mp3 indir dur

Xero Abbas - Çima Yare

Çima Yare
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Çima Yare
Boyut
: 4.72 MB
Toplam İndirme
: 85 İndirme
Haftalık İndirme
: 45 İndirme
Tarih
: 29-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Xero Abbas - Çima Yare )
  1. Jaxson Deagle

    biri sözlerinin türkçesini yazarsa çok sevinirim hiç biryerde bulamadım

    Sinan Hergül

    neden ey yar neden kalbimi dert denizi ettinsana bir defa söz vermiyorumsenin için her zaman varım diyorumsen uzak olduğunda ben deliyimömrümün yarısını bitirdinben ölüyorum senin için dert değilben ölüyorum senin için dert değilneden ey yar neden kalbimi dert denizi ettinbir defa söz vermiyorumsenin için her zaman varım diyorumgel seninle ılıcaya gidelimçimenlerin içine güneşin önündeseni erkenden bekliyorumseni erkenden bekliyorumneden ey yar neden kalbimi dert denizi ettinbir defa söz vermiyorumsenin için her zaman varım diyorumaşk böyle bir şey mi?hep acı ve bela mıdır?bende hiç dayanacak güç kalmadıbende hiç dayanacak güç kalmadıneden ey yar neden kalbimi dert denizi ettinbir defa söz vermiyorumsenin için her zaman varım diyorum

    Jaxson Deagle

    @Sinan Hergül çok teşekkür ederim

    Sinan Hergül

    @Jaxson Deagle rica ederim

  2. Mehmet Necip Atabay

    Sêet xewş

  3. Jamil 95

    Sipas berdewam ka👏👏👏👏👏

Çima Yare Şarkı Sözü
Çima Yare Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Çima Yare Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap