mp3 indir dur

Ufuk Yıldırım - Gideceğim

Gideceğim
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Gideceğim
Boyut
: 5.88 MB
Toplam İndirme
: 59 İndirme
Haftalık İndirme
: 41 İndirme
Tarih
: 26-11-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Ufuk Yıldırım - Gideceğim )
  1. Soner Sezen

    Hiç unutmam. Bir gün bu şarkıyı babama dinlettim. Kendisi de müzisyendir ama yaşı itibarıyla bu şarkıyı bilmesi pek bir zordu. Sorduğum soru zaten şarkı değil, klavyeyi kimin çaldığıydı. Babamın tek kelimelik cevabı 'Ufuk'. Türkiye'de o klavyeyi, öyle çalabilen çıkmadı, çıkmayacak da. Saygılarımla.

  2. Murat

    Aradan geçen 8 yılda halen aynı tadı almak mümkün Ufuk Yıldırım ı pek göremiyoruz kayıplarda ama aynı yolda ilerleyen Oğuzhan Koç var neyse ki...

  3. Endurocu

    şarkı ve perküsyon süper

  4. mete4

    Deli bu adam... klavyelerin alayi kendisi tarafindan calinma.... inanilmaz bir birikim, bir derya... maalesef hakkettigin yere hic bir zaman gelemedin - onun yerine piyasadaki köközler piyasanin anasini belledi... cok büyüksün ufuk abi, selamlar, saygilar!

  5. EagleVolkan

    aahhhh aaaahhhh tam süper parca yaa SOUL

  6. Murat

    bu şarkı ilk dinlediğim günden beri beni hüzünlendiren hala ne güzelmiş be diyebildiğim nadir şarkılardan biri ufuk yıldırımın yorumu ve klavye sololarını unutmamak gerek tabi.ufuk yıldırım,ercüment vural,fatih erkoç,reha gibi dört dörtlük müzisyenlerin sayısı bir elin parmakları kadar ne yazık ki!!

  7. emillyist

    Süper bi şarkıymış yaa..

  8. Baris Silahcioglu

    yıllardır bu sarkıyı arıyordum...cok tesekkurler..muhtesem bir yorum..ufuk yıldırım gercekten cok guclu bir ses..susanne seni seviyorum. ;(

Gideceğim Şarkı Sözü
Gideceğim Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Gideceğim Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap