panther gibi gruplara bakmanı öneririm.

  39. skayren usta

    Neden rock soyluyon ki rock soylemesen pop için sesin daha iyi deyilmi bu sozlerde harika ama uyum olmamiş gibi

  40. Mustafa SEVEN

    Müzisyen arkadaşlar çok başarılı fakat vokal gölgede kalmış bu grup için biraz basit kaçmış

  41. menderes yilmaz

    Ozan Orhonun kemikleri sizlamistir diyecektim ama hala yasadigina göre,olan dinleyen bana oldu..

  42. Vitalii Osnach

    The thousand square meters of the ceiling is completely filled with viscous black smoke.The infernal flame behind the back of the Band, which was was scorching and most of all to the drummer - that's why his smile is broader than the rest)The exciting song is performed live!The uncountable quantity of burnt fuel.It was very fun and very very cool!!The Madcap - when you again decide to do something similar - you know where to find me ; )).

    Selçuk Eser

    Vitalii Osnach It was such a pleasure to work with you Vitalii. You put all your effort and heart. Thank you so much. We are very happy with the result

    Vitalii Osnach

    A very rock and friendly atmosphere during the shooting of this video inspired us all! We did crazy things together and rejoiced with them together)

  43. Denizin Kızı

    Ay resmen bağımlılık yaptı ya!muhteşem olmuş her zamanki gibi!

  44. IJamLive

    off gercekten mukemmel.!

  45. Gunel Abdullayeva

    Hic begenmedim

  46. coco rocco

    ytse jam tadı aldım, güzel olmuş

  47. Ena Savćhenko

    Gercekten acemisiniz bu konuda👎

    Reedling Gacha • o ‘

    Ena Savćhenko sus

  48. Serkan Kavuncu

    Kesilikle dünya sahnelerinde olması gereken bir grup 😍😍😍 mükemmelsiniz

    pırasa

    şu grubu niye bu kadar abartıyorsun kardeşim ya

  49. tanrı misafiri

    Dişleri sarı gösteren en kötü alt tonda kırmızı ruj surmusun

  50. Eren Sadık

    Kanalıma abone olursanız çok sevinirim :) :) :)

  51. ali incecik

    ağır metalciler mi bunlar ?

  52. Aykut O Kadar

    Rising Star matkapppppp

  53. Muhammadaziz Alimov

    Şarki plagiat. Om shanti om индийский кино

  54. ibrahim başkan

    Çok terbiyesiz olmuş

  55. eyüp karadeniz

    Şimdiki sanatçılara bakıyorum utanıyorum kendimden nasıl ün yaptıkları ortada

  56. ahmad TV

    العرب لايك

  57. ahmad TV

    Çok güzel 😉😍😙😙

  58. Murat Özcan

    sayfama abone olumn

  59. Kadir BEY

    Error 404!!!!!!!

  60. Leyla Novruzov

    Ben sevmadim

  61. Aysel Bal

    Eline mikrofonu alan klip yapiyo. O kadar sesi güzel insan varken siz ne alaka.

  62. CantürkTw HD

    Elbiseler bimde 0,99 krş. 🤣😂

  63. ahmet altunbas

    İnsallah, Aleyna Tilki yeni bir sarki cikarir

  64. Mihraç Nar

    kim para harcıyo bunlara ya

  65. derin avcı

    çoookkkkkk güzel

  66. Arda KANDİŞ

    İlk yorum(Çaktırmayın 66. Yorum)

  67. محمد حسين

    منو يتبادل اشتراكات

  68. Berk Taşkan

    Bir ozan orhon değil

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Shaggy 78 KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  69. Maske Kardeşler

    ilk izlenim

  70. Recep Korkmaz

    1 milyonda uyandırın

    gencay demirkaya

    hocam bu gidişle marsa taşındığımızda uyandırcaz seni

  71. Kübra Nur

    Patlamaz jskskdjd

  72. MerTBEY

    51.yorum

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Önemli Videolar KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  73. hack kanal

    Ekmek arasi ejdelaa *-*

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    hack kanal KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️ 💗 ❤️ 💕 💖 💕 💗 💗 💕 💕 💗 💗 💕 💕 💗 💗

  74. Kağan Savaş

    Çokta beğenmedim

  75. Zain Duhdra

    1fst Comment✌

  76. Pink World

    Dinlemeyin saman alevi gibi yandım 🔥

    EFSANE VİDYO

    Asi Kraliçe ats vrlmii

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Asi Kraliçe KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  77. Gunesh .Huseynli

    Çokta güzel değil

  78. Öyle Kolaysa

    klip çok iyi

  79. SİYAH BEYAZ

    Çok kötü ozan orhon daha güzel söylemiş

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Can Bey KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  80. ERCAN salmanov

    Hepsini tecavuz edip uslerine su tokmusler 1+

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    ERCAN salmanov KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  81. Aysen M

    Baya bi haraketli sarki:)

    EFSANE VİDYO

    Aysen M yaaaa

    bedirhan devrimoğlu

    Ozan orhonun 90 larda fırtınalar estirdiği efsane şarkısı

  82. LEZZET DÜNYASI

    İLGINC🤓🤓

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Sedat Doğar KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  83. Lale Devri

    hay yaaa

  84. Kingtan army

    Tek bir sorum var Embesilmisin?

    EFSANE VİDYO

    Belinay Gökçe Yılmaz ..

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Belinay Gökçe Yılmaz KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

    Gamze Akın

    6miraculour6s Belo chat

    Gamze Akın

    EFSANE VİDYO

  85. ayla tapdiqzade

    Çok guzel

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    ayla tapdiqzade KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  86. Ali games

    Çok kütü

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Hasena Ammar KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

    Gunel Abdullayeva

    Hasena Ammar evet katiliyorum

  87. Fırat Doğulu

    beyler kanalıma bi göz atarmisiniz

  88. EFSANE VİDYO

    Simdidenn 0000000

  89. قصص الأنبياء وأحاديث نبوية

    حلووو كتير

    محمد حسين

    قصص الأنبياء وأحاديث نبوية ممكن اشتراك

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    قصص الأنبياء وأحاديث نبوية KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  90. nur Bing

    İlk ler den

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    nur Bing KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  91. Hüsam Yakar

    Horror 😱😲😲☺

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Hüsam Yakar KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

  92. Milli Terror Təşkilatı

    Milyonlarda bıluşuruz çaooooo

  93. Sude Devecili

    Baya iyi olmuş abla devam yap böyle 😍😍❤️

    EFSANE VİDYO

    Sude Devecili ya nedemsin

    Pes 2018 BİLGİSİ TR

    Sude Devecili KANALIMA ABONE OLURMUSUN OLURSAN COK SEVİNİRİM DESTEK OL ❤️

    Sude Devecili

    EFSANE VİDYO hahahahahhahahahaha

  94. DELİ NEFES

    Klibe bak ya😂

    Hanzo

    Sen ne anlarsın la müzikten turbaniini sktigm embesili

    DELİ NEFES

    Voy Voy sana soran oldu mu senin bu saygisizligini kucuklugune verip susuyorum terbiyemi de senin gb insanlar icin bozmaya degmez bile tamam mi😄

    Hanzo

    NEFESİM BENİM. Kafandakini o kadar sikmissinki olmayan beynine kan gitmiyo

    DELİ NEFES

    Voy Voy sen benim muhattabim olamazsin cocuk once bi bayanla konusmasini ogren de gel😀

    Hanzo

    NEFESİM BENİM işine gelmeyince sen benim muhatabım değilsin de zaten yobaz turbanli

Saman Alevi Şarkı Sözü
Saman Alevi Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Saman Alevi Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap