mp3 indir dur

Tuğba Özerk - Acı Hatıralar

Acı Hatıralar
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Acı Hatıralar
Boyut
: 4.96 MB
Toplam İndirme
: 117 İndirme
Haftalık İndirme
: 65 İndirme
Tarih
: 08-05-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Tuğba Özerk - Acı Hatıralar )
  1. Fatma Öztekin

    Egilmeden kirilmadan dimdik ayakta hatta belki bu sehri terk etmem lazim

  2. ada şahin

    14.10.16 🖤

  3. irem Beyazıt

    Merhaba tugbacım sana sardım

  4. Onuralp Yanasik

    Su kizin degerini bilemediniz tonla sarki yapti hepsinde anlamli kaci biliniyor

  5. Afra Topal

    Eskimez şarkılardan.. her dinlendiğimde aynı duygulari hissedebiliyorum hissi değişmeyenlerden ağzına sağlık Tuğba Özerk👏👌

  6. Hesabım Var

    Bu şarkı benim ergenlik zamanlarımın şarkısı dinledikçe hüzünleniyorum ağlamak geliyor içimden 😔😔

  7. Cristiano Ronaldo

    heel mooi

  8. Cengizhan Gün

    Ansızın düşerya hani aklına. Bir anda gelir yakalar seni en alakasız bir zamanda, gülüp oynarken gelir bulur seni bir şekilde o hatırlamaya hep korktuğun, her aklına geldiğinde kendi içinde kaçışıp durduğun, acı dolu zamanların. Yaşanmışlıkların. Hataların, 'keşke'lerin.. Nerede olursan ol her ne yaparsan yap gelir bulur yine seni herhangi biryerde. Düşünürken beyninin içinde sana sancı veren o düşünceler hançer gibi gelir saplanırya hani kalbinin tam ortasına. Olduğun yerde öyle mal gibi kalırsınya hani , o an hayatın boyunca birdaha hiç gülemeyeceğini zannedersin. Birdaha hiç değişmeyeceğine inandığın bir ifade alır yüzünü. Geçmiş gözünün önünden o an birdaha geçer acısıyla, zorluklarıyla, mutluluklarıyla, hüzünleriyle, iyisiyle ve kötüsüyle devirdiğin kocaman zaman 1 anda canlanıverir tekrar gözlerinin önünde.. Sanki koca bir ömrü bir saniyeye sığdırmaya çalışırmış gibi yorgun düşer düşüncelerin. Dizlerinin bağı çözülür, nutkun tutulur ne yapacağını şaşırırsın.. Kendinle başbaşa kalırsın sonra. Asıl mücadele şimdi başlar. Gözyaşlarını kimse görmesin diye gizli gizli bakınırsın etrafına. Sadece kendi içinde yaşarsın acılarını.. Fırtınalar koparda içinde ağzını açıp birşey diyemezsin. Sonra açarsın bir şarkı. Yakarsın sigaranı ve her dumanı üflediğinde sanki canından can kopar orda. Ömründen ömür gider.. Gözlerinden bir damla yaş akar sonra.. Ciğerin sökülürya hani.. Sonra içine ateş düşer cayır cayır yakar seni içeride biryerlerde. Bağrın yanar.. Bir damla daha bırakırsın o yorgun gözlerinden.. Sonra dersinki 'keşke..' Bunu derken içine öyle bi otururki keşkene sebebiyet olan anıların.. Sana o 'keşke'yi dedirten kabusların öyle bir üzerki seni o an. Sonra bir damla daha bırakırsın gözlerinden.. Sigarandan çekersin . Öyle bir çekersinki sigara bile orada senin haline ağlar. Çektiğin dumanlar ortak olur derdine kederine ve dertlerin kadar büyürler içinde sığmazlar tabi boğulursun.. Sende onlarla birlikte duman olursun.. Sonra birdaha dersin .. 'keşke' .. Kendini bir odaya kapatıp ölene kadar ağlamak istersin. Gerçi yine bilirsin ağlasan bile acında zerre kımıldamayacağını. Sonra susarsın işte bir şekilde. Sadece susarsın .. İçin bağırırken sen susarsın. İçin ağlarken sen susarsın. İçin paramparça olup kırılırken sen susarsın. Sen sadece susarsın işte..

    DJ Love

    Içimi okudun

  9. Video Tube

    Herkesin bir acı ama güzel hatırası vardır. Tuğba özerk sesine sağlık hatırlattığın için..

  10. Efe Kahraman

    Süper!

Acı Hatıralar Şarkı Sözü
Tuğba Özerk Acı Hatıralar Sözleri

Acı hatıralarla bu evde
Bitmekte gün yine kederli...
Sıkıldım bu sefer hak'katen
Büsbütün dağıttım kendimi...

Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur?
Ben bu saatten sonra sevdayı bulsam ne olur?

Aklıma gelenleri söylemem lazım
Lafımın arkasında durup dönmemem lazım
Eğilmeden, kırılmadan dimdik ayakta
Hatta, belki bu şehri terk etmem lazım...


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap