mp3 indir dur

Veno - Zehir

Zehir
Sanatçı
: Veno
Albüm
Şarkı
: Zehir
Boyut
: 2.27 MB
Toplam İndirme
: 41 İndirme
Haftalık İndirme
: 30 İndirme
Tarih
: 29-11-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Veno - Zehir )
  1. sum boi

    Bu adam patlayacak 🔥🔥

  2. Veno Resmi

  3. Eray Yaşar Ünver

    Sen mükemmel yapıyosun bu işi sakın bırakma reis👌

  4. Battal Kilayikli

    Sen bi harikasın🔫👍

  5. Melisa İpek

    🔥👌

  6. batuhan Koçoğlu

    🔥

  7. Rabia Turan

    Buralar değerlenir 🔥🔥

  8. Alprh

    🤙

  9. Kubilay Umut Gök

    🔥🔥🔥👌🏻

  10. Destina Virenova

    👌👌👌

  11. BG KAPTAN

    fişek fişeekk

  12. Mithera

    #RESPECT

  13. Ali Efe Karacakaya

    #venolife Bebeğimmmm😜😜

  14. Emre Ünal

    Veno bebeğim...

  15. Serdar Kuku

    Mermiii 🔥

  16. MELİH ÖZER

    Efsanesin

  17. Veno Resmi

    SÖZLER!Yanımda kal dediklerim yine yoktu bak!Sarıyo parmaklarım benim hep kubarGidene yolda var,kimine tek duamBilene pek kolay, bizide bekle lanSöylediklerimi dinle basit gelebilir sanaKankalarımın yarısı kafasına bakarZaten yarısıda kalmadı ki yolun yarısına kadar,Çoğuda kırıcı ve de yaramıza basar agaNe! Derdi bunun dedikçe Bi kaşarın yanında görüyodum onu deliceVe bi gün hepinizi parçalamam için gelicemDediğimde kime inanmadı içimdeki zehireSus! Kapa çeneni Veno bu olay geçeli Çok oluyo ve yapıyosun barışı kolay Dur! Tutamıyorum içimde seni Buna diyolar bi zehir hadi Venoyu izleyin Denemedimi sanıyosun V Bunu bi kerede bilemediniz X2Fikirlerim kazılı bir kirAzılı bir insanın içinde besliyodu kinKapa gözünü benide gör Tabi lafa gelince hepiniz ölüyodu dön Bana kelime yapacak olanı yakala gömŞarkılarım hislerine veriyodu yönGece gece gece gece gece gece bu hadi X2Bunu dile getiremedin ve gece dönemedin eve,Savaşamadın benimle heceledin bideUtan! Salakları yenemedin bileVeno olmasa bu kalemi tutamadın yineDirenip bilenin bana zoruna gideni yapıp Ediyorum baba yine göremedim sonu Canabisi sarın ona kafanın içine sokupTeyid edin kulaklarınızla yeni lorduEvine giren bu kadının tenine soyun Bi terini atıp işlerini de yoluna koyunİki dudak arasında şarkıların huyu Basit gelebilir sana ama deneme bu yoluÜzerinden iki şerit birini çekiyorumBu otobüsün içinde ki yerimi biliyorum O piç! Yerini biliyormu?Konuşup durun hadi geri geliyorum!

ŞARKICININ YENİ MP3'LERİ
Zehir Şarkı Sözü
Zehir Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Zehir Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap