mp3 indir dur

Zerrin Özer - Bir Gün Mutlaka

Bir Gün Mutlaka
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Bir Gün Mutlaka
Boyut
: 3.56 MB
Toplam İndirme
: 79 İndirme
Haftalık İndirme
: 58 İndirme
Tarih
: 12-08-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Zerrin Özer - Bir Gün Mutlaka )
  1. Jm Crop

    Çok büyük emek vererek aylarca sabahlanarak çekilen bir albümuydü Zerrin'in bu. Studyoyu Türkiye de henüz olmayan son model kayıt cihazlariyla donatmislardi. Şarkılar büyük titizlikle hazırlanmış, öyle olmasına ragmen sözlere son oynamalar ve ayarlar Zerrin için yapılmıştı; şarkıdaki her sözün bir duyguyu çağristirmasini istiyordu Zerrin. Her notaya, her söze gönlünü boşalta boşalta okumuştu Zerrin - Ben okuyorum siz değil, diyerek ayar verirdi studyodakilere. Kulağının beğenmediği tek bir notayı dahi hemen eleştirir, günlerce tüm şarkıyı yeniden arenje ettirirdi. Sonuçta mükemmel bir albüm çıktıysa da, dinleme kültürü daha yeni gelişen toplumumuzun bir adım önünden gitti bu albüm...Şu an çıksaydı bu albüm aradaki bir adım değil bir uçurum olurdu sanırım. 90larin müzik kültürünü öldürenler 2000lerden sonra dogdu. Yoksa 90lar ölmez, günümüze çağ atlayarak gelirdi. Olmadı...

  2. Modern Mabuse

    Çok istedim seni, hem de ansızın birden... O nasıl bir sestir ya... Tövbe tövbe

  3. Umur Sevim

    Zerrin'in en iyi albümü

    Burçak Tekin

    tek iyi albümü, diğerleri arabesk, türkü, aranjman falan. yedi büyük günahtan birisi bence bu kadın

  4. Red Phoenix

    best Turkish song

  5. Can Esmer

    Sevgili Mustafa Sandal muhteşem bir iş çıkartmış. Zerrin Özer gibi bir sesin yorumu da eklenince efsane bir 90'lar klasiği olmuş.

    hukuk2004

    +Can Esmer Zerrin'in çok değişik bir albümü olmasına ve de dönemin popüler ismi Onno Tunç'un yapışkan düzenlemelerine rağmen nedense "Olay Olay" pek tutulmadı.

    Erhan Çakır

    1992'de özel radyolar kapatilmisti,kitlelere ulasamadigindan baya albüm güme gitmisti.Örnek bu albüm,Gökben " ASKA CEYREK VAR ",Zuhal Olcay " OYUNCU " ve niceleri..:-(

Bir Gün Mutlaka Şarkı Sözü
Zerrin Özer Bir Gün Mutlaka Şarkı Sözleri

Çok istedim seni
Hem de ansızın birden
Bile bile
Göre göre

Ne fark eder bana
Başkası olsa da yanında
Bile bile
Göre göre

Aşkın gözü körmüş meğer
Bana kalan bu kadarı da yeter
Ne olursa olsun
Olsun yaşamaya değer

Paydos yaşlara
Gelelim aşklara
Bir gün mutlaka
Bize de güler dünya


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap