mp3 indir dur

Zeynep Karababa - Hak Nasip Eylese

Hak Nasip Eylese
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Hak Nasip Eylese
Boyut
: 4.58 MB
Toplam İndirme
: 40 İndirme
Haftalık İndirme
: 26 İndirme
Tarih
: 01-04-2020
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Zeynep Karababa - Hak Nasip Eylese )
  1. VOLKAN KILIÇ

    Aliden yiğit zülfikardan keskin kılıç yoktur

  2. VOLKAN KILIÇ

    Ali bendendir bende alidenim ben ilmin şehriyim alide kapısıdır ilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır

  3. Umit Özledim

    12 imama i$areten 12 $art:1.eline 2.beline 3.diline hakim ol !4.a$ina 5.i$ine 6.e$ine sahip ol !7.gönlün 8.anlin 9.sofran acik olsun !10.gazab yutucu 11.SIR tutucu 12.ayip örtücü ol !!!muhammed ali nuru, muhammed ali muhabbeti, muhammed ali a$kiyüzümüze tecelli etmi$tir ! bu a$ktan acildi gözler...göründüzahirler...tanindi isimler..ba$in ar$ullah, allahin ar$iyüzün vechullah, allahin yüzügögsün beytullah, allahin evielin yedullah, allahin eli !!!

  4. sakir sakiri

    Ya. Allah ya muhammet ya ali ya fatma anam ya sah hasan hüseynim yolda dergâh ta sizin yolunuza bir değil bin kurban olurum. Muhhamet mustafa peygamberimin dediği gibi. Hz. Alinin doğumuna sahit olmasaydim sana tapardım diyordu. Peygaberimin dediği gibi senin sırına güç yetilmez akıl karı değil dinim imanım yolumda sensin Hz. Alimmmm bu dunyada yolunda ölmeyi mahşerde senin le şahım. Hüseynin ahını almayı nasip etsin zülfikar la insallah rahmat olsun muhhamet mustafaya alime fatma anama hasan hüseynime ehli-beytime naletler naletlerrrrrrr olsun yezit lereeeeeeeeeee bu kadar

  5. Memet ÖZBAY

    0 Ceddi paktır onu hz Ali zikret mek ibadet tir

  6. Ebru Yalçınkaya

    Ya Ali

  7. Gökmen Alevi

    Ya allah ya Muhammed ya AliSiz benim yolum klavuzumsunuz. Sizin yolunuzun ugruna ben ölmeyimde kim ölsün?Tüm canlarima canim feda. Bu yolu sürdürmek zorudayiz canlar. Bu Yol gibisi yokkalin selametle canlarZülfkarlariniz keskin olsun canlar

  8. Yorumların Efendisi

  9. Murtaza Gökgöl

  10. Yorumların Efendisi

Hak Nasip Eylese Şarkı Sözü
Hak Nasip Eylese Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Hak Nasip Eylese Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap