mp3 indir dur

Xero Abbas - Beyadi

Beyadi
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Beyadi
Boyut
: 3.86 MB
Toplam İndirme
: 69 İndirme
Haftalık İndirme
: 46 İndirme
Tarih
: 29-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Xero Abbas - Beyadi )
  1. zilly

    Kürt müzik sanatının unutulmaz İsimlerinini başında gelir Xero abas benliğini asla kaybetmemiş her bir parçayı ayrı bir güzelik içinde yorumlamış spas dıkım Xero abas gelek xweş

  2. Rıdvan Özer

    "Her sahne sanat degil. Her sahneye çikan da, sanatçı Değildir..."Hozan serhad" "Xero abbas" ve onlar gibi bir çok sanatçi her dinleyen Gönüllerde sahnesini almiştir.o sahnelerin en mükemelini kazanmiştir artik o sönmeyen sönmeyecek gönüller dedirler. duygunu kattigin her guzellik sanat gibidir. "Xero abbas"kimi eseri insanı tıpkı hırçın bir nehir gibi kaptırır götürür.birakirsin kendini doğup büyüdüğün diyarina õzlemlemlerine Götürtür,kimi eserinde binbir çiçek bahçesinde tek Aşk çiceğini görmek gibi baglanirsin, guzel ama bir o kadar derin duygulara alip götürür..ey be adam söylede anliyalim bu nasil bir ses bir yorum mukemel söylüyor.çok yasanmişlik var olacak ki tıpkı bu yorumda oldugu gibi duygusunu ortaya koyarak söylüyor, yoksa Böyle bir sanat ortaya cikmazdı sevgi özlem var her seyden, de ötesi, #UMUT#AŞK#VAR Umutlar Deniz gibi Aşklar evrenden daha Büyük olsun..Xero abbası dinleyip'te anilara sevgilere, özlemlere, Götürmemesi elden degil."AŞIK"olmamak veya yasanan aşka sevgiye daha da bağlanmamak mümkün mü, her bir şarkisinda ayri ayri guzellik var.her sabah her aksam dinlemeden olmuyor.adeta yasamıma ortak olmuş yasam felsefem olmuş.o kadar duygusunu dışa vuruyor'ki sahnede mikrofon sehpasını kaldırıp yere vuruyor böyle bir ses böyle eserler, le bence her defasinda sehpayi kırması lazim, hatta birden fazlasını kırması lazım. eserlerinden bir kaç tanesini yazmak istedim..heyle zıraw, xeribo,dilbere, hey dunyaye, dıl şikesti, sıbe zu, axin, zemano,Hevi u Evin zilan,Penaberim, özeliklede, xeribo, Hey le zıraw, dıl şikesti, ve penaberim , parcasi eminim dinleyen her bir yüreği yakiyordur.kimi eserleride çosturur.. Bunlardan bir kaç tanesi söyle sikiriye, siyane, Buke, ciraneteme ,Marşa ewine, buri buri ,gibi eserler...Emeğine sesine ve o güzel aydın yüreğine sağlik...Hozan serhadın bu güzel eserini bir kez daha bu güzel sesiyle bizlere yorumlağı için de sonsuz teşeķķürler. Yaşam Hayatinda başarılarının devamını diliyorum...Her roje te bı Roni, be mijgin nu Evin be "HER BİJİ XERO ABBAS":))))

  3. Qoserli ğursi

    baran kardes kimse şehit serhat gibi söyleyemez..

    Hamza Yıkar

    Qoserli ğursi aynen öyle

    BECO BABA

    Qoserli ğursi QURBANA CAWE TE BIRAAA PIŞTI ŞEHID HOZAN SERHAT TE KES WE STRANE NE BEJE ✌✌

    Berxo Yaruk

    Emad peshiman

  4. Baran Berrak

    millet koma Se bra yeni şarkısıdır süper onu dinleyin

  5. Mat Hadad

    its long time iam looking for this song:::::::::thank you so much

  6. kadir sait

    DENK XOŞBİ. SEHET XOŞBIT XERO EBBAS. HERDEM HEBİ. CANO CAN.

Beyadi Şarkı Sözü
Beyadi Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Beyadi Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap