mp3 indir dur

Yöresel Müzikler - Konya-Vay Bana Vaylar Bana

Konya-Vay Bana Vaylar Bana
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Konya-Vay Bana Vaylar Bana
Boyut
: 4.36 MB
Toplam İndirme
: 56 İndirme
Haftalık İndirme
: 42 İndirme
Tarih
: 17-01-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Yöresel Müzikler - Konya-Vay Bana Vaylar Bana )
  1. Bedrettin Aykan

    Usta işi olmuş

  2. Anıl Arslan

    Celal Hoca'nın sazlar ile aynı titremeleri yapması harika.

  3. Selim Öncü

    Hergün dinliyorum

  4. mehmet ali akçakaya

    harika!

  5. ayhan altundağ

    mızrapın sazın bütün tellerine vurduğu sazla insanın özdeşleştiği güzel ve güzelin hat safhada olduğu derdi gamı hasreti içimizden attığı bayram havasını veren eşsiz bir türküdür celal beyde kendi sanatını icra etmiş güzel bir kardeşimiz kendisine saygılar ey TRT kurumu bundan önce sanaatkalrımızın kıymetini ne kendiniz bildiniz nede bizlere gösterdiniz yaşıyan bu güzel değerli sanatçılarımızın değerini siz TRT kurumu olarak onlara sahip çıkın 25 ila 30 sene bu insanlarıkurumda çalıştırıp bir memur gibi göremezsiniz bu değerli sanatçılarımız neden bir ajda pekkan diğiller oysaki ontane yüztane ajda edecek insanlar var bu camianin içinde yazık onlar adına üzülüyorum siz TRT sanatçılarımaza gereken değeri verin yaşarken onlara yine sahip çıkın

Konya-Vay Bana Vaylar Bana Şarkı Sözü
Konya-Vay Bana Vaylar Bana Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Konya-Vay Bana Vaylar Bana Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap