mp3 indir dur

Yöresel Müzikler - Erzincan-Taşa Verdim Yanımı

Erzincan-Taşa Verdim Yanımı
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Erzincan-Taşa Verdim Yanımı
Boyut
: 4.14 MB
Toplam İndirme
: 79 İndirme
Haftalık İndirme
: 60 İndirme
Tarih
: 15-01-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Yöresel Müzikler - Erzincan-Taşa Verdim Yanımı )
  1. berrak4

    K. .

  2. Karaca Kts

    erzincan refahiye 

  3. Demir Demo

    Daşa verdim yanımı : )

  4. burak çatalbaş

    ALAYINA ERZİNCAN GELECEĞİM ERZİNCANIM CAN CANA ERZİNCANA

  5. Oyun Vinci

    en kral erzincan can erzincan

  6. Ali Silvan

    ERZİNCANLI HAFIZ ŞERİF !!

  7. akiskoy

    sevgili zamparax, bugun Mus'a baktim. onunda orjinali ayni Canim Erzincan. yapilar hep bizi gosteriyor. ibre Turk kimligini gosteriyor. Moskof iti nefretini kusmus ama anasini almisiz elinden, defolup gitmis yikip yokedecegini dagittiktan sonra. Sehir ozgur ama tez elden bu sehiri yerine koymak gerektir. bu yonde gayret zamanidir artik.

  8. akiskoy

    cnalarimizi rus almis. oyle gorunuyor bu resimlerden. ama ruhlarimiz hep burada kalmis ve bizi cagirip duruyorlardi. anlamadigim buydu iste. sanirim ruh bene girdi. simdi bu yapilari geri getirme zamanidir. bizim kimligimiz silinemez bu canlarin herinden. abidik gubidik binalarla boyayip ortmusler bizi. orjinal mutlaka geri gelmek zorunda.

  9. akiskoy

    bir Igdir li olarak bu sehirde bana ait birseyler hep hissettim.taaaaaaaa ilk gordugum anda bunu hissettim. ama neydi o kimlik beni cagirip duruyordu. anlamadim. bu sehire hep gittim geldim. birsey bulamadim guzel hava su toprak ve insanindan baska.simdi buldum aslimi. allah razi olsun zamparax. bu yapilar mutlaka geri gelmeli. baska yatirima ihtiyac yok. bu yapilar..... mutlaka gelmeli.

  10. akiskoy

    aglattin beni zamparax. cok nefis bir yapit. Can Erzincan mutlaka bu sekilde yeniden ivedilikle insaedilmelidir. baska yapi yakismiyor.

  11. Yakin Alan

    Sılbıslı Salih ya da daha iyi bilinen adıyla Erzincanlı Salih Dündar. Dedemlerin komşusuymuş kendisi.

  12. Celaletdin Öztürk

    eline sağlık zamparax bu türkünün mp3 ünü nerde bulabilirim arşivime bu türküyü de eklemek istiyorum.

Erzincan-Taşa Verdim Yanımı Şarkı Sözü
Erzincan-Taşa Verdim Yanımı Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Erzincan-Taşa Verdim Yanımı Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap